Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Dar paklausiu apie "Nimfomanės užrašus". Kokio tai pobūdžio knyga, kokio žanro? Ar tai nesiskaito kaip "lengvo turinio knyga"?
Atsakyti
Koks būna standartinis slaptažodis LIBIS sistemoj? Namie automatiškai jau jungiasi, darbe niekaip negaliu prisijungti, nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 12:16)
Koks būna standartinis slaptažodis LIBIS sistemoj? Namie automatiškai jau jungiasi, darbe niekaip negaliu prisijungti, nepamenu  doh.gif

Pavardė. Pirma didžioji, lietuviškomis raidėmis 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

O aš vakar pabaigiau Charlaine Harris „Neabejotinai miręs“. Kaip visada, lengvai skaitėsi, įtraukė ir užkabino rolleyes.gif

Pradėjau Lorenzo Carcateros „Saugią vietą“ cool.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 07 15, 09:02)
Pirmadieni brolis mane uzkrete ''Vampyru dienorasciai'' serialu,tai negaliu atplest akiu,net knygas padejau i sali.. blush2.gif geda nu..

Man irgi taip buvo lotuliukas.gif Man rodos, per savaitę peržiūrėjau abu sezonus, o dabar laukiu trečio biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 12:16)
Koks būna standartinis slaptažodis LIBIS sistemoj? Namie automatiškai jau jungiasi, darbe niekaip negaliu prisijungti, nepamenu  doh.gif

Pavardė mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprisijungia, nesuprantu doh.gif

Ai nu tiek to, vietoj išsirinksiu gal ką nors...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 13:40)
Neprisijungia, nesuprantu  doh.gif

Ai nu tiek to, vietoj išsirinksiu gal ką nors...

Kartais reikia vesti mergautine pavarde ir lietuviskom raidem, nors Alytuj is vieno filialo kai uzsakinejau sau knygas, tai mergautine pavarde netiko, reikejo jau dabartines pavardes, tai gal taip ir jus pabandykite
Atsakyti
aistuliaa turbūt tik mergautinę ir teturi biggrin.gif

perskaičiau E. Gilbert "Piligrimus". Ne tai, kad labai patiko, bet maloniai nustebino - nes tai jau panašu į Literatūrą. bet apsakymai buvo parašyti 1997-aisiais, prieš tuos visus valgymus ir mylėjimus, tai..matyt tuo keliu ji nenuėjo.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 15, 14:29)

perskaičiau E. Gilbert "Piligrimus". Ne tai, kad labai patiko, bet maloniai nustebino - nes tai jau panašu į Literatūrą. bet apsakymai buvo parašyti 1997-aisiais, prieš tuos visus valgymus ir mylėjimus, tai..matyt tuo keliu ji nenuėjo.

As ta knyga "Valgyk melskis ir mylek" nutrenkiau vos pradejus. Nzn, kazkodel ji man nesiskaite. Lyg ir populiari, mano prietelkoms patiko o as kazkaip neisivaziavau i ja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 15, 13:29)

biggrin.gif deja, niekas manęs į žmonas neima, o jei ir ims, savo pavardę pasiliksiu lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai gal pasikeitus aš slaptažodį ir nepamenu į kokį... O ten aš nematau ar nėra funkcijos „slaptažodžio priminimas“?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 liepos 2011 - 12:54
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 15, 11:52)
biggrin.gif  deja, niekas manęs į žmonas neima, o jei ir ims, savo pavardę pasiliksiu  lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai gal pasikeitus aš slaptažodį ir nepamenu į kokį... O ten aš nematau ar nėra funkcijos „slaptažodžio priminimas“?

tai, kad slaptazodis manau nesikeicia g.gif pabandyk vesti be lietuvisku raidziu, nes pvz, pas mane bankiniam puslapyje reikia vesti be lietuvybiu.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 15, 13:57)
tai, kad slaptazodis manau nesikeicia  g.gif pabandyk vesti be lietuvisku raidziu, nes pvz, pas mane bankiniam puslapyje reikia vesti be lietuvybiu.

Pabandysiu g.gif

Blogiausiu atveju vietoj rinksiuos knygutes, bet aš mėgstu sutapyti laiką ir iš karto užsisakyti, o ne klaidžiot tarp lentynų...
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 15, 12:21)
Pradėjau Lorenzo Carcateros „Saugią vietą“  cool.gif

Bus idomu atsiliepimas. ax.gif
Atsakyti