Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(laTulipe @ 2011 07 12, 16:37)
dar neatrašiau, bet manau, kad pasidomėsiu, kas ten per projektas (nors numanau, kad siūlys kažką tokio, ką ir spėja forumietės), nes gal visai ir domintų. o tu ką nors rašei?

Aš parašiau, kad greičiausiai domintų. Žinoma, reikia tiksliai žinoti, ką siūlo. Atrašė, kad palaukčiau savaitę, kol ji susisieks su kitų blog'ų autoriais, ir tada praneš tiksliai kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 12, 17:09)
o tai maximoj gal nuolaidos knygom?

Prieš tai buvo akcija Obuolio knygoms. Šiandien ateinu ir žiūriu kad sudėtos įvairiausios smile.gif Tarp jų ir šią radau...

QUOTE(Masako @ 2011 07 12, 18:17)
bigsmile.gif
Papildyta:
beje, siaip pagalvojau, kiek kazin siame skyrelyje Agniu yra? Susidariau ispudi, kad nemazai (as tame tarpe) biggrin.gif

Agnių kažkaip visur daug atsiranda... blush2.gif
Atsakyti
Bet dabar apie knygas.
Pagaliau radau kabinantį detektyvą. Rašiau, kad nelabai žinau, kokį čia detektyvą paskaityti, bet tokį rimtą, kad tikrai įtrauktų, o kad neskubėjot labai siūlyt, tai susiradau pati. John Katzenbach "Analitikas". Na, gal tai ne visiškai detektyvas, toks trileris, bet matyt tos dvi sąvokos nebeskiriamos. Būtent tokios knygos ir ieškojau, kad būtų ne tik veiksmas ir lėkšti pokalbiai, bet ir šiek tiek giliau. O šitoj ne veltui veikėjas psichoanalitikas. Vis kirba mintis, kaip eisiu toliau skaityti, ir kas ten toliau bus. Aišku, svarbu nebūti persisotinus tokio žanro filmų, nes tada gal ir neįdomu būtų skaityti. Bet man dabar tai pats tas.

Pabaigiau Dorota Terakowska Raganų duktė. Labai patiko, labai graži pasaka su tikrai gilioms mintims ir labai patrauklia forma (raganos, burtai, Užkariautojų pavergta Karalystė). Nežinau, kiek supranta perskaitę ją vaikai, bet tikrai tokiom nesudėtingom metaforom pasakojama, kokia svarbi yra meilė gamtai, žmonėms, gerumas, išmintis. Ir svarbiausia, kad būti geram nereikia jokių burtų...
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 07 12, 17:32)
Na jei dovanotų knygas už atsiliepimus aš už.  biggrin.gif

Ot, dovanų jai duok.

O kada pradžiuginsi atsiliepimais čia, forume?
Ar aš vis neužtaikau, nei ar patiko, nei ar nepatiko? smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau Sandros Brown "Isskirtinis interviu" ir nezinau net kaip dabar ivertinti,patiko ar ne g.gif Kol skaiciau visa knyga visai gerai ejosi,nors jos knygose nuolat daug visokiu kabliuku yra,kur galetum kabinetis,kad taip nebuna realiai,kad o kodel anksciau taip nepadare ir pan...negalejo taip buti ir tt.t. nu kaip filmuose tik buna,tai ir pas ja knygose biggrin.gif..zodziu logikos ir realybes buna truksta...bet tai zino visi,nes nieks ir nevertina jos trileriu kaip geru knygu,tai tik lengvi atpalaiduojantys skaitalai,kurie momentais labai itraukia ir idomu paskaityti. Taip ir man buvo,skaiciau su malonumu isitraukusi i veiksma,bet stai pabaiga nuvyle ir dingo malonumas,nes likau nelabai supratusi...kazkokia netokia pabaiga,o gal jos isvis permazai,neaiski,nelabai ir besupratau po paskutinio sakinio kas tas zudikas istikro doh.gif Nervuoja tokios pabaigos,kai skaitai skaitai,taip nori suzinoti tiesa,ir se tau pokstas tiesos nesupranti,taip ir lieki medu per stikla paragaves tik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Baigiau skaityti senokai "Zaratustra kalba makaronams", dabar užbaiginėju "Kaip romanas", nes noriu paimti naują, gerą ir kabinančią knygą, nesinori palikti graužtukų.

