Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Gegytė @ 2011 07 13, 13:08)

Beje nusipirkau ir knygu:
The Duchess (Hercogiene) uz svara biggrin.gif
Ir dabar ka tik eidamos link bibliotekos su drauge uzsukom i lapatyna tai radau tris knygas:
Tryliktoji pasaka
Neleisk man iseiti

ir Picoult knyga „Plain Truth“ biggrin.gif Visos po 20p biggrin.gif ir aisku, angliskos.

Dideliausi linkejimai smile.gif

Knyge thumbup.gif tik laiko ar yra skaityti? kai miestas vilioja ir darbas laika valgo.

QUOTE(eliss @ 2011 07 13, 14:29)
kai nežinai kas bus,tai ir nėr tos baimės smile.gif prisimenu,kai aš važiavau gimdyt,norėjau,kad niekad iki tos ligoninės neatvažiuočiau rolleyes.gif
va man tik keista,kaip dauguma tik pagimdžiusios skaitot,nes iš tiesų tai yra blogai,kenkia akims,juk per gimdymą padidėja spaudimas ir visa kita...Bent jau aš negalėjau,man viskas liejosi ir pykino

Tai ko taip bijojai,pagal uzrasa matau,kad tik viena dar turi,tai vadinasi vaziuodama irgi nezinojai dar ko laukti,kokiu skausmu?

O del skaitymo pagimdzius as nezinau dar nieko,kai pagimdysiu tada matysiu,skaitysis ar ne,knyga i tase del visa ko isimeciau biggrin.gif Juk visom skirtingai buna,skirtingai organizmus paveikia.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 12:03)
Tai neapsimoka tada ir pirktis gal...o kaip tau tas galas "Isskirtinio interviu" irgi nesupratus likai,ar siaip nepatiko pabaiga? Skaiciau atsiliepima tavo,kad irgi pabaiga esi nepatenkinta.Ka manai ,kas istikro nuzude jis ar jig.gif  parasyk i az  mirksiukas.gif

Iš tikro, nelabai pamenu kaip ten baigėsi... Bet man rodos, ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 17:16)
Tai ko taip bijojai,pagal uzrasa matau,kad tik viena dar turi,tai vadinasi vaziuodama irgi nezinojai dar ko laukti,kokiu skausmu?

Tai ir sakau,kad nežinai,ar labai bijot ,ar ne biggrin.gif Tai buvo man pirmas susidūrimas su ligonine,nes nuo gimimo negulėjau joje, aš labai nenorėjau,užteks man ir vieno gimdymo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 17:16)
Knyge  thumbup.gif  tik laiko ar yra skaityti? kai miestas vilioja ir darbas laika valgo.

Manau, kad ir daugiau skaitančių ir dirbančių yra biggrin.gif
Atsakyti
Steve Berry 'Aleksandrijos biblioteka'
user posted image
Patiko. Atostogoms pasirode labai tinkama. Netruko nieko: paslapciu, mistikos, nuzudymu, pagrobimu, persekiojimo, nuotykiu, senovines isminties ir paslapties ieskojimu ir atskleidimo. Per visa pasakojima nesumazejo nei itampa nei ivykiu vystymosi greitis. Zinoma, netruko ir politiniu bei religiniu isvedziojimu. Tiesa, visoms issakytoms mintims ir tezems pritariau, gal del to ir nebuvo neidomu ir nuobodu skaityti tas vietas. Tiesa, vienas mazas minuselis, man pasirode kiek per daug viskas politizuota. Na bet tai menkas minusiukas.
O siaip ir pati istorija, ir jos vystymasis, ir viena is teoriju apie Aleksandrijos biblioteka ir jos likima man patiko ir buvo idomu.
Vienu zodziu geras trileris.
Atsakyti
Baigiau vakar "Pameistrį". Neblogas trileris, tik kelios smulkmenos nepatiko. Na bet kentėti galima biggrin.gif

Tess Gerritsen "Pameistrys"

Pirmojoje knygoje "Chirurgas" susipažinome su kieta detektyve Džeine Ricoli. Būtent ji sugavo serijinį žudiką, gąsdinusi vienišas moteris Bostone savo šlykščiais darbeliais. Dabar ji imasi naujos bylos, tačiau ją vis persekioja praeities atsiminimai. Nejau jai vienai atrodo, kad naujojo žudiko - dominatoriaus - braižas velniškai panašus į chirurgo? Gal vis dėlto jos randai per gilūs ir ji ne tokia stipri kaip dedasi?

Detektyvei tenka susidurti su dviem žudikais, kurių taikinys ne kas kitas, o tik ji pati. Dar be šių visų rūpesčių, jai tenka spėlioti kodėl jos tyrimu susidomėjo FTB. O netikėtai pasirodęs FTB agentas toks įžvalgus ir gražus...

