Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(adžani @ 2011 07 19, 11:09)
Tu kartais nelaimejai sios knygos?

Ne, nelaimėjau. biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 19, 12:16)
Bus idomu perskaityti tavo galutini atsiliepima apie sia knyga. As jos neskaiciau, bet kazkada knygyne paskaitinejau istraukas ir ji manes visai nepatrauke. As laukiau ir tikejausi kazko daug 'stipresnio', o pasirode viskas per daug paprasta.  g.gif 

mirksiukas.gif Man ji tikrai nėra sunki, o juk paprastume ir slypi esmė.
Atsakyti
Perskaičiau A. Rice Interviu su vampyru. Nebuvo labai labai įdomu, nes buvau mačiusi filmą. Sakiau sau, kad daugiau tokios klaidos nebedarysiu ax.gif Bet šiaip pati tema man įdomi, todėl tikrai skaitysiu tęsinį. smile.gif

Atsakyti
Vis dėlto nesijunsiu ryt (gaila laiko po darbo, reikalų šiek tiek turiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 18, 20:45)
Na, gal apipylė/suplėšė/pametė/šuo sugraužė skolintą knygą  g.gif

ax.gif doh.gif visai apie tai nepagalvojau.. registras su knyga Trise valtyje, neskaitant suns bigsmile.gif
Atsakyti
laba.

buvau bibliotekoje, pasiėmiau S. King'o ,,Purpurinė Roza" (ieškojau Gyvūnėlių kapinių, bet nebuvo), o iš maininyko M. Ondaatje ,,Anglas ligonis". bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
praėjus porą metų trukusiems neskaitadieniams, supratau, kad visgi knygų man trūksta, ir neištvėrus nuėjau į čia esančią angliškų knygų krautuvėlę - nepaisant to, kad nusivyliau pačia krautuvėle, kurioje knygos sudėtos beveik be tvarkos, ir jaunutę pardavėją, sėdinčią prie kompo - knygų parduotuvėje, čia juk šventvagystė! biggrin.gif mintyse padirbau ten aplinkui vaikščiodama, surūšiavau knygas, pasivizualizavau kaip skaityčiau wub.gif ir prigriebiau dvi knygas, ir įtariu, kad tai naujos ligos pradžia smile.gif
Taigi norėčiau jungtis prie jūsų su Fjern Michaels 'Seasons of her life" ir Helen van Slyke "the best place to be".. pirmoji knyga įtraukė nuo pat pirmos pastraipos, ir jei ne galinė stotelė, kurioje reikėjo išlipti, būčiau tikrai pražiopsojusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 07 19, 09:24)

Tikrai nesunku, prieš tai jau buvo googlinta, tik nemaniau, kad būtent ta panelė taip greit sureaguos, nes paskutinį kart buvo prisijungus prieš mėnesį.
Bet jau viskas gerai, knyga nupirkta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 19, 09:03)
nu tai ok, as siulau 19 val., jus savo siulykit biggrin.gif

Leeja, atvaryk.  bigsmile.gif Kokia faina chebra bus susirinkus, griekas praleist  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

tai kokia cia nelaime, cia knygzudyste lotuliukas.gif

Pripažįstu, kalta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 19 liepos 2011 - 17:28
QUOTE(Fėjų_pieva @ 2011 07 19, 16:23)
Sveikos,
praėjus porą metų trukusiems neskaitadieniams, supratau, kad visgi knygų man trūksta, ir neištvėrus nuėjau į čia esančią angliškų knygų krautuvėlę - nepaisant to, kad nusivyliau pačia krautuvėle, kurioje knygos sudėtos beveik be tvarkos, ir jaunutę pardavėją, sėdinčią prie kompo - knygų parduotuvėje, čia juk šventvagystė! biggrin.gif mintyse padirbau ten aplinkui vaikščiodama, surūšiavau knygas, pasivizualizavau kaip skaityčiau  wub.gif  ir prigriebiau dvi knygas, ir įtariu, kad tai naujos ligos pradžia  smile.gif
Taigi norėčiau jungtis prie jūsų su Fjern Michaels 'Seasons of her life" ir Helen van Slyke "the best place to be".. pirmoji knyga įtraukė nuo pat pirmos pastraipos, ir jei ne galinė stotelė, kurioje reikėjo išlipti, būčiau tikrai pražiopsojusi  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Malonu, kad vel atradai savo gyvenime vieta knygoms smile.gif

O as einu pabaigsiu Kate Morton knyga, o tau jau smalsumas baigia uzgrauzti.
Atsakyti
Labas smile.gif

Šiandien tikiuosi jau pabaigsiu „Saugią vietą“ bigsmile.gif

Fatimaallaa, gal greitu metu būsi UK? blush2.gif
Atsakyti
Frida A. Sigurdardottir "Ir slenka naktis". Romanas apie kelių vienos islandų giminės kartų moteris. Apie sunkų gyvenimą, vargus, meilę, netektis. Tai nėra kiekvienos iš jų istorija nuo gimimo iki mirties, tik atskiri gyvenimo fragmentai ir trumpos ištraukos. Knygą skaityti nebuvo lengva, kadangi daug vardų, nuo vieno laikotarpio staiga pereinama prie kito, po to prie trečio ir vėl grįžtama į pradžią. Užtat labai padėjo gale įdėtas geneologinis medis. Man ji labai patiko. Gražiai parašyta, gerai išversta, vienas malonumas tokią skaityti.

user posted image

Nusipirkau šiandien iš Maximos Ian Rankin "Nugrimzdęs į tamsą" (tekainavo 5 litus). Norėčiau pradėti skaityti, bet čia 11-a serijos knyga, tai nežinau ar verta. Ar yra skaičiusių jo knygas? Pasakykit, ar būtina pradėti nuo pačios pirmos? Nenoriu skaityti ir pusės to, kas parašyta, nesuprasti.
Atsakyti
Na, as mielai vis dar susitiksiu ryt 19 val. su caralaite ir marakeš (jei jos neuztinges) mirksiukas.gif Siulykit vieta smile.gif

Kitos, aisku, irgi laukiamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 liepos 2011 - 19:55
QUOTE(Masako @ 2011 07 19, 20:52)
Na, as mielai vis dar susitiksiu ryt 19 val. su caralaite ir marakeš (jei jos neuztinges)  mirksiukas.gif Siulykit vieta  smile.gif

Kitos, aisku, irgi laukiamos smile.gif

kas čia yra, viena noro neturi, kitai mums laiko gaila biggrin.gif
Atsakyti