Šiandien buvau pokalbyje dėl darbo. Vieną dieną visai netikėtai paskambino iš "Pegaso" ir pakvietė. Nors Cv jau geras pusmetis nebuvau siuntųsi. Nenorėjau jums rašyt, pradėt iš anksto džiaugtis. Savaitės begy sakė praneš, jeigu ir šį kartą negausiu darbo, tai sakiau tada tikrai pati atsidarysiu knygyną biggrin.gif

Luiziana, gero tau gimdymo, kaip greit bėga laikas, žiūriu visai nedaug beliko 4u.gif

Ai, dar nudžiugau, kai perskaičiau, kad ir kitoms nepatiko A. Nin "Paukšteliai", ji iki šiol mano "neužbaigiau" lentynoje guli. Pradėjau skaityt, bet visai nesužavėjo ir nesudomino. Ta erotika man labiau priminė paauglystės sapaliones unsure.gif

Nusipirkau šiandien Rote "Karinė muzika" ir dar kelias knygas SS, bet ji pati jau pasigirs.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 13, 02:24)
tai sakiau tada tikrai pati atsidarysiu knygyną  biggrin.gif

Optimistė biggrin.gif
O koks darbe Pegase? Konsultantės?
Atsakyti
sveikules smile.gif siuo metu skaitau Khaled Hosseini ''Begantis paskui aitvara'',tai pirma knyga kuri mane tikrai sugraudino, Hassana isprievartauja Asefas,net toks gumulas gerklej stovejo,negalejau niekaip suvokti kaip tokius dar zeme nesioja... o juk tokiu kaip Asefas pilnas pasaulis is kuriu galima sudaryti valstybe..... Knyga labai patinka,nes tai pirmoji knyga kuri mane patrauke is rytu saliu... 4u.gif taip pat dar protarpiais pakaitau Truman Capote ''Pusryciai pas Tifani'',tai toks lyg ir paprastas skaitaliukas,gal kiek ir per daug paprastas,bet man patinka. Kolkas perskaiciau tik 100psl,tai gal kazkas istabaus dar ivyks. Paskui imsiu turbut skaityti Sandra Brown ''Alibi''
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 13, 01:24)

Šiandien buvau pokalbyje dėl darbo. Vieną dieną visai netikėtai paskambino iš "Pegaso" ir pakvietė. Nors Cv jau geras pusmetis nebuvau siuntųsi. Nenorėjau jums rašyt, pradėt iš anksto džiaugtis. Savaitės begy sakė praneš, jeigu ir šį kartą negausiu darbo, tai sakiau tada tikrai pati atsidarysiu knygyną  biggrin.gif

Luiziana, gero tau gimdymo, kaip greit bėga laikas, žiūriu visai nedaug beliko  4u.gif

Aisku savas geriau biggrin.gif ,bet pirmam startui gerai ir svetimas knygynas,tad linkiu gauti si darba 4u.gif

Kad tavo zodziai pildytusi,jau tikrai labai nebedaug liko,bet kuria diena jau laukiu,su nerimu gulu,kad gal nakti jau keltis reiks biggrin.gif Anksciau galvodavau,kaip moterys tiek ilgai nescios isvaiksto,o pasirodo tas laikas nepastebimai praeina,net nepajauti tu 9 menesiu,jie kaip kokie 4 praeina biggrin.gif Sakiau sitiek laiko bus per tuos 9men....knygu priskaitysiu uz metus priekin,o istikro nieko gero ir nepaskaiciau,tai tas,tai ta atrodo dar laiko daug,spesiu,o paskui jau ziuriu nebera to laiko doh.gif ,tai va tik paskutinem savaitem atsigavo mano noras skaitymui,skaitau viena po kitos knygas,bandau pasivyti prarasta laika biggrin.gif

