yra ne tik plasmasiniu plasmasine spigesnes apie 10 lt, o tos metalines brangesnes siek tiek
Elena, sausainukaisuper ideja. Turiu tokia forma ir darau koldunus, bet kad kazka kito sugalvoti nesove i galva. o prie ko tie sausainukai tinka, vyno ?
Niu ir dar kavailas klausimas, o tie baklazanai su pomidorais su kuo valgomi? Vieni ar kaip garnyras prie kazko?
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 28, 14:22)
Elena, sausainukaisuper ideja. Turiu tokia forma ir darau koldunus, bet kad kazka kito sugalvoti nesove i galva. o prie ko tie sausainukai tinka, vyno ?
Niu ir dar kavailas klausimas, o tie baklazanai su pomidorais su kuo valgomi? Vieni ar kaip garnyras prie kazko?
Jo..prie vyno tikrai tinka...aš sugalvojau kad padarysiu pvz įvairių įdarų...ir nieks nežinos ką išsitrauks
Baklažanai buvo pateikti prie keptos vištienos Man čia daugiau kaip garnyras...salotos..
QUOTE(mindaiva @ 2011 07 28, 14:22)
patvarios kaži ? gaila pinigų iš TW pirkti
Taip patvarios,pati naudojuos.Kainuoja apie 11lt.Va tokia
QUOTE(Elena @ 2011 07 28, 08:52)
[color=darkviolet]Sausainiukai su sūriu
Su stikliuku galima panašių pasidaryti, tik darbo daugiau. Reik klot tešlą, kauburėliais sudėti įdarą, tada kitą lakštą tešlos ir išspaudinėti su stikliuku ar sausainių formele. Kai spausit kraštai susiklijuos.
QUOTE(AkvileZ @ 2011 07 28, 15:07)
Su stikliuku galima panašių pasidaryti, tik darbo daugiau. Reik klot tešlą, kauburėliais sudėti įdarą, tada kitą lakštą tešlos ir išspaudinėti su stikliuku ar sausainių formele. Kai spausit kraštai susiklijuos.
taip koldūnus darau, vargo vakarienė
labutis, isnarsiau visa foruma (gal blogai narsiau) niekur nerandu kokiu nors uzkandziu su sauleje dziovintais pomidorais ,gal kas ka skanaus gaminat is ju jei ne sunku pasidalinkit.
i
i
QUOTE(mindaiva @ 2011 07 28, 14:22)
patvarios kaži ? gaila pinigų iš TW pirkti
As turiu plastikine...laiko kuo puikiausiai!!!
QUOTE(*AMRI* @ 2011 07 28, 13:25)
Yra pirkti ir prekybos cetruose,seniuose tik jos plastmasines
Dėkui, reiks pasižiūrėti
QUOTE(mindaiva @ 2011 07 28, 14:22)
patvarios kaži ? gaila pinigų iš TW pirkti
Na, 59lt -ir man per brangu, nors suprantu, kad jei daiktas kokybiškas jis tikrai vertas tų pinigų, bet.. Ne tiek aš daug gaminu, kad tokius brangius papildomus įrankius (ar kaip čia pavadinti) pirkčiau.. Visai kitas reikalas, kad tai būtų puodai ar keptuvės..
QUOTE(*AMRI* @ 2011 07 28, 14:49)
Taip patvarios,pati naudojuos.Kainuoja apie 11lt.Va tokia
Va, šita kaina man įkandama O kas dėl patvarumo, nėra nieko amžino, bet nesinori, kad daiktas būtų vienkartinis
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 07 30, 11:09)
Dėkui, reiks pasižiūrėti
Na, 59lt -ir man per brangu, nors suprantu, kad jei daiktas kokybiškas jis tikrai vertas tų pinigų, bet.. Ne tiek aš daug gaminu, kad tokius brangius papildomus įrankius (ar kaip čia pavadinti) pirkčiau.. Visai kitas reikalas, kad tai būtų puodai ar keptuvės..
Va, šita kaina man įkandama O kas dėl patvarumo, nėra nieko amžino, bet nesinori, kad daiktas būtų vienkartinis
Na, 59lt -ir man per brangu, nors suprantu, kad jei daiktas kokybiškas jis tikrai vertas tų pinigų, bet.. Ne tiek aš daug gaminu, kad tokius brangius papildomus įrankius (ar kaip čia pavadinti) pirkčiau.. Visai kitas reikalas, kad tai būtų puodai ar keptuvės..
Va, šita kaina man įkandama O kas dėl patvarumo, nėra nieko amžino, bet nesinori, kad daiktas būtų vienkartinis
ka tik nusipirkau is turgaus, buvo po 11 ir po 18lt metalines abi, o PC 11lt plastmasine. na reiks bandyti ryt turbut
QUOTE(gabijux @ 2011 07 29, 16:03)
As turiu plastikine...laiko kuo puikiausiai!!!
turiu tokia ir liux laiko
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 07 30, 11:09)
Dėkui, reiks pasižiūrėti
Na, 59lt -ir man per brangu, nors suprantu, kad jei daiktas kokybiškas jis tikrai vertas tų pinigų, bet.. Ne tiek aš daug gaminu, kad tokius brangius papildomus įrankius (ar kaip čia pavadinti) pirkčiau.. Visai kitas reikalas, kad tai būtų puodai ar keptuvės..
Va, šita kaina man įkandama O kas dėl patvarumo, nėra nieko amžino, bet nesinori, kad daiktas būtų vienkartinis
Na, 59lt -ir man per brangu, nors suprantu, kad jei daiktas kokybiškas jis tikrai vertas tų pinigų, bet.. Ne tiek aš daug gaminu, kad tokius brangius papildomus įrankius (ar kaip čia pavadinti) pirkčiau.. Visai kitas reikalas, kad tai būtų puodai ar keptuvės..
Va, šita kaina man įkandama O kas dėl patvarumo, nėra nieko amžino, bet nesinori, kad daiktas būtų vienkartinis
ačiū visoms atsakiusioms, užviriau diskusijas
Mergaitės, vakar pabandžiau pamarinuoti cukinijas..ir ką..gavosi nerealiai skanu...Darysiu dar ir dar...
Pabandymui padarykit iš vienos cukinijos
Reikia jaunų cukinijų 500 gr.
0,5 arb.šaukšt.druskos
Marinatas:
100 ml alyvuogių aliejaus
3 valg.šaukštai obuolių acto
2 valg.šaukštai medaus
2-3 skilt.česnako
žalumynų
Su daržovių skustuku supjaustome cukinijas plonai,juostelėmis.
Apibarstome su druska ir paliekame 30 min.
Paruošiame marinatą:
išspaudžiame česnaką,sumaišome su aliejumi,dedame medaus,acto,galima biški pipirų ir sudedame supjaustytus žalumynus (pas mane buvo tik krapai,bet manau tiks ir petražolės ir bazilikas)
Viską gerai išmaišome.
Cukinijų juosteles nuspaudžiame nuo sulčių,užpilame marinatu.
Paliekame šaldytuve nors porai valandų.
Skanaus
Troškintos cukinijos
cukinijos
svogūnai
morkos
obuoliai
pomidorai
druska,pipirai,cukrus pagal skonį
petražolių
jei mėgstate česnaką galim pora skilt.įdėti
Proporcijos: 1 didelei cukinijai paėmiau 3 morkas,2 svogūnus,1 obuolį ir 2 pomidorus.
Produktų kiekį galite laisvai keisti...jei mėgstate morkas-dėkite jų daugiau...ir ttt.
Cukiniją nulupame ir supjaustome kubeliais.
Morkas sutarkuojame.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame morkas su svogūnais.
Sumažiname ugnį,uždengiame ir troškiname maždaug 10 min.
Sudedame cukinijas ir sutarkuotą obuolį.
Pomidorus nuplikiname,nulupame odą ir sutarkuojame (galima supjaustyti kubeliais), sudedame į keptuvę.
Pagal skonį dedame druskos,pipirų ir cukraus.
Uždengiame ir troškiname kol cukinijos gabaliukai suminkštės.
Prieš pabaigą sudedame supjaustytas petražolės.
Pabandymui padarykit iš vienos cukinijos
Reikia jaunų cukinijų 500 gr.
0,5 arb.šaukšt.druskos
Marinatas:
100 ml alyvuogių aliejaus
3 valg.šaukštai obuolių acto
2 valg.šaukštai medaus
2-3 skilt.česnako
žalumynų
Su daržovių skustuku supjaustome cukinijas plonai,juostelėmis.
Apibarstome su druska ir paliekame 30 min.
Paruošiame marinatą:
išspaudžiame česnaką,sumaišome su aliejumi,dedame medaus,acto,galima biški pipirų ir sudedame supjaustytus žalumynus (pas mane buvo tik krapai,bet manau tiks ir petražolės ir bazilikas)
Viską gerai išmaišome.
Cukinijų juosteles nuspaudžiame nuo sulčių,užpilame marinatu.
Paliekame šaldytuve nors porai valandų.
Skanaus
Troškintos cukinijos
cukinijos
svogūnai
morkos
obuoliai
pomidorai
druska,pipirai,cukrus pagal skonį
petražolių
jei mėgstate česnaką galim pora skilt.įdėti
Proporcijos: 1 didelei cukinijai paėmiau 3 morkas,2 svogūnus,1 obuolį ir 2 pomidorus.
Produktų kiekį galite laisvai keisti...jei mėgstate morkas-dėkite jų daugiau...ir ttt.
Cukiniją nulupame ir supjaustome kubeliais.
Morkas sutarkuojame.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame morkas su svogūnais.
Sumažiname ugnį,uždengiame ir troškiname maždaug 10 min.
Sudedame cukinijas ir sutarkuotą obuolį.
Pomidorus nuplikiname,nulupame odą ir sutarkuojame (galima supjaustyti kubeliais), sudedame į keptuvę.
Pagal skonį dedame druskos,pipirų ir cukraus.
Uždengiame ir troškiname kol cukinijos gabaliukai suminkštės.
Prieš pabaigą sudedame supjaustytas petražolės.