Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 07 12, 13:02)
vyrai daug ryškesni smile.gif iš moterų man nepatiko Liza (ar kaip ten ta narkomanė prostitutė vadinosi?). Mafija man buvo nieko, kol gaujų karai neprasidėjo. ir nepatiko ta "išvyka į karą" smile.gif

Afganistanas iš pradžių mane irgi užkniso, bet paskui įvertinau galimybę "iš vidaus" pažiūrėt kaip ten viskas vyko, o ir šiaip gana jautriai pabaiga to žygio buvo aprašyta, tai nebepykau taip smarkiai kam iš Bombėjaus veiksmą iškėlėsmile.gif
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 15:52)
Esu Simona ir dirbu Alma littera rinkodaros skyriuje. Džiaugiuosi, nes daugelis Jūsų skaitote ir mūsų knygas. Noriu jus pakviesti bendradarbiauti su mumis.
Mums rūpi jūsų nuomonė ir turime įdomų projektą kaip galime su jumis bendradarbiauti.

Aš tai knygų kaip "darbo" negalėčiau skaityt ir aprašinėt. Bet jei kas mėgstate - taigi pirmyn, gal smagu bus paskleisti savo nuomonę plačiau nei mūsų klubelis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 12, 15:58)
laba.

perskaičiau Mirtis už durų, tai dabar jau tikrai griebsiu Murakami  bigsmile.gif
labas  4u.gif
Skerdykla man patiko, tik niekaip kitų šio autoriaus knygų neprisiruošiu perskaityti.
aš kaip tik irgi norėjau to klausti. hihihi.gif

Gavau tokį patį laišką kaip ir AgnĖ.** mirksiukas.gif

Ką atrašei? blush2.gif
Atsakyti
kam įdomu, Charlaine Harris ,,Mirtis už durų". Trumpai: kaip ir kitos, ši knyga įtraukė ir ją tiesiog ,,suvalgiau". thumbup.gif Man patinka, kad joje nemažai veiksmo, yra vietelių, kur galima smagiai pasijuokti.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 16:10)
Ką atrašei?  blush2.gif

dar neatrašiau, bet manau, kad pasidomėsiu, kas ten per projektas (nors numanau, kad siūlys kažką tokio, ką ir spėja forumietės), nes gal visai ir domintų. o tu ką nors rašei?
Atsakyti
Šiandien Maximoje nusipirkau J.Harris Penki ketvirčiai apelsino, už 10LT rolleyes.gif Panašu, kad jau darosi knygų eilė pas mane, visas noriu pirkt ir skaityt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 12, 16:05)
Šiandien Maximoje nusipirkau J.Harris Penki ketvirčiai apelsino, už 10LT rolleyes.gif  Panašu, kad jau darosi knygų eilė pas mane, visas noriu pirkt ir skaityt smile.gif

o tai maximoj gal nuolaidos knygom?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 12, 17:09)
o tai maximoj gal nuolaidos knygom?

Obuolio
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 12, 16:10)

Tada man netinka, Alma litteros reikia biggrin.gif

O kazin kodel ,,suknyga" anotaciju knygu nebekelia? g.gif Taip patogu budavo - viskas viename, nu, bet gal ir gerai, tingesiu ieskot, norimu perskaityt skaicius apmazes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 12, 15:17)
O kazin kodel ,,suknyga" anotaciju knygu nebekelia? g.gif Taip patogu budavo - viskas viename, nu, bet gal ir gerai, tingesiu ieskot, norimu perskaityt skaicius apmazes cool.gif

As galiu atsakyti, nes yra siokiu tokiu nesklandumu ir kazkodel anotacijos neissisaugo.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 12, 17:05)
Šiandien Maximoje nusipirkau J.Harris Penki ketvirčiai apelsino, už 10LT rolleyes.gif

bigsmile.gif
Papildyta:
beje, siaip pagalvojau, kiek kazin siame skyrelyje Agniu yra? Susidariau ispudi, kad nemazai (as tame tarpe) biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar kas jau rasete, tai panalei is almos litteros, bet as parasiau ir paklausiau ka siulo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 12, 18:19)
Nezinau ar kas jau rasete, tai panalei is almos litteros, bet as parasiau ir paklausiau ka siulo biggrin.gif

Na jei dovanotų knygas už atsiliepimus aš už. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 12, 15:37)

dar neatrašiau, bet manau, kad pasidomėsiu, kas ten per projektas (nors numanau, kad siūlys kažką tokio, ką ir spėja forumietės), nes gal visai ir domintų. o tu ką nors rašei?

Va, neužėjau čia, tai nieko ir nežinau smile.gif.
Laišką į savo tinklaraštį gavau ir aš, tai ir atsakymą jau parašiau, reikia gi išsiaiškinti, kas per bendradarbiavimas. wink.gif
Atsakyti