Siandien imsiu Anna Pasternak "Pamirsau isteketi uz svajoniu vyro" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 13, 07:53)
Kad tavo zodziai pildytusi,jau tikrai labai nebedaug liko,bet kuria diena jau laukiu,su nerimu gulu,kad gal nakti jau keltis reiks biggrin.gif Anksciau galvodavau,kaip moterys tiek ilgai nescios isvaiksto,o pasirodo tas laikas nepastebimai praeina,net nepajauti tu 9 menesiu,jie kaip kokie 4 praeina biggrin.gif Sakiau sitiek laiko bus per tuos 9men....knygu priskaitysiu uz metus priekin,o istikro nieko gero ir nepaskaiciau,tai tas,tai ta atrodo dar laiko daug,spesiu,o paskui jau ziuriu nebera to laiko  doh.gif ,tai va tik paskutinem savaitem atsigavo mano noras skaitymui,skaitau viena po kitos knygas,bandau pasivyti prarasta laika  biggrin.gif

Matyt jei lengvai nesioji, tai ir atrodo, kad laikas labai greit bega. Man deja, sitaip neatrode, o paskutinis menuo atrode is viso tesesi istisus metus...
Linkiu, kad viskas lengvai ir greitai uzsibaigtu ir zinoma kuo maziau bemiegiu naktu.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 20:15)
Aš parašiau, kad greičiausiai domintų. Žinoma, reikia tiksliai žinoti, ką siūlo. Atrašė, kad palaukčiau savaitę, kol ji susisieks su kitų blog'ų autoriais, ir tada praneš tiksliai kas ir kaip  smile.gif

o man kaip atsakymą atsiuntė lygiai tą patį laišką blink.gif na, bet gal kai su kitais susisieks, tuomet kažką rimčiau parašys.
Atsakyti
Labas smile.gif

Perskaičiau Sandros Brown „Be žodžių“. Nežinau... Nelabai man patiko. Nebuvo kažkokios super intrigos, be galo ištęsta, vietomis net neskaičiau, tiesiog permesdavau akimis. Sakyčiau, prie prastesnių Sandros Brown knygų priskirčiau... Atsliepimas blog'e, jei kam įdomu smile.gif

Ir jau beveik perskaičiau Charlaine Harris Sukės šeštą dalį. Va čia kitas reikalas. Ir kabina, ir nereikalingų smulkmenų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 13, 09:48)
Matyt jei lengvai nesioji, tai ir atrodo, kad laikas labai greit bega. Man deja, sitaip neatrode, o paskutinis menuo atrode is viso tesesi istisus metus...
Linkiu, kad viskas lengvai ir greitai uzsibaigtu ir zinoma kuo maziau bemiegiu naktu.

Nu jo,matyt,lengvas man visas,net labai,jauciu gimdymas bus tada sunkus,negali gi buti viskas taip gerai ir nesiot lengvai ir gimdyt lengvai,ech...brrr...kartais kai pagalvoju,sudreba kinkos nuo nezinios,kaip ten bus unsure.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 13, 10:06)

Perskaičiau Sandros Brown „Be žodžių“. Nežinau... Nelabai man patiko. Nebuvo kažkokios super intrigos, be galo ištęsta, vietomis net neskaičiau, tiesiog permesdavau akimis. Sakyčiau, prie prastesnių Sandros Brown knygų priskirčiau... Atsliepimas blog'e, jei kam įdomu  smile.gif

Tai neapsimoka tada ir pirktis gal...o kaip tau tas galas "Isskirtinio interviu" irgi nesupratus likai,ar siaip nepatiko pabaiga? Skaiciau atsiliepima tavo,kad irgi pabaiga esi nepatenkinta.Ka manai ,kas istikro nuzude jis ar ji? g.gif parasyk i az mirksiukas.gif
Atsakyti