QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 12:16)
Koks būna standartinis slaptažodis LIBIS sistemoj? Namie automatiškai jau jungiasi, darbe niekaip negaliu prisijungti, nepamenu
Pavardė. Pirma didžioji, lietuviškomis raidėmis
Labas
O aš vakar pabaigiau Charlaine Harris Neabejotinai miręs. Kaip visada, lengvai skaitėsi, įtraukė ir užkabino
Pradėjau Lorenzo Carcateros Saugią vietą
Man irgi taip buvo Man rodos, per savaitę peržiūrėjau abu sezonus, o dabar laukiu trečio
Pavardė
O aš vakar pabaigiau Charlaine Harris Neabejotinai miręs. Kaip visada, lengvai skaitėsi, įtraukė ir užkabino
QUOTE(Siberica @ 2011 07 15, 09:02)
Pirmadieni brolis mane uzkrete ''Vampyru dienorasciai'' serialu,tai negaliu atplest akiu,net knygas padejau i sali.. geda nu..
Man irgi taip buvo Man rodos, per savaitę peržiūrėjau abu sezonus, o dabar laukiu trečio
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 12:16)
Koks būna standartinis slaptažodis LIBIS sistemoj? Namie automatiškai jau jungiasi, darbe niekaip negaliu prisijungti, nepamenu
Pavardė
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 13:40)
Kartais reikia vesti mergautine pavarde ir lietuviskom raidem, nors Alytuj is vieno filialo kai uzsakinejau sau knygas, tai mergautine pavarde netiko, reikejo jau dabartines pavardes, tai gal taip ir jus pabandykite
aistuliaa turbūt tik mergautinę ir teturi
perskaičiau E. Gilbert "Piligrimus". Ne tai, kad labai patiko, bet maloniai nustebino - nes tai jau panašu į Literatūrą. bet apsakymai buvo parašyti 1997-aisiais, prieš tuos visus valgymus ir mylėjimus, tai..matyt tuo keliu ji nenuėjo.
perskaičiau E. Gilbert "Piligrimus". Ne tai, kad labai patiko, bet maloniai nustebino - nes tai jau panašu į Literatūrą. bet apsakymai buvo parašyti 1997-aisiais, prieš tuos visus valgymus ir mylėjimus, tai..matyt tuo keliu ji nenuėjo.
QUOTE(marakeš @ 2011 07 15, 14:29)
aistuliaa turbūt tik mergautinę ir teturi
As ta knyga "Valgyk melskis ir mylek" nutrenkiau vos pradejus. Nzn, kazkodel ji man nesiskaite. Lyg ir populiari, mano prietelkoms patiko o as kazkaip neisivaziavau i ja...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 11:52)
deja, niekas manęs į žmonas neima, o jei ir ims, savo pavardę pasiliksiu
O jei rimtai, tai gal pasikeitus aš slaptažodį ir nepamenu į kokį... O ten aš nematau ar nėra funkcijos slaptažodžio priminimas?
O jei rimtai, tai gal pasikeitus aš slaptažodį ir nepamenu į kokį... O ten aš nematau ar nėra funkcijos slaptažodžio priminimas?
tai, kad slaptazodis manau nesikeicia pabandyk vesti be lietuvisku raidziu, nes pvz, pas mane bankiniam puslapyje reikia vesti be lietuvybiu.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 15, 13:57)
tai, kad slaptazodis manau nesikeicia pabandyk vesti be lietuvisku raidziu, nes pvz, pas mane bankiniam puslapyje reikia vesti be lietuvybiu.
Pabandysiu
Blogiausiu atveju vietoj rinksiuos knygutes, bet aš mėgstu sutapyti laiką ir iš karto užsisakyti, o ne klaidžiot tarp lentynų...
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 15, 12:21)
Bus idomu atsiliepimas.