Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(caralaite @ 2011 07 12, 12:57)
Apskritai visos moterys kažkokios keistos, vyrai daug "gražesni".

vyrai daug ryškesni smile.gif iš moterų man nepatiko Liza (ar kaip ten ta narkomanė prostitutė vadinosi?). Mafija man buvo nieko, kol gaujų karai neprasidėjo. ir nepatiko ta "išvyka į karą" smile.gif
Atsakyti
luiziana, prisimenu ir as, kad temoj kazkas kazka rase, kad bus isleista lietuviskai dar viena knyga, bet negereitai. O kas rase, tai ir nepamenu, bet kazkaip atrodo, kad tu g.gif
Atsakyti
luiziana, še, atgaivink atmintį smile.gif

luiziana
2011 05 02, 09:26
Laba,

turiu geru ziniu Kate Morton gerbejoms smile.gif Nors tiesa laukti reiks tikrai dar ilgai,bet vistik gerai,kad isvis sulauksime smile.gif

Rasiau leidyklai ir teiravausi ar