Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(luiziana @ 2011 07 14, 19:44)
Ta Pazadek tai is meiles serijos,dar neskaiciau,bet ji ne is jos trileriu serijos. Beje tavo niko pavadinimas kaip vieno Norvegijos knygyno tinklo (tik rasosi kartu,ne atskirai),tu ne is ten kartais? ax.gif

Tikrai ne is meiles serijos. Trileris kaip turi buti. Su lyriniu nukrypimu, bet esme ne jame. Cia kaip ir pas Sandra Braun, visuose romanuose yra meiles linija, bet tai visvien detektyvas.
Ne, ne is Norvegijos. NOTA BENE lotyniskai reiskia atkreipk demesi, isidemek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 14, 19:46)
Yra yra ir manau ne as viena busiu biggrin.gif

Pirmoji jo knyga, kuria perskaiciau buvo MAGAS. Apie 800 puslapiu jeigu neklystu. Nemoku net papasakot kaip ja skaiciau: jau atrodo kazkas aiskeja, susidelioja i vietas ir vel viskas nuo pradziu, norejau trenkti ja sonan gal kokius 3 kartus ir velgi negali atsitraukt... Labai savotiskas stilius, puikiai sugeba perteikti kurinio atmosfera. Atrodo, uzuodi zydinciu Graikijos kalvu ir juros kvapa. Siuzetas net ne svarbiausia, svarbiausia pati nuotaika. Ne vienoj perskaitytu knygu nera pabaigos - klasikinio happy end`o arba bet kokios logiskos pabaigos. Visuomet pasilieki issiziojes begalvojantis kas gi ten toliau galetu buti. Dar perskaicius jo "Prancuzu leitenanto moteris", "Juodmedzio bokstas", "Kolekcionierius". Rekomenduoju pabandyti. Labiausiai patiko tas pats mane uzknises MAGAS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOTA BENE: 15 liepos 2011 - 07:01
[quote=bitemaja1,2011 07 13, 12:43]
Na, va, pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie skaityma smile.gif
Sia vasara labai suzavejo lietuviu rasytojo Granausko romanai "Rukas virs sleniu" ir "Duburys", na, situos romanus tiesiog "suvalgiau" Juolabiau, kad pastaruoju metu lietuviu autoriu kuryba pas mane siek tiek primirsta blush2.gif
Sveiki smile.gif Man Granausko ''Duburys'' labiau patiko ax.gif beja dar rekomenduoju jo knyga ''Gyvenimas po klevu'' 4u.gif
Pirmadieni brolis mane uzkrete ''Vampyru dienorasciai'' serialu,tai negaliu atplest akiu,net knygas padejau i sali.. blush2.gif geda nu..

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 14, 21:52)
Sveikos  drinks_cheers.gif as tai atostogom Kleopatra imsiu arba ka nors apie Egipta.. kazin ar tinkamas pasirinkimas?

Mika Valtari "Sinuhe egiptietis". Stora, bet skaitosi smagiai. Daud info apie senoves Egipto paprocius, aisku su gera doze lyriniu nukrypimu ir i kitas kulturas. Faraono Echnatono laikotarpis. Apie Kleopatra buvau paemus kazkokia, bet labai jau skysta pasirode. Nauda - praplete mano akirati apie jos kilme, aciu jai uz tai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas.

vakar nelabai turėjau kada prisėsti prie Murakamio, tai šiandien gal atsigriebsiu biggrin.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 07 15, 09:02)
Pirmadieni brolis mane uzkrete ''Vampyru dienorasciai'' serialu,tai negaliu atplest akiu,net knygas padejau i sali.. blush2.gif geda nu..

lotuliukas.gif man tas pats buvo. dabar laukiu trečiojo sezono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 15, 07:01)
Tikrai ne is meiles serijos. Trileris kaip turi buti. Su lyriniu nukrypimu, bet esme ne jame. Cia kaip ir pas Sandra Braun, visuose romanuose yra meiles linija, bet tai visvien detektyvas.
Ne, ne is Norvegijos. NOTA BENE lotyniskai reiskia atkreipk demesi, isidemek  biggrin.gif

O kaip idomu,dekui uz vertima 4u.gif

O knyga "Pzadek man" isimeciau i ligoninen pasiruosta tase nestuke.gif biggrin.gif ,tik neisivaizduoju ar bus ten laiko ir jegu skaityti,bet maza,vietos neuzima,del visa ko tegul tasyteje pabuna. Jei jegos leis nors valanda gal bus kada neturejimo ka veikt,tai paskaitysiu smile.gif O gal per saremius paskaitysiu,jei knyga labai itrauks,tai ir saremius pamirsiu lotuliukas.gif juokauju as cia dabar,jauciu nebe iki juoko bus,zinau...,ale vistiek,geriau juokaut,nei bijodamai laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 15, 11:36)
O kaip idomu,dekui uz vertima  4u.gif

