Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 10:03)
Nu jo,matyt,lengvas man visas,net labai,jauciu gimdymas bus tada sunkus,negali gi buti viskas taip gerai ir nesiot lengvai ir gimdyt lengvai,ech...brrr...kartais kai pagalvoju,sudreba kinkos nuo nezinios,kaip ten bus  unsure.gif

Nebibijok, atsipalaiduok ir negalvok apie tai. Nebuna taip kaip galvoji. Mano atveju viskas buvo atvirksciai, man tiek nestumos buvo nelengvas, tiek gimdymas ilgas ir komplikuotas. Patariu maziau apie tai galvoti, viskas eis sava vaga, svarbu, kad parama butu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vakar taip ir nepaėmiau Murakamio doh.gif Užtat pasiėmiau Slex Flinn ,,Pabaisa” ir gan greitai suskaičiau. Atsiliepimas gavosi gan ilgas, o kadangi tokių knygų mėgėjų tarp mūsų mažuma, tai gal ir nedėsiu. Tuo labiau, kad nieko gero pasakyt apie šią knygą ir negaliu. Na, nėra ji visiškai prasta, tuo labiau, kad daug ir nesitikėjau iš jos. Tiesiog šį sykį labai kliuvo įvairūs ne itin logiški dalykai (nors jų pasitaiko kone kiekvienoje panašaus pobūdžio knygoje) rolleyes.gif Nors filmą gal ir visai smagu būtų pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 13, 11:07)
Nebibijok, atsipalaiduok ir negalvok apie tai. Nebuna taip kaip galvoji. Mano atveju viskas buvo atvirksciai, man tiek nestumos buvo nelengvas, tiek gimdymas ilgas ir komplikuotas. Patariu maziau apie tai galvoti, viskas eis sava vaga, svarbu, kad parama butu  mirksiukas.gif

Stengiuosi,tik vakarais uzeina kartais baime,diena uzsiemus,pasimirsta...Prisirasiau relaxo muzikos,vesiuos i gimdykla biggrin.gif ten yra vonios,magai,telikai pacioj gimdykloj,zodziu bandysiu viskuom naudotis,kad tik kas demesi atitrauktu nuo skausmu ir ramintu biggrin.gif vyras bus salia visad,tai manau iskesiu smile.gif Nu gerai,nebeofftopinam mirksiukas.gif kuo maziau kalbu apie tai,tuo maziau bijau...
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 13, 02:24)
Nusipirkau šiandien Rote "Karinė muzika" ir dar kelias knygas SS, bet ji pati jau pasigirs.

Įdomu, kaip ji tau patiks.

Aš perskaičiau R.J. Ellory "Tylus tikėjimas angelais". Lyg ir detektyvas, lyg ir drama. Apie vieną Amerikos miestelį, kuriame per daug metų (pradedant 1939-aisiais) nužudoma daug mažų mergaičių. Apie tai, kaip šie įvykiai paveikia miestelio žmones ir ypač vieną berniuką, kurio vardu ir pasakojama visa ši istorija. Pirma knygos pusė patiko labiau, daug kuo priminė Grishamo "Dažytą namą" ir man atrodė, kad knyga bus tikrai puiki. Tačiau vėliau ji pasidarė gana monotoniška ir vienoda (nors įvykių tikrai nemažai), o kartą net numečiau pasipiktinusi, kad vienam žmogui prigalvota tiek daug nelaimių (kiek gi galima, pagalvojau smile.gif ). Na bet paskui vis tiek užbaigiau, nes knyga skaitosi labai lengvai, tačiau pradinio susižavėjimo nebeliko. Ypač nepatiko pabaiga ir pagaliau atskleista žudiko asmenybė. Skaitydama vis pagalvodavau, kad jei tas žmogus bus žudikas, tai labai nusivilsiu. Taip ir atsitiko. Bent jau autorius būtų atskleidęs tų nusikaltimų motyvus...

Taip pat buvo kitų man užkliuvusių dalykų, kai kurie tik smulkmenos, bet vis tiek gana svarbios. Tačiau negaliu knygos vien peikti. Tarpais ji labai įtraukianti, puikiai perteikta žmogžudysčių "paženklinto" miestelio žmonių nuotaika ir tvyranti atmosfera, pilna nepagrįstų įtarinėjimų ir kaltinimų. Pasakojimo kalba labai graži, su daugybe vaizdingų palyginimų, kuo kartais primindavo "Mažmožių dievą". Bet vis tiek galutinis vertinimas būtų kokie 3,5 iš 5.

user posted image
Atsakyti
Na, va, pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie skaityma smile.gif
Sia vasara labai suzavejo lietuviu rasytojo Granausko romanai "Rukas virs sleniu" ir "Duburys", na, situos romanus tiesiog "suvalgiau" Juolabiau, kad pastaruoju metu lietuviu autoriu kuryba pas mane siek tiek primirsta blush2.gif
Na, o siaip tai esu pasiryzusi perskaityti Irvingo "Cirko sunus", pries gerus metus isigijau sia knyga, bet laiko vis nera paskaityti. Tik prasidejus atostogom stveriau sia savo knygute ir ka jus manot - taip ji man nesiskaito verysad.gif Jau simtas puslapiu, kazkaip perskaityta, o vis nekabina ta knyga...Vienam komise, va aptikau dar viena Irvingo knyga "Vidutinio svorio santuoka", tai va, ties ja ir apsistojau, skaitau ax.gif Na, ziuresim kaip cia man ar pavyks sugrizti prie "Cirko sunaus" ar ne blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Siberica @ 2011 07 13, 10:34)
sveikules smile.gif siuo metu skaitau Khaled Hosseini ''Begantis paskui aitvara'',tai pirma knyga kuri mane tikrai sugraudino, Hassana isprievartauja Asefas,net toks gumulas gerklej stovejo,negalejau niekaip suvokti kaip tokius dar zeme nesioja... o juk tokiu kaip Asefas pilnas pasaulis is kuriu galima sudaryti valstybe..... Knyga labai patinka,nes tai pirmoji knyga kuri mane patrauke is rytu saliu...  4u.gif 