Aš asmeniškai vertinu "Pameistrį" geriau nei pirmąją knygą - "Chirurgą". Ne taip greitai paaiškėja detalės, daugiau įdomių medicininių ir kriminalistikos elementų. Pastebėjau tik kelis, mano nuomone, šios knygos trūkumus. Visų pirma neitin reikalinga meilės/ aistros linija. O galiausiai ir neįtikinanti pabaiga. Nors ir su keliais trūkumai, tačiau knyga tikrai idomi ir įtraukianti. Manau skaičiusioms knygą "Chirurgas" turėtų daugiau ar mažiau patikti ir tęsinys.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 16:16)
Knyge  thumbup.gif  tik laiko ar yra skaityti? kai miestas vilioja ir darbas laika valgo.

miestas jau nebevilioja taip. per menesi spejau daugiau nei puse jo aplakstyti ir plius kalnuose netycia pabuti biggrin.gif jau planuojames kitur kur pakeliaut varyt, nes visgi pramoninis miestas, graziu vietu nera daug tikrai... smile.gif bet muziejai idomus. ir zmones man cia patinka. pati mandagesne darausi biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 14, 10:03)
Manau, kad ir daugiau skaitančių ir dirbančių yra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Dabar skaitau Neleisk man iseiti ir tikrai patinka ir greit skaitosi, nors skaitau angliskai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 14 liepos 2011 - 15:44
Ar yra cia Jon Fowles kuriniu gerbeju?
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2011 07 14, 14:18)
Baigiau vakar "Pameistrį". Neblogas trileris, tik kelios smulkmenos nepatiko. Na bet kentėti galima  biggrin.gif 

Tess Gerritsen "Pameistrys"

Pirmojoje knygoje "Chirurgas" susipažinome su kieta detektyve Džeine Ricoli. Būtent ji sugavo serijinį žudiką, gąsdinusi vienišas moteris Bostone savo šlykščiais darbeliais. Dabar ji imasi naujos bylos, tačiau ją vis persekioja praeities atsiminimai. Nejau jai vienai atrodo, kad naujojo žudiko - dominatoriaus - braižas velniškai panašus į chirurgo? Gal vis dėlto jos randai per gilūs ir ji ne tokia stipri kaip dedasi?

Detektyvei tenka susidurti su dviem žudikais, kurių taikinys ne kas kitas, o tik ji pati. Dar be šių visų rūpesčių, jai tenka spėlioti kodėl jos tyrimu susidomėjo FTB. O netikėtai pasirodęs FTB agentas toks įžvalgus ir gražus...

Aš asmeniškai vertinu "Pameistrį" geriau nei pirmąją knygą - "Chirurgą". Ne taip greitai paaiškėja detalės, daugiau įdomių medicininių ir kriminalistikos elementų. Pastebėjau tik kelis, mano nuomone, šios knygos trūkumus. Visų pirma neitin reikalinga meilės/ aistros linija. O galiausiai ir neįtikinanti pabaiga. Nors ir su keliais trūkumai, tačiau knyga tikrai idomi ir įtraukianti. Manau skaičiusioms knygą "Chirurgas" turėtų daugiau ar mažiau patikti ir tęsinys.

Skaiciau josios "Chirurga" ir "Pazadek kad sugrisi" (regis toks pavadinimas) Smagiai skaitosi. Detektyvus megstu ir daug ju perskaitau.
Atsakyti
Prisimenan dar mane tokią? biggrin.gif

Skaityt visai laiko neturiu doh.gif Bet dabar 3 savaitėm Italijon išvažiuoju,tai tikiuos,kad pavyks nors kiek paskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 07 14, 16:37)
<...>
Dabar skaitau Neleisk man iseiti ir tikrai patinka ir greit skaitosi, nors skaitau angliskai. smile.gif

Na kada aš prisiversiu vėl skaityti angliškai doh.gif
Ech.. kiek seku temą, lyg ir pastebiu, kad daugėja skaitančiu angliškai
g.gif

QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 14, 16:49)
<...>
Skaiciau josios "Chirurga" ir "Pazadek kad sugrisi" (regis toks pavadinimas) Smagiai skaitosi. Detektyvus megstu ir daug ju perskaitau.

O kokie geriausi iš skaitytų? aš dar per mažai susipažinusi su šio žanro knygomis. rolleyes.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 07 14, 17:10)

Skaityt visai laiko neturiu  doh.gif  Bet dabar 3 savaitėm Italijon išvažiuoju,tai tikiuos,kad pavyks nors kiek paskaityt biggrin.gif

Palauks tos knygos... irnesakyk.gif bet va Italija bigsmile.gif wub.gif wub.gif
einu į pavydkalnį... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 14 liepos 2011 - 16:28
QUOTE(Tibė @ 2011 07 14, 17:10)

Skaityt visai laiko neturiu  doh.gif  Bet dabar 3 savaitėm Italijon išvažiuoju,tai tikiuos,kad pavyks nors kiek paskaityt biggrin.gif

Neblogai čia tau su tom kelionėm laugh.gif

Ai visgi galvoju, kad mačiau tave Preiloj, bet nebuvau garantuota, tai ir nepuoliau sveikintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 14, 15:49)

Ta Pazadek tai is meiles serijos,dar neskaiciau,bet ji ne is jos trileriu serijos. Beje tavo niko pavadinimas kaip vieno Norvegijos knygyno tinklo (tik rasosi kartu,ne atskirai),tu ne is ten kartais? ax.gif
Atsakyti