Bet dabar apie knygas.
Pagaliau radau kabinantį detektyvą. Rašiau, kad nelabai žinau, kokį čia detektyvą paskaityti, bet tokį rimtą, kad tikrai įtrauktų, o kad neskubėjot labai siūlyt, tai susiradau pati.
John Katzenbach "Analitikas". Na, gal tai ne visiškai detektyvas, toks trileris, bet matyt tos dvi sąvokos nebeskiriamos. Būtent tokios knygos ir ieškojau, kad būtų ne tik veiksmas ir lėkšti pokalbiai, bet ir šiek tiek giliau. O šitoj ne veltui veikėjas psichoanalitikas. Vis kirba mintis, kaip eisiu toliau skaityti, ir kas ten toliau bus. Aišku, svarbu nebūti persisotinus tokio žanro filmų, nes tada gal ir neįdomu būtų skaityti. Bet man dabar tai pats tas.
Pabaigiau
Dorota Terakowska Raganų duktė. Labai patiko, labai graži pasaka su tikrai gilioms mintims ir labai patrauklia forma (raganos, burtai, Užkariautojų pavergta Karalystė). Nežinau, kiek supranta perskaitę ją vaikai, bet tikrai tokiom nesudėtingom metaforom pasakojama, kokia svarbi yra meilė gamtai, žmonėms, gerumas, išmintis. Ir svarbiausia, kad būti geram nereikia jokių burtų...
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 07 12, 17:32)
Na jei dovanotų knygas už atsiliepimus aš už.
Ot, dovanų jai duok.
O kada pradžiuginsi atsiliepimais čia, forume?
Ar aš vis neužtaikau, nei ar patiko, nei ar nepatiko?