Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Luiziana, sveikinu 4u.gif dar nesuprantu kaip čia seklės morkos susekė, kad sveikinti visos pradėjo laugh.gif

QUOTE(Masako @ 2011 07 17, 10:05)
tai tudie ir neima laugh.gif

Rimtai?? Galvojau kokia čia priežastis to biggrin.gif
O šiaip gi garsiai to nesakau, tik jums išsidaviau lotuliukas.gif

Pagaliau šiandien pabaigsiu savo „Vėžio atogrąžą“, mano skaitymo tempai stulbinantys doh.gif biggrin.gif
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 17, 13:52)
Svekutes, nezinau ar kas is jusu skaito angliskai? Siuo metu baigineju paskutiniaja, naujausia "Sekso ir Miesto" knyga Summer and the City (Candace Bushnell).

O žodyno prasme nėra labai sunki? smile.gif
QUOTE(Masako @ 2011 07 18, 09:17)
o gal pasimeetinam kada nors? nebutinai gi turi susirinkti visa chebra ir Kaziukas biggrin.gif  Ateitu trys kokios ir jega biggrin.gif  Galima gi ir po darbo kada mirksiukas.gif

Po darbo tai čia 20 valandą kokią, gerai? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 liepos 2011 - 10:35
Sveikos drinks_cheers.gif kas man galit pasakyt ar knyga L. Walden Didziuju geizeriu slenyje yra tos pacios autores kngos Maores prakeiksmas tesinys? g.gif nes ant virselio tas pats veidas biggrin.gif ir dar, gal turi kuri pardavimui D. Kinderis Filipinai, ugnies ziedo kerai knyga? 4u.gif arba Santarama..
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 17, 17:36)
Ar skaitet kas nors Colleen Mccolough "Timas"? Kaip ispudziai? Girdejau, kad nieko gero, bet gavau dovanu...

As esu ja skaiciusi, bet jau tikrai labai seniai. Man ji patiko. Zinoma, ne sedevras, bet man buvo daug idomesne uz 'Erskeciu paukscius'.

QUOTE(katilina @ 2011 07 17, 20:37)
Vieno tik dalyko aš nesupratau- kam, leidyklos nuomone, skirtas šis kūrinys. Knygoje labai daug išnašų, ir didžioji jų dalis, mano manymu, visai nereikalingos- negi dar būtina skaitantiems aiškinti, kas yra seserys Brontė, Oskaras Vaildas, Džeinė Ostin, "Vėtrų kalnas", haute- couture, Skotlend Jardas, Mis Marpl, "Vėjo nublokšti" ir pan. Lyg knygos skaitytojai turėtų būti visiški neišmanėliai.  rolleyes.gif

Na matai, jei tu visa tai zinai, as zinau, dar kazkas zino, bet yra ne vienas ir ne du, kurie net zalio supratimo neturi kas tai. O si knyga nepriskiriama prie intelektualiosios literaturos, o tai reiskia skirta placiam skaitytoju ratui, tarp kuriu yra ir tie, kurie nieko neismano apie klasikines knygas ir autorius.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 07 18, 10:05)
Sveikos  drinks_cheers.gif kas man galit pasakyt ar knyga L. Walden Didziuju geizeriu slenyje yra tos pacios autores kngos Maores prakeiksmas tesinys?  g.gif nes ant virselio tas pats veidas  biggrin.gif

Tikrai ne tesinys. Cia manau siek tiek ideju trukumas arba tiesiog atpazinimui, nes abieju knygu veiksmas vyksta Naujoje Zelandijoje.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 18, 09:17)
o gal pasimeetinam kada nors? nebutinai gi turi susirinkti visa chebra ir Kaziukas biggrin.gif  Ateitu trys kokios ir jega biggrin.gif  Galima gi ir po darbo kada mirksiukas.gif

Galim mytintis, tik žiūriu visą šią savaitę žaibai-griaustiniai prognozuojami.
Bet galim kad ir rytoj vakarop jei kam tinka? Gal kur senamiesty ar šiaip "lauke"?
Atsakyti
Labas smile.gif

