Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 18, 16:48)
Jei trečiadienį, prisijungčiau apie 19.40-20  smile.gif

Tai galim, pvz., tiktis 19.30 treciadieni, jei visoms norincioms tinka bigsmile.gif O kur? kur nors centre? vokieciu, pilies g.? g.gif

O kaip kitos? Ingenai, Vessta, Pajauta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 liepos 2011 - 17:53
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 18, 11:32)

O žodyno prasme nėra labai sunki? smile.gif

Nea smile.gif Normali.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 18, 12:07)
Tikrai ne tesinys. Cia manau siek tiek ideju trukumas arba tiesiog atpazinimui, nes abieju knygu veiksmas vyksta Naujoje Zelandijoje.

Kazin kuri idomesne g.gif kur daugiau apie N. Zelandija parasyta.. bigsmile.gif
Atsakyti
Oii,visą naktį sapnavau košmarus prisiskaičius pusseserės Reičel rolleyes.gif Kai tik prieš miegą skaitau,taip ir sapnuoju baisybes smile.gif

Pas mus tokios liūtys,griausmai...

Žiūriu ,išleis Jane Austen Įtikinėjimas ,visai įdomu būtų paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 18, 17:53)
Tai galim, pvz., tiktis 19.30 treciadieni, jei visoms norincioms tinka bigsmile.gif O kur? kur nors centre? vokieciu, pilies g.? g.gif

O kaip kitos? Ingenai, Vessta, Pajauta? bigsmile.gif

Man šią savaitę turbūt neišeis prisijungti.
Atsakyti
Sveikos, mielos knygės,

Vis paskaitau ką prirašot, bet pati kažkaip patyliu....
Labai intensyviai neskaitau,tik pastaruoju metu po skyrelį Robert Rowland Smith "Pusryčiai su Sokratu: Kasdieninio gyvenimo filosofija".
user posted image

Smagi rimtesnė knyga. Tekstai, kurie priverčia susimąstyti, nes juose derinami kasdieniniai dalykai ir filosofija, kuri į tuos pačius dalykus, tokius kaip sportą, miegą, apsipirkinėjimą ir kt. priverčia pasižiūrėti iš kitos pusės. Tad kam patinka nevisai "sukramtyti" tekstai - rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 18 liepos 2011 - 18:33
QUOTE(eliss @ 2011 07 18, 19:06)
Žiūriu ,išleis Jane Austen Įtikinėjimas ,visai įdomu būtų paskaityt smile.gif

Skaičiau "Įtikinėjimą" angliškai. Gana paprasta, gyvenimiška istorija, man patiko. Tik jau lietuviškas viršelis... Raudonai dažytos lūpos ir raudoni nagai- visiškai ne į temą šitai knygai. Pirmąkart pamačiusi pagalvojau, kad čia kokia iš vampyrų serijos. schmoll.gif

Aš šiuo metu skaitau "Ir slenka naktis". Nors ir lėtai einasi, nesitikėjau, kad ji man taip patiks.
Atsakyti
Atsitiko nelaimė, skubiai ieškau pirkti Vaivos Rykštaitės knygos Plaštakių sindromas. Nebežinau, kur besikreipt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 07 18, 20:10)
Atsitiko nelaimė, skubiai ieškau pirkti Vaivos Rykštaitės knygos Plaštakių sindromas. Nebežinau, kur besikreipt... 4u.gif

g.gif kokia cia nelaime.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 18, 20:13)
g.gif kokia cia nelaime..  4u.gif

Na, gal apipylė/suplėšė/pametė/šuo sugraužė skolintą knygą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 18, 18:53)

Man tinka. Reikia kokio "tolkovo" laukinio kabakėlio. Gal tas kur vietoj "The Dubliner" Dominikonų g.?
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 18, 21:05)
Man tinka. Reikia kokio "tolkovo" laukinio kabakėlio. Gal tas kur vietoj "The Dubliner" Dominikonų g.?

as visiskai nesigaudau toje srityje, todel kaip pasakysit, taip man bus gerai biggrin.gif drinks_cheers.gif

rizikuoju uZknisti blush2.gif lotuliukas.gif , bet gal geriau vis tik 19 val. renkames mes trys, o Aiste veliau prisijungs, nes ji vis tiek ne nuo pradziu bus blush2.gif

Leeja, pala, o tu negali??? bigsmile.gif
Papildyta:
Pradejau antraja Toros dali, visai gerai einasi, nors labai jau nudna, skaudi si trilogija unsure.gif
Atsakyti