QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 17, 17:36)
Ar skaitet kas nors Colleen Mccolough "Timas"? Kaip ispudziai? Girdejau, kad nieko gero, bet gavau dovanu...
As esu ja skaiciusi, bet jau tikrai labai seniai. Man ji patiko. Zinoma, ne sedevras, bet man buvo daug idomesne uz 'Erskeciu paukscius'.
QUOTE(katilina @ 2011 07 17, 20:37)
Vieno tik dalyko aš nesupratau- kam, leidyklos nuomone, skirtas šis kūrinys. Knygoje labai daug išnašų, ir didžioji jų dalis, mano manymu, visai nereikalingos- negi dar būtina skaitantiems aiškinti, kas yra seserys Brontė, Oskaras Vaildas, Džeinė Ostin, "Vėtrų kalnas", haute- couture, Skotlend Jardas, Mis Marpl, "Vėjo nublokšti" ir pan. Lyg knygos skaitytojai turėtų būti visiški neišmanėliai.
Na matai, jei tu visa tai zinai, as zinau, dar kazkas zino, bet yra ne vienas ir ne du, kurie net zalio supratimo neturi kas tai. O si knyga nepriskiriama prie intelektualiosios literaturos, o tai reiskia skirta placiam skaitytoju ratui, tarp kuriu yra ir tie, kurie nieko neismano apie klasikines knygas ir autorius.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 07 18, 10:05)
Sveikos
kas man galit pasakyt ar knyga L. Walden Didziuju geizeriu slenyje yra tos pacios autores kngos Maores prakeiksmas tesinys?
nes ant virselio tas pats veidas
Tikrai ne tesinys. Cia manau siek tiek ideju trukumas arba tiesiog atpazinimui, nes abieju knygu veiksmas vyksta Naujoje Zelandijoje.