Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

katilina, po tavo pasisakymo Kaltes nebeskaiciau, ***** visai nora numusei biggrin.gif

Perskaiciau Prancuziska siuita. Sakes, kokia knyga. Ir kaip as dekinga tau, marakeš, kad ja man pasiulei, kazin, kada buciau pati prisikasus iki jos. O kokia dramatiska pacios autores I. Nemirovsky ir jos seimos gyvenimo istorija. (ir, deja, romana sudaro tik dvi dalys vietoj rasytojos planuotu ir nebespetu parasyti penkiu). Liudna, liudna... verysad.gif
Veliau gal daugiau ispudziu rastelsiu, trukdo dabar susikaupt cia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 16 liepos 2011 - 18:57
QUOTE(LEEja @ 2011 07 16, 10:34)
dabar skaitau Cunnigham Dienu pavyzdziai - kazkaip nekabina, bet dar dusinsiu toliau, gal dar uzkabins.

Skaičiau "Dienų pavyzdžius". Man visai patiko, nors ir lėtai ir sunkiai skaitėsi (o dar angliškai). Sakyčiau, gana originali knyga.

QUOTE(Masako @ 2011 07 16, 19:56)
katilina, po tavo pasisakymo Kaltes nebeskaiciau, ***** visai nora numusei biggrin.gif

Na va, o jei ji tau patiktų, tai kalta likčiau. smile.gif Aš tikėjausi, kad atsižvelgsi į SS nuomonę ir pabaigsi (o pabaigusi išpeiksi, nes kol kas tik aš ir Sphinx šitos knygos negyrėm blush2.gif ).

Aš tai skaitau "Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugiją"- visai paprasta knygutė, bet labai faina (ir apie knygas daug ir gražiai rašoma).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 16, 21:15)
Skaičiau "Dienų pavyzdžius". Man visai patiko, nors ir lėtai ir sunkiai skaitėsi (o dar angliškai). Sakyčiau, gana originali knyga.

jo, letai labai. nors va pirma dali jau suskaiciau, tai neblogas ispudis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes drinks_cheers.gif kaip sestadienis..? as baigineju apie sekta ta knyga... tikrai Fati rodos nemelavo, sakydama, kad nieko idomaus.. zodziu, kazkas sake, kad nelabai idomi unsure.gif nzn ka cia reiks toliau imt.. g.gif nusprendziau nusipirk Meistras ir Margarita.. kazin kokioj Vagoj ar Pegase ju yra? g.gif
Papildyta:
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 15, 09:25)
Mika Valtari "Sinuhe egiptietis". Stora, bet skaitosi smagiai. Daud info apie senoves Egipto paprocius, aisku su gera doze lyriniu nukrypimu ir i kitas kulturas. Faraono Echnatono laikotarpis.  Apie Kleopatra buvau paemus kazkokia, bet labai jau skysta pasirode. Nauda - praplete mano akirati apie jos kilme, aciu jai uz tai  biggrin.gif

biggrin.gif aciu uz info drinks_cheers.gif as tai turiu butent Kleopatros memuarai, idomu kuria jus skaitet.. nes yra Kleopatra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 15, 10:45)
Anadien pamaciau Vagoj papigiai Egzorcista, ir, kadangi filmas toks nieko nieko, griebiau. Nu ir ka galiu pasakyt - ekranizacija, palyginus su knyga, tik ziedeliai biggrin.gif Jau tiek poslybiu, ir tokiu trikdanciu...wacko.gif

Suintrigavai g.gif biggrin.gif a kokia kaina? kazin dar yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 16, 19:56)
Perskaiciau Prancuziska siuita. Sakes, kokia knyga. Ir kaip as dekinga tau, marakeš, kad ja man pasiulei, kazin, kada buciau pati prisikasus iki jos. O kokia dramatiska pacios autores I. Nemirovsky ir jos seimos gyvenimo istorija. (ir, deja, romana sudaro tik dvi dalys vietoj rasytojos planuotu ir nebespetu parasyti penkiu). Liudna, liudna... verysad.gif

labai džiaugiuosi,kad pataikiau su rekomendacija 4u.gif

"Dienos pavyzdžius" skaičiau ir aš, pirma dalis pasirodė stipriausia ir labiausiai atminty išliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 15, 10:58)
Neskaiciau. Kalbant apie poshlybes, niekur ju tiek neradau kiek pas Bukovski   Va ten tai pavaro, pas ji nera "palauk" 

Bukovskio nieko nesu skaicius dar biggrin.gif Siaip nesu kokia sventuole, na, bet pagalvojus, knyga parasyta pries kelis desimtmecius, tai turejo but gera bomba tais laikais cool.gif Labiausiai mane pribloske demono apsestos dvylikametes masturbacijos su krucifiksu scena wacko.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 13:52)
deja, niekas manęs į žmonas neima, o jei ir ims, savo pavardę pasiliksiu

tai tudie ir neima laugh.gif

QUOTE(katilina @ 2011 07 16, 20:15)
Na va, o jei ji tau patiktų, tai kalta likčiau.  smile.gif Aš tikėjausi, kad atsižvelgsi į SS nuomonę ir pabaigsi (o pabaigusi išpeiksi, nes kol kas tik aš ir Sphinx šitos knygos negyrėm  blush2.gif ).