O knyga "Pzadek man" isimeciau i ligoninen pasiruosta tase  nestuke.gif  biggrin.gif ,tik neisivaizduoju ar bus ten laiko ir jegu skaityti,bet maza,vietos neuzima,del visa ko tegul tasyteje pabuna. Jei jegos leis nors valanda gal bus kada neturejimo ka veikt,tai paskaitysiu smile.gif O gal per saremius paskaitysiu,jei knyga labai itrauks,tai ir saremius pamirsiu  lotuliukas.gif  juokauju as cia dabar,jauciu nebe iki juoko bus,zinau...,ale vistiek,geriau juokaut,nei bijodamai laukt  biggrin.gif

As irgi kisenini varianta turiu, oro uoste pirkau pries skrydi. Bet siaip nebeperku knygu, nebent kuri asmeniskai man labai vertinga ("Trys draugai" Remarko pirkau is sena.lt), vietos lentynose visiskai nebera. Imu viska is bibliotekos.

Lengvu saremiu, kuri laika tikrai nebus laiko skaityti 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Anadien pamaciau Vagoj papigiai Egzorcista, ir, kadangi filmas toks nieko nieko, griebiau. Nu ir ka galiu pasakyt - ekranizacija, palyginus su knyga, tik ziedeliai biggrin.gif Jau tiek poslybiu, ir tokiu trikdanciu...wacko.gif

Pries tai buvau pradejus Prancuziska siuita (aciu rupestingajai marakeš rolleyes.gif biggrin.gif ) - pradzia kazkaip sunkokai ejosi, bet paskui labai smagiai isivaziavau. Po pirmos minetos knygos sita pratesiu (ir kas taip skaito, ane? Kvepia totaliu "ispindejimu" unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 liepos 2011 - 09:47
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 15, 06:01)
Ne, ne is Norvegijos. NOTA BENE lotyniskai reiskia atkreipk demesi, isidemek  biggrin.gif
Papildyta:
Pirmoji jo knyga, kuria perskaiciau buvo MAGAS. Apie 800 puslapiu jeigu neklystu. Nemoku net papasakot kaip ja skaiciau: jau atrodo kazkas aiskeja, susidelioja i vietas ir vel viskas nuo pradziu, norejau trenkti ja sonan gal kokius 3 kartus ir velgi negali atsitraukt... Labai savotiskas stilius, puikiai sugeba perteikti kurinio atmosfera. Atrodo, uzuodi zydinciu Graikijos kalvu ir juros kvapa. Siuzetas net ne svarbiausia, svarbiausia pati nuotaika. Ne vienoj perskaitytu knygu nera pabaigos - klasikinio happy end`o arba bet kokios logiskos pabaigos. Visuomet pasilieki issiziojes begalvojantis kas gi ten toliau galetu buti. Dar perskaicius jo "Prancuzu leitenanto moteris", "Juodmedzio bokstas", "Kolekcionierius". Rekomenduoju pabandyti. Labiausiai patiko tas pats mane uzknises MAGAS  biggrin.gif

Jo 'Maga' skaiciau dar siais metais, patiko, bet buvo ir savu kabliuku. Ji labiausiai skiriasi is visu jo knygu. Gal del to lyginant su kitomis mano skaitytomis knygomis, ji man maziausiai patiko. O esu skaiciusi visas lietuviskai jo isleistas knygas apart jo rinkinio 'Juodmedzio bokstas'.

QUOTE(Siberica @ 2011 07 15, 07:02)

Nu jau man kaip nepatiko sis serialas, jau tokia nuobodybe buvo. Pirmo sezono ir to nepribaigiau, nes kantrybes nebeuzteko doh.gif Del to ir knygu nesiryztu skaityti sios autores unsure.gif
Atsakyti
Man Fowles Juodmedzio bokstas ir KOlekcionierius tai labai patiko, o Magas - visai nepatiko.

Fati, jei noretai, galeciau pirmaja paskolinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 15, 08:50)
Fati, jei noretai, galeciau pirmaja paskolinti 4u.gif

Noretai biggrin.gif Atidek artimiausiam meetui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 15, 10:51)
Noretai biggrin.gif Atidek artimiausiam meetui biggrin.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 15, 11:45)
Laba smile.gif

Anadien pamaciau Vagoj papigiai Egzorcista, ir, kadangi filmas toks nieko nieko, griebiau. Nu ir ka galiu pasakyt - ekranizacija, palyginus su knyga, tik ziedeliai biggrin.gif Jau tiek poslybiu, ir tokiu trikdanciu...wacko.gif

Neskaiciau. Kalbant apie poshlybes, niekur ju tiek neradau kiek pas Bukovski biggrin.gif Va ten tai pavaro, pas ji nera "palauk" biggrin.gif
Atsakyti