Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 07 02, 11:15)
4u.gif nu nenoriu didziausia kankine pasirodyti, bet uzkniso. biggrin.gif  Vis tiek zinojau, kad anksciau ar veliau eisiu lauk - del daugelio priezasciu biggrin.gif
bet nieko cia blogo, visai neliudziu.  smile.gif

Beje, rengini turesiu vis tiek vesti antradieni, tai dar ateikit, prasom.  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Aišku, būna ir taip.

O kas per renginys? Man tai nelabai išeina ateit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 12:18)
Aišku, būna ir taip.

O kas per renginys? Man tai nelabai išeina ateit unsure.gif

Jaunimo dainuojamosios poezijos vakaras - liepos 5 d., 17.30 val. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 02 liepos 2011 - 11:27
QUOTE(Masako @ 2011 07 02, 11:19)
Jaunimo dainuojamosios poezijos vakaras liepos 5 d., 17.30 val. 4u.gif

Na bet nelabai ir duomiuosi , tiesą sakant, tokiais dalykais blush2.gif blush2.gif FB jau pažymėjusi esu, kad neateisiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 12:27)
Na bet nelabai ir duomiuosi , tiesą sakant, tokiais dalykais blush2.gif blush2.gif  FB jau pažymėjusi esu, kad neateisiu.

Tai jokios cia prievartos, zinoma, nera laugh.gif

Bet, Ingenai, kaip cia yra - poezija domiesi, o dainuojamaja - ne biggrin.gif
as kaip tik atvirksciai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 02, 11:28)
Bet, Ingenai, kaip cia yra - poezija domiesi, o dainuojamaja - ne biggrin.gif
as kaip tik atvirksciai g.gif  lotuliukas.gif

Šiaip aš poezija pasyviai domiuosi - jei atsitiktinai perskaitau, man gražu, bet specialiai tai ir neieškau. Va paauglystėje skaitydavau storiausias poezijos knygas sąmoningai ir savo noru smile.gif
O dėl dainuojamosios - man labiau patinka, kai ją dainuoja profesionalūs aktoriai ar atlikėjai blush2.gif Bet ir tai negalėčiau pasakyti, kad dažnai vaikštau į tokius renginius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 liepos 2011 - 11:49
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 01, 20:28)

Negaliu nepasidalinti, labai įdomūs pasdtebėjimai

Kur aš tai skaičiau? Nepamenu...

Manau, senstant neišvengiamas naujo godulys pamažu užleidžia vietą senų, gerų, daug kartų skaitytų knygų malonumui.

Dekui uz pasidalinima siai pastebejimais. 4u.gif

Su paryskintu tekstu sutinku 100%. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 01, 22:10)

Nora Roberts. Lilien im Sommerwind. (Originaliai Carolina Moon). Kažkas kažką nužudė, nelabai dar supratau, lietuviškai irgi nėra išversta, irgi gal kada skaitysiu...

lietuviškai gal ir nėra išversta,bet filmas yra smile.gif

Vakar greit perskaičiau Francois Mauriac "Beždžionėlis" - liūdna knygelė apie visų ujamą ,negražų berniuką,kuriam pasiseka būti laimingam tik vieną vakarą.Gražiai parašyta,liūdna pasidarė perskaičius...

Parsinešiau iš bibliotekos "Dievo namus",na žiūrėsim,kas jau čia tokio įspūdingo smile.gif

Kaip gera netikėtai gauti dovaną smile.gif gavau šiandien kažkur laimėtą prizą,aš net neprisimenu kur dalyvavau doh.gif
Atsakyti
laba.

QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 01, 22:28)
„The Washington Post“ apžvalgininkas Danny Heitmanas...

įdomus straipsnis bigsmile.gif

QUOTE(eliss @ 2011 07 02, 14:32)
Kaip gera netikėtai gauti dovaną smile.gif gavau šiandien kažkur laimėtą prizą,aš net neprisimenu kur dalyvavau doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jurga Ivanauskaitė ,,Švelnūs tardymai”

Jurga Ivanauskaitė buvo ne tik rašytoja, bet ir žurnalistė. Knygoje ,,Švelnūs tardymai” yra sudėti jos daryti interviu su žymiais žmonėmis. Kai kurie interviu buvo daryti būtent šiai knygai, bet dauguma paimta iš moterų žurnalų, kuriems J. Ivanauskaitė daugiausiai ir rašė.