Aš vis dar su Lorenzo Carcaterros „Saugia vieta“. Kažkaip ilgai skaitosi ir nepasakyčiau, kad baisiai įdomu... unsure.gif

Gal kas nors galės pagelbėt dėl Wordpress'o? g.gif Gal kas paaiškintų, kaip padaryti, kad, pavyzdžiui, kaip pas mus blog'o turiny, paspaudi and K ir nošoka puslapis ties K raide?
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 18, 14:25)
Labas  smile.gif
Aš vis dar su Lorenzo Carcaterros „Saugia vieta“. Kažkaip ilgai skaitosi ir nepasakyčiau, kad baisiai įdomu...  unsure.gif

Idomi idomi, tik nesupasuok.

As su perskaityta "Penki ketvirciai apelsino". Visiskai kitoks siuzetas, nei isivaizdavau. Maniau, bus "Sokolado" tesinys, su receptais, kvapais, skoniais. O cia, pasirodo, zymiai rimtesni ir gilesni reikalai. Bet patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 liepos 2011 - 13:47
QUOTE(linamog @ 2011 07 18, 14:47)
Idomi idomi, tik nesupasuok.

As su perskaityta "Penki ketvirciai apelsino". Visiskai kitoks siuzetas, nei isivaizdavau. Maniau, bus "Sokolado" tesinys, su receptais, kvapais, skoniais. O cia, pasirodo, zymiai rimtesni ir gilesni reikalai. Bet patiko.

Net negalvojau numest. Tikrai pabaigsiu, gal vėliau bus įdomiau g.gif
Atsakyti
Gal kas skaitete Charles Dickens "senienų krautuvėlę" ar Stephen Dobyns "Mirusių mergaičių šventykla"? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
nu va, jau keturios meetininkes esam bigsmile.gif thumbup.gif Kas dar jungias? As siulau daryt 19 val., o kas gales, tegu veliau jungiasi, nes, pvz., man reik spet ant 22 val i stoti, o jei meetas vyks kur toliau, tai visai anksti teks nest kudasiu - nespesiu ne apsilt lotuliukas.gif

Ir gal ne rytoj, o poryt, jei jums tinka? 4u.gif
Atsakyti
laba.

Aš dabar skaitau Edgaro Alano Po ,,Raudonosios mirties kaukę". Įdomu thumbup.gif

QUOTE(Memo @ 2011 07 18, 15:35)
Gal kas skaitete  Stephen Dobyns "Mirusių mergaičių šventykla"? Kokie atsiliepimai?

skaičiau, tik jau senokai. Jei mėgsti detektyvus, turėtų patikti, nes man, nors nesu jų didelė gerbėja, bet visai įdomiai susiskaitė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 18, 15:42)
nu va, jau keturios meetininkes esam  bigsmile.gif thumbup.gif  Kas dar jungias? As siulau daryt 19 val., o kas gales, tegu veliau jungiasi, nes, pvz., man reik spet ant 22 val i stoti, o jei meetas vyks kur toliau, tai visai anksti teks nest kudasiu - nespesiu ne apsilt lotuliukas.gif

Ir gal ne rytoj, o poryt, jei jums tinka? 4u.gif

Jei trečiadienį, prisijungčiau apie 19.40-20 smile.gif
Atsakyti
Jose Saramago 'Tale of the Unknown Island' (Pasakojimas apie nezinoma sala)
user posted image
Nedidelis, iliustruotas apsakymas, gvildenantis daug lengvesnes ir paprastesnes problemas nei yprasta sio autoriaus kuriniuose. Labai graziai ir be jokiu isvedziojimu papasakota istorija apie zmogu, kuris atejo prasyti, kad karalius jam padovanotu laiva, kuriuo jis zada plaukti i dar neatrasta ir nezinoma sala. Taciau paaiskeja, kad ta neatrasta zeme tai mes patys, bet galime visa gyvenima plaukti placiomis juromis, taip ir neatrasdami to ko ieskome. Man patiko.
Atsakyti