Kaip suprantu, tai pagal sita knyga buvo sukurtas ir filmas tokiu pat pavadinimu. Ziurejau du kartus as ji ir man tikrai labai patiko, tai speju knyga dar geresne ir gal net graudi...
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 12, 20:33)
O kada pradžiuginsi atsiliepimais čia, forume?
Ar aš vis neužtaikau, nei ar patiko, nei ar nepatiko?  smile.gif

Nebėra laiko visai,tik paskaitau ką prirašot ir tiek.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Labai jusu pasiilgau smile.gif

Naujienu be galo daug. Dirbu, tampausi. Siandien uzsiregistravau bibliotekoj, kuri 15min nuo mano namu, o kai greitu metu (viliuosi) persikelsim kitur, bus dar arciau... gyvenam su visiskais kvailiais, kuriems nieko daugiau nereikia kaip tik keiktis ir loti unsure.gif siaip miestas patinka, dirbti nelengva...

Beje nusipirkau ir knygu:
The Duchess (Hercogiene) uz svara biggrin.gif
Ir dabar ka tik eidamos link bibliotekos su drauge uzsukom i lapatyna tai radau tris knygas:
Tryliktoji pasaka
Neleisk man iseiti

ir Picoult knyga „Plain Truth“ biggrin.gif Visos po 20p biggrin.gif ir aisku, angliskos.

Dabar manau dazniau prisesiu, nes bibliotekoj turiu po valanda per diena,... o laptopas sugedo.
Dideliausi linkejimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 07 13, 12:43)
Na, o siaip tai esu pasiryzusi perskaityti Irvingo "Cirko sunus", pries gerus metus isigijau sia knyga, bet laiko vis nera paskaityti. Tik prasidejus atostogom stveriau sia savo knygute ir ka jus manot - taip ji man nesiskaito verysad.gif Jau simtas puslapiu, kazkaip perskaityta, o vis nekabina ta knyga...Vienam komise, va aptikau dar viena Irvingo knyga "Vidutinio svorio santuoka", tai va, ties ja ir apsistojau, skaitau ax.gif Na, ziuresim kaip cia man ar pavyks sugrizti prie "Cirko sunaus" ar ne blush2.gif

kaip tik va šiom dienom prisiminiau tą Irvingo „Cirko sūnų“, kaip buvo prieš kelis puslapius tema, ar skaitot knygas, jei nelabai kabina, ar ne.
Mane nelabai irgi iš pradžių įtraukė, labai jau pamažu viskas ten pas jį rutuliojusi, bet jei bučiau numetusi tą knygą po 100 psl... Na gal ir nieko nebūčiau praradusi....
Bet perskaičiau ir tikrai nesigailiu, nes jau kartais toks Irvingas būna, gal susigyvenau su veikėjais, kuo toliau skaičiau, tuo man labiau knyga lipo, patiko, o pabaiga tai iš viso, labai Irvingiška...
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2011 07 13, 13:08)

Sveika.
Smagu, kad gerai sekasi.
Ir kad iš karto bibliotekoje užsiregistravai. Matosi, kad knygų mylėtoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2011 07 13, 13:43)

O man "Cirko sūnus" net labai patiko. Netrukdė net tai, kad labai nemėgstu cirko. smile.gif
Atsakyti
gegyt, smagu, kad gerai sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 12:03)
Nu jo,matyt,lengvas man visas,net labai,jauciu gimdymas bus tada sunkus,negali gi buti viskas taip gerai ir nesiot lengvai ir gimdyt lengvai,ech...brrr...kartais kai pagalvoju,sudreba kinkos nuo nezinios,kaip ten bus  unsure.gif

kai nežinai kas bus,tai ir nėr tos baimės smile.gif prisimenu,kai aš važiavau gimdyt,norėjau,kad niekad iki tos ligoninės neatvažiuočiau rolleyes.gif
va man tik keista,kaip dauguma tik pagimdžiusios skaitot,nes iš tiesų tai yra blogai,kenkia akims,juk per gimdymą padidėja spaudimas ir visa kita...Bent jau aš negalėjau,man viskas liejosi ir pykino

Skaitau "Tapti ponia Mao",patinka,nes jau senokai norėjos kažko greitai skaitomo smile.gif Pagalvojus,kaip gerai,kad negimiau kokioj Kinijoj,kažkoks košmaras rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos dar kartą 4u.gif

pradėjau Murakami ,,1Q84. Antra knyga". Tik iš pradžių buvo sunkoka, nes kai kurias detales buvau primiršusi, bet greitai viską ,,atgaminau". Intriguoja. Visiškai neįsivaizduoju nei kaip ši dalis, nei apskritai, visa ši istorija baigsis bigsmile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 07 13, 14:08)

sveika 4u.gif smagu, kad apsilankai ir parašai, kaip sekasi.
Atsakyti