Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 07 19, 21:04)
kas čia yra, viena noro neturi, kitai mums laiko gaila biggrin.gif

nu biggrin.gif , bet pasveikinkim uz atviruma biggrin.gif Geriau jau tiesiai sviesiai biggrin.gif

Siaip tai as irgi tingiu, bet zinau, kad:
1. Bus faina su jumis;
2. Reikia is namu issikrapstyt.

Leeja, bet tu tai privalai ateiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 liepos 2011 - 20:12
QUOTE(Masako @ 2011 07 19, 20:52)
Na, as mielai vis dar susitiksiu ryt 19 val. su caralaite ir marakeš (jei jos neuztinges)  mirksiukas.gif Siulykit vieta  smile.gif

Susitiksim. Aš savo pasiūlymą vietai jau pateikiau, Dominikonų g. kabakas kurio pavadinimo nežinau biggrin.gif Update - jau žinau "Dominikonų karčema".
Atsakyti
Sveikos, senokai bebuvau čia 4u.gif nebuvo labai kada, nes iš karto grįžus buvo išleistuvės (jė pagaliau baigiau mokyklą biggrin.gif )
dar "1Q84" nepabaigiau blush2.gif liko 100 psl ir dvi dienos iki nešimo į biblioteką biggrin.gif labai tikiuos perskaityti lotuliukas.gif
džiaugiuos šiandien truputį Vagoj apsipirkus keletą knygučių po 5 lt ir vieną už 15 4u.gif

Matau, kad tema jau į pabaigą, tai kas kurs temą, jei galima pridėkit mano gimtadienį irgi blush2.gif Vasario 2 (02.02)
Atsakyti
Labas vakara visoms 4u.gif
Nežinau ar priimsit mane,bet per dvi atostogų savaitės perskiačiau dvi mano manimu superinės knygas:
Pirma http://blk.lt/lt/kny...auliu-skaisciu/
Antra: http://smknyges.word...6/s...lymasā€œ/
Labai noriu padiskutuoti apie dvi atrodo labai skirtingas herojų istorijas,bet to pačiu metu labai panašios to,kad kiekvienos herojes gyvenimas glaudžiai susipynės su sielvartu,baimę,neišsakytu begalinės vienatvės prieskoniu...
Marjanė,Leila,Alydė,Zara...Gal galėtum man paaiškinti,kas tai "Palderjanas" (iš Valymo) g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 19 liepos 2011 - 22:26
QUOTE(caralaite @ 2011 07 19, 21:34)
Susitiksim. Aš savo pasiūlymą vietai jau pateikiau, Dominikonų g. kabakas kurio pavadinimo nežinau biggrin.gif Update - jau žinau "Dominikonų karčema".

tai gal ten ir susimatom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 19, 21:04)

blush2.gif

Napamenu ar siūliau jau kažkada:

dovanoju „Alyvos meluoja tik kartais“ ir „Nuoširdžiai įtikėjęs“ (dabar imsiu ją skaityti,tai kai perskaitysiu)

Ilgai kankinus pagaliau baigiau „Vėžio atogrąža“.
„Skurstantis ir nepripažintas rašytojas trečiajame XX a. dešimtmetyje atvyksta į Paryžių ir neria tiesiai į bohemos dugną. Amerikoje lieks nenusisekęs šeimyninis gyvenimas, nepavykusi karjera, o čia, tarp Monparnaso prostitučių, sutenerių, skurstančių rašytojų ir dailininkų, verda naujas, spalvingas gyvenimas...
Tai ekstravagantiškas himnas neprilygstamas seksualumo, jausmo ir laisvės pasauliui.“.

Patinka man tokio stiliaus knygos, tad ir šita patiko. Nesistebiu, kad tik išleistas kūrinys buvo uždraustas, nes skambių frazių netrūksta.

Norėčiau ateity persaityti ir „Ožiaragio atogrąžą“, gal yra skaičiuisių?

„Manau, kad šiandien, kaip niekada, reikia ieškoti knygos, net jeigu joje būtų tik vienas didingas puslapis: mes turime ieškoti nuotrupų, skeveldrų, vinių, bet ko, kame glūdi brangieji metalai, bet ko, kas gali atgaivinti kūną ir sielą“.

QUOTE(Masako @ 2011 07 19, 21:06)
nu biggrin.gif , bet pasveikinkim uz atviruma  biggrin.gif  Geriau jau tiesiai sviesiai biggrin.gif

Siaip tai as irgi tingiu, bet zinau, kad:
1. Bus faina su jumis;
2. Reikia is namu issikrapstyt.

Leeja, bet tu tai privalai ateiti ax.gif

tai smagu, kai tu iš namų nori išsikrapštyti lotuliukas.gif aš tai visai norėčiau į juos įsikrapštyti lotuliukas.gif
jaučiuosi pasenusi kažkokia lotuliukas.gif
O kad bus faina, tikiu, geras čia tavo argumentas biggrin.gif

Naujokėms balionai ir kažkam ( blush2.gif ) sveikinimai baigus mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 liepos 2011 - 07:14
QUOTE(marakeš @ 2011 07 19, 22:04)

ne, ne tai kad noro - negerai man darbo diena yra, per iseigines reikia smile.gif

o siaip pasitreniruot fotkint as gi, zinot, nieko pries rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 20 liepos 2011 - 08:09
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 08:13)
tai smagu, kai tu iš namų nori išsikrapštyti  lotuliukas.gif  aš tai visai norėčiau į juos įsikrapštyti  lotuliukas.gif

suprantu ir tikrai nesmerkiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 19, 17:10)
Fatimaallaa, gal greitu metu būsi UK?  blush2.gif

Deja, bet siemet jau tikrai nevaziuosiu, nes vaziavome i NO. Nebent dar per kaledines atostogas, jei nieko nepasikeis, bet cia tik zodiniai planai.

QUOTE(katilina @ 2011 07 19, 17:58)
Frida A. Sigurdardottir "Ir slenka naktis". Knygą skaityti nebuvo lengva, kadangi daug vardų, nuo vieno laikotarpio staiga pereinama prie kito, po to prie trečio ir vėl grįžtama į pradžią. Užtat labai padėjo gale įdėtas geneologinis medis. Man ji labai patiko. Gražiai parašyta, gerai išversta, vienas malonumas tokią skaityti.

As ja labai greitai suskaiciau, nes vos pradejusi negalejau padeti. drinks_cheers.gif Knyga labai gera ir tikras malonumas.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 20, 10:53)
As ja labai greitai suskaiciau, nes vos pradejusi negalejau padeti.  drinks_cheers.gif Knyga labai gera ir tikras malonumas.

o as niekaip negalejau isijausti, buvo nuobodu kazkaip, nesiskaite visiskai ir numeciau...
Atsakyti
Mergai, tikiuosi, atrasiu ta viecike bigsmile.gif , nesu buvus, bet vaikstomos vietoves.

Parasysiu jums savo numeri, jus man irgi brukstelkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 08:13)
Norėčiau ateity persaityti ir „Ožiaragio atogrąžą“, gal yra skaičiuisių?
Yra. biggrin.gif
Jei patiko Vėžio, tai ir Ožiaragio atogrąža patiks, vėliau rašyta ir brandesnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 20 liepos 2011 - 09:13