Na, as ten gerokai su ja pastrigau mazdaug puse perskaicius, net nebesinorejo testi, todel pasidalijau ta dilema su jumi biggrin.gif Kazkaip nelabai pamenu, kad kokia knyga reabilituotusi, jei jau sukele nuoboduli biggrin.gif g.gif Taip ir pervaryciau iki galo, tik tam, kad skaityciau...

QUOTE(amber123 @ 2011 07 16, 21:58)
Suintrigavai  g.gif  biggrin.gif a kokia kaina? kazin dar yra? biggrin.gif

8 Lt. Vilniaus Ozo Vagoj dar buvo biggrin.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 07 17, 00:17)
labai džiaugiuosi,kad pataikiau su rekomendacija  4u.gif

Labai pataikei, tiesiog liudna dabar, nes tai viena tu knygu, po kuriu, atrodo, nieko geriau nerasi siuo metu smile.gif

Dar truputi papildysiu apie I. Nemirovsky Prancuziska siuita.

Labai autentiskas, idomus, itraukiantis istorinis romanas. Taip viskas itikinama, jokio dirbtinumo, matyt, todel, kad rasytoja rase apie savo gyventa laikmeti, bet neabejotinai ir del didelio jos talento.
Vaizduojama antro pasaulinio karo metu okupuota Prancuzija. Veikeju daug, kiekviena situacija, gyvenimo vaizdelis susieina i tokia tarsi mozaika.
Knygoje tera dvi dalys is planuotu penkiu, nes autore (kadangi buvo zydu tautybes), buvo nuzudyta naciu...(Beje, prie romano yra priedai, kuriuose galima perskaityti busimo rankrascio planus; taip pat laiskai; aprasyta I. Nemirovsky ir jos seimos dramatiska gyvenimo istorija...)
Pirmojoje dalyje vaizduojama pabegeliu situacija; antrojoje (kuri man labiau patiko) - gyvenimas naciu uzimtos Prancuzijos provincijoje. Man pasirode, kad gan objektyviai bandoma pavaizduoti vokieciu - prancuzu santykius, atskleisti zmogiskumo - gyvenimo su "priesu" konflikta ("nors ir priesas, bet juk toks pat zmogus/ vyras (jaunas, grazus, aukstesnio socialinio sluoksnio cool.gif biggrin.gif Meile/ aistra/ lytinis potraukis neturi (?) tautybes) ir pan.

Kokybiskas, subtilus, itraukiantis kurinys. Lengvai skaitomas, bet jokiu budu ne lekstas. Rekomenduoju.
Papildyta:
Ingenai, kur esi?? Migrena kamuoja?
Papildyta:
Luiziana, sveikinu sulaukus lialiuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 liepos 2011 - 09:12
Luiziana,sveikinu tapus mama
thumbup.gif
Ramių naktelių-saldaus pienelio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 17 liepos 2011 - 10:09
laba.

baigiau ,,Svetimą", bet atsiliepimą parašysiu baigusi ,,Krytį", kurį kaip tik šiandien pradėjau.

QUOTE(amber123 @ 2011 07 16, 21:58)
nusprendziau nusipirk Meistras ir Margarita.. kazin kokioj Vagoj ar Pegase ju yra? g.gif

pegase tikrai turėtų būti mirksiukas.gif

QUOTE(adžani @ 2011 07 17, 10:38)
Iš kur žinai,kad ji  jau pagimdė? blush2.gif

kitoj knygių temoj jau vakar parašė (aišku, ne pati Luiziana hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 17 liepos 2011 - 09:49
Luiziana, sveikinu pagimdžius vaikelį 4u.gif Sveikatos abiems ir ramių naktų 4u.gif

user posted image

Jei gerai supratau, mergaitė gimė vakar? Tuomet labai nedaug mūsiškių gimtadieniai skiriasi - šiandien lygiai 8 metai, kaip pati dukrytė pagimdžiau rolleyes.gif O plius pagimdžiau tik pusvalandis po 24 val.

Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Luiziana, sveikinu su seimos pagausejimu!!!!
user posted image
Atsakyti
Svekutes, nezinau ar kas is jusu skaito angliskai? Siuo metu baigineju paskutiniaja, naujausia "Sekso ir Miesto" knyga Summer and the City (Candace Bushnell). Trumpai snekant, knyga apie Keres is sekso ir miesto pacia pacia pradzia atvykus i New York'a, pasakojama kaip ji sutiko savo drauges, kaip vaiksciojo i rasymo kursus, tradiciskai nelaimingi meiles romanai ir kitokie nuotykiai... Knyga labai lengva, idealiai tinka vasarai, zodziu papludimio skaitalas atsipalaidavimui vacation4.gif Patiks visoms Sekso ir Miesto fanems. Taciau nepatiks ieskancioms poteksciu, gilios minties, psichologiniu labirintu myletojoms...

Gal kas skaitet kitas Sekso ir miesto knygas? Pasidalinkit ispudziais wub.gif
Atsakyti
Besparnis angelėlis priglusta prie krūtinės...
Švelniausios žemėj rankos jį glaudžia prie širdies...

Ir motiniška ašara išnyksta vystykluos.

Na, štai ir susitikote gyvenimo keliuos.

Sveikinimai Luizianai ir jos mažylei!

4u.gif
Atsakyti