Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(caralaite @ 2011 07 01, 12:42)
Ir iš kur tas susidomėjimas rusų oligarchų gyvenimu? smile.gif Va skaitytum apie intelektualų žmonas, tai nerašytų kad rusiškai keikias biggrin.gif

darbas toks biggrin.gif
Atsakyti
tebeskaitau Juodasis anglas, bet vis tiek iš bibliotekos šio to parsinešiau.
Naują Zsfono knygą paėmė iš panossės - ji lieka sąraše. parrsitįsiau Mama Afrika, naująją Kinderio apie Filipinus, naujausią Čekuolio - pažiūrėsiu, ar yra dėl ko alpti biggrin.gif dar Aljendės apie /čilę, nepamenu pavadinimo. ir kažkokią Roko Flickr apie prieškario Nidą.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 01, 12:42)
Ir iš kur tas susidomėjimas rusų oligarchų gyvenimu? smile.gif Va skaitytum apie intelektualų žmonas, tai nerašytų kad rusiškai keikias biggrin.gif

Pasidomės apie oligarchus,o tada kabins. biggrin.gif Aš irgi tą knygą turiu skaitysiu kažkada. smile.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 07 01, 14:08)
tebeskaitau Juodasis anglas, bet vis tiek iš bibliotekos šio to parsinešiau.
Naują Zsfono knygą paėmė iš panossės - ji lieka sąraše. parrsitįsiau Mama Afrika, naująją Kinderio apie Filipinus, naujausią Čekuolio - pažiūrėsiu, ar yra dėl ko alpti biggrin.gif  dar Aljendės apie /čilę, nepamenu pavadinimo. ir kažkokią Roko Flickr apie prieškario Nidą.

Kaip susiplanavus viską. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 01, 13:28)

Kaip susiplanavus viską. bigsmile.gif

žinok, pradėjau rašytis, ką noriu perskaityti, nes nueinu į biblioteką ir pamirštu bent kelis pavadinimus, ką norėjau imti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 06 30, 13:36)
Creed,matei naujiena kokia zada: http://www.tytoalba....n...4&Itemid=79  bigsmile.gif  vasaros pabaigoje zada buti knygynuose jau. gaila paskubejau,nusipirkau jau rusu kalba,net nemaniau,kad ja leis lietuviai smile.gif

Maciau, ir jau antra jos knyga verciama thumbup.gif

As pradejau skaityti Unni Lindel "Gyvatnesis"-norvegu detektyvas,kol kas patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Išsamaus atsiliepimo nerašysiu, tik trumpai apie perskaitytą Jurgos Ivanauskaitės "Placebą".
Man ši knyga labai patiko, kol kas Nr. 1 iš skaitytų Ivanauskaitės knygų. Tiesa, skaičiau jos kūrybos nedaug (pastaruoju metu tik "Viršvalandžius" bei "Pragaro sodus", ir paauglystėje "Ragana ir lietus", kuri tuomet visiškai nepatiko).Tikrai net nenumaniau, kad "Placebas" bus tokia gera ir įtraukianti knyga. O kadangi ji vos ne dokumentinė-istorinė (mistinio trilerio rėmuose), pilna to laikmečio, kuriuo rašyta, aktualijų, tai sukilo sentimentai (ne paslaptis, aš esu sentimentali). Manau, kad kada nors, kai užsinorėsiu trumpam sugrįžti į praeitį, skaitysiu ją dar kartą. O pats placebas ... aišku, ne tokia forma, kaip šioje knygoje (čia labai daug fanstastikos elementų), bet tikiu, toks dalykas tikrai egzistuoja.
Gal dar kuri iš šios temos narių šią knygą skaitėt? Įdomu, kaip patiko jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 liepos 2011 - 15:13
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 01, 15:53)
Išsamaus atsiliepimo nerašysiu, tik trumpai apie perskaitytą Jurgos Ivanauskaitės "Placebą".
Gal dar kuri iš šios temos narių šią knygą skaitėt? Įdomu, kaip  patiko jums.

As skaiciau, jau senokai. Man tai tokie pasamones srautai pasirode.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 01, 15:13)
As skaiciau, jau senokai. Man tai tokie pasamones srautai pasirode.

Va jos pasąmonės srautais tai tikrai nepavadinčiau schmoll.gif Nors tikiu, kad kitos Ivanauskaitės knygos tokios gali pasirodyti. Pvz. "Viršvalandžių" antroji pusė. Iš esmės tie srautai gal nėra blogai, bet ne kiekvienam įkertami ir priimtini.
O tu tikrai nemaišai su kita kuria knyga? Nes šitoji tai net labai normali.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 01, 16:16)
O tu tikrai nemaišai su kita kuria knyga? Nes šitoji tai net labai normali.

Pasitikslinau - turbut maisau su "Sapnu nubloksti". Bet ir "Placebo" virselis, pavadinimas labai istriges, negi atmintis jau tiek paveda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 01, 15:23)
Pasitikslinau - turbut maisau su "Sapnu nubloksti". Bet ir "Placebo" virselis, pavadinimas labai istriges, negi atmintis jau tiek paveda? g.gif

Ar buvo toje, apie kurią galvoji, detektyvinė linija? Įtarimas būrėjos nužudymu?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 01, 16:26)
Ar buvo toje, apie kurią galvoji, detektyvinė linija? Įtarimas būrėjos nužudymu?

Oi ne, maniskeje rase apie vaikina, kuri isimyledavo visos sutiktos moterys.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 07 01, 14:50)
Sveikos 4u.gif

Maciau, ir jau antra jos knyga verciama thumbup.gif

As pradejau skaityti Unni Lindel "Gyvatnesis"-norvegu detektyvas,kol kas patinka rolleyes.gif

bigsmile.gif kokia dar vercia?

O Gyvatnesio ir as noriu,is kur gauti? Ji tavo?
Atsakyti