Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis,12 tema

Žuvies mišrainė

user posted image


Į didelį dubenį sluoksniuoti vis paspaudžiant:
1 pok. virtų ryžių
2 tarkuotas apkeptas morkas ir svogūną
kubeliais pjaustyta keptą duoną (kepant pagardinau druska, bet be česnako)
majonezą
žalumynus (petražolės, krapai)
rūkytą žuvį (dėjau jūros lydekos 2 vnt.)
marinuotus svogūnus ( marinuoti užteko ir 15 min. su šlakeliu acto ir cukraus)
1 pok.ryžių
majonezas ir ant jo užbarstyti tų pačių žalumynų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2011 08 15, 17:45)
Merginos, reikia jusu pagalbos.
Sakykit, kaip graziai isvynioti krabu lazdeles, kad jos neplistu. Bandziau isvyniot, trukineja jos kaip velniai, neklauso manes visai.



Trumpam pamerkti i karsta vandeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 07 22, 20:08)

ačiū už receptą, gavosi labai skanūs ir nesudėtingai gaminami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 15, 20:51)
Žuvies mišrainė

vaje kaip skanu tongue.gif išbandysiu šią sav. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti tų kurios jau gaminote Jorksyro pudingus, sakykite prašau o kaip jų skonis kitą dieną?Noriu kepti juos vieną dieną prieš šventę ir galvoju ar skonis išliks geras ar bus nekas g.gif
Atsakyti
Kai prisiziuriu visko maisto temose, kaip uzsimanau valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2011 08 18, 19:52)
Norėjau pasiteirauti tų kurios jau gaminote Jorksyro pudingus, sakykite prašau o kaip jų skonis kitą dieną?Noriu kepti juos vieną dieną prieš šventę ir galvoju ar skonis išliks geras ar bus nekas g.gif


Man tai jų skonis kitą dieną buvo pusėtinas, pirmą dieną buvo skanesni. Gal nebent sausai laikant, bet kažin ar nesudžiūtų. smile.gif
Atsakyti
Avokadų ir krevečių salotos

Receptas puikus, radau jį SM. Per vieną iš pasisėdėjimų šios salotos pelnė didžiulį įvertinimą smile.gif

user posted image


5 avokadai
3 agurkėliai arba vienas ilgas
400 gr. krevečių
kelios skiltelės česnako
citrina
krapai
druska, pipirai, majonezas

Avokadus supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrina, kad nejuoduotų. Supjaustyti kubeliais agurką, suberti krevetes, įspausti česnaką, suberti kapotus krapus ,druską, pipirus ir permaišyti viską su majonezu.
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 20, 10:27)
Avokadų ir krevečių salotos
5 avokadai
3 agurkėliai arba vienas ilgas
400 gr. krevečių
kelios skiltelės česnako
citrina
krapai
druska, pipirai, majonezas

Avokadus supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrina, kad nejuoduotų. Supjaustyti kubeliais agurką, suberti krevetes, įspausti česnaką, suberti kapotus krapus ,druską, pipirus ir permaišyti viską su majonezu.

agurkeliai sviezi ar marinuoti?skamba labai skaniai,butinai reiks isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 08 21, 17:56)
agurkeliai sviezi ar marinuoti?skamba labai skaniai,butinai reiks isbandyti.


Manau, kad švieži. Neteko niekada nieko valgyti su krevetėmis ir marinuotais agurkėliais, tokio derinio net neįsivaizduoju, netiktų visai manau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 20, 11:27)
Avokadų ir krevečių salotos

Receptas puikus, radau jį SM. Per vieną iš pasisėdėjimų šios salotos pelnė didžiulį įvertinimą smile.gif


5 avokadai
3 agurkėliai arba vienas ilgas
400 gr. krevečių
kelios skiltelės česnako
citrina
krapai
druska, pipirai, majonezas

Avokadus supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrina, kad nejuoduotų. Supjaustyti kubeliais agurką, suberti krevetes, įspausti česnaką, suberti kapotus krapus ,druską, pipirus ir permaišyti viską su majonezu.

O krevetės šaldytos ar kokios marinuotos? (nieko nesu dariusi iš krevečių blush2.gif )
Atsakyti