tebeskaitau Juodasis anglas, bet vis tiek iš bibliotekos šio to parsinešiau. Naują Zsfono knygą paėmė iš panossės - ji lieka sąraše. parrsitįsiau Mama Afrika, naująją Kinderio apie Filipinus, naujausią Čekuolio - pažiūrėsiu, ar yra dėl ko alpti dar Aljendės apie /čilę, nepamenu pavadinimo. ir kažkokią Roko Flickr apie prieškario Nidą.
Pasidomės apie oligarchus,o tada kabins. Aš irgi tą knygą turiu skaitysiu kažkada.
QUOTE(muminukas @ 2011 07 01, 14:08)
tebeskaitau Juodasis anglas, bet vis tiek iš bibliotekos šio to parsinešiau.
Naują Zsfono knygą paėmė iš panossės - ji lieka sąraše. parrsitįsiau Mama Afrika, naująją Kinderio apie Filipinus, naujausią Čekuolio - pažiūrėsiu, ar yra dėl ko alpti dar Aljendės apie /čilę, nepamenu pavadinimo. ir kažkokią Roko Flickr apie prieškario Nidą.
Creed,matei naujiena kokia zada: http://www.tytoalba....n...4&Itemid=79 vasaros pabaigoje zada buti knygynuose jau. gaila paskubejau,nusipirkau jau rusu kalba,net nemaniau,kad ja leis lietuviai
Išsamaus atsiliepimo nerašysiu, tik trumpai apie perskaitytą Jurgos Ivanauskaitės "Placebą". Man ši knyga labai patiko, kol kas Nr. 1 iš skaitytų Ivanauskaitės knygų. Tiesa, skaičiau jos kūrybos nedaug (pastaruoju metu tik "Viršvalandžius" bei "Pragaro sodus", ir paauglystėje "Ragana ir lietus", kuri tuomet visiškai nepatiko).Tikrai net nenumaniau, kad "Placebas" bus tokia gera ir įtraukianti knyga. O kadangi ji vos ne dokumentinė-istorinė (mistinio trilerio rėmuose), pilna to laikmečio, kuriuo rašyta, aktualijų, tai sukilo sentimentai (ne paslaptis, aš esu sentimentali). Manau, kad kada nors, kai užsinorėsiu trumpam sugrįžti į praeitį, skaitysiu ją dar kartą. O pats placebas ... aišku, ne tokia forma, kaip šioje knygoje (čia labai daug fanstastikos elementų), bet tikiu, toks dalykas tikrai egzistuoja. Gal dar kuri iš šios temos narių šią knygą skaitėt? Įdomu, kaip patiko jums.
Išsamaus atsiliepimo nerašysiu, tik trumpai apie perskaitytą Jurgos Ivanauskaitės "Placebą". Gal dar kuri iš šios temos narių šią knygą skaitėt? Įdomu, kaip patiko jums.
As skaiciau, jau senokai. Man tai tokie pasamones srautai pasirode.
Va jos pasąmonės srautais tai tikrai nepavadinčiau Nors tikiu, kad kitos Ivanauskaitės knygos tokios gali pasirodyti. Pvz. "Viršvalandžių" antroji pusė. Iš esmės tie srautai gal nėra blogai, bet ne kiekvienam įkertami ir priimtini.
O tu tikrai nemaišai su kita kuria knyga? Nes šitoji tai net labai normali.