Rašytoja kalbasi su Marijonu Mikutavičiumi, Egle Gabrėnaite, Egle Špokaite, Judita Leitaite, Aušrine Byla (B.Sruogos anūke), Galina Dauguvietyte, Leonidu Donskiu, Rolandu Kazlu, Kristina Kazlauskaite, Izolda Keidošiūte, Oskaru Koršunovu, Rasa Samuolyte, Tėvu Stanislovu bei kitais. Iš pradžių kiek priešiškai žiūrėjau į šią knygą, bet kuo toliau, tuo įdomiau buvo klausytis. Žinoma, viskas priklausė ir nuo kalbinamo žmogaus bei nuo to, kiek tas žmogus ar jo veikla, darbas yra įdomus man. J. Ivanauskaitė užduoda klausimus, aprėpiančius vaikystę, darbą, laisvalaikį, šeimą. Klausimai nebanalūs, labiau gilinamasi ne į buitį, o į mąstymą, mintis, labiausiai įstrigusius momentus, jausmus. Išsamių, atvirumu dvelkiančių atsakymų dėka klausymas buvo nenuobodus. Nemažai įdomių detalių sužinojau apie vos ne kiekvieną, tiesa, kadangi interviu buvo imti 2002 m. ( jei ne visi, tai dauguma), kai kurių gyvenimas per pastaruosius 9-erius metus pasikeitė, tad buvo įdomu, kai kalbėjo apie ateitį. Kas nustebino? Kad ne vienas šiuo metu itin populiarus žmogus Lietuvoje prisipažino mėgstąs būti vienas, o ne sėdėti kompanijose, kad paauglystėje buvo nepritapėliai, nesuprasti.Tiesa, klausimai visiems buvo užduoti skirtingi, tik vienas vienintelis visur kartojosi: ar bijai mirties? Nejučia net pagalvojau: nebūtų J. Ivanauskaitė, jei neklaustų apie mirtį…

Rekomenduoju skaityti tuomet, kai norisi atsipalaiduoti. Juk tai tas pats, kas žurnalas
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 02, 13:32)

ka gavai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 02, 14:49)

rankšluostį ir venal kremą kojoms smile.gif aną savaitę gavau Rasos priemonių rinkinį gavau.Sekasi,bet vis knygos neišeina laimėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 02, 13:58)
rankšluostį ir venal kremą kojoms smile.gif aną savaitę gavau Rasos priemonių rinkinį gavau.Sekasi,bet vis knygos neišeina laimėt smile.gif

nu, bet kaip sakoma, vis i namus, o ne is ju thumbup.gif Sveikinimai su laimejimu 4u.gif
Atsakyti
Vakar pradėjau skaityti Pat Conroy "Pajūrio muzika". Iš to, ką perskaičiau rodos, kad bus gražiai parašyta ir įdomi knyga. Tik vienas bet... labai jau smulkus šriftas unsure.gif O kadangi man dabar migrena, tai labai vargina toks šriftas, galvos skausmas nuo skaitymo sustiprėja. Visgi nusprendžiau atidėt ją iki pasveiksiu. Gaila, nes visai norėčiau ties ja ir apisistoti unsure.gif

Ir dar kylo viena mintis. Pagalvojau, kad vasara yra tiesiog idealus laikas skaityti Joanne Harris maisto trilogiją (na ir ketvirtąją - "Ledinukų bateliai"). Kas dar neskaitėt tos trilogijos ir jei manot, kad jums galėtų patikti, labai rekomenduoju. Ech, pati mielai perskaityčiau kažką panašaus rolleyes.gif Pasiilgau tokių jaukių, šiltų, magiškų knygų. O gal dar kažką panašaus į jas žinot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 liepos 2011 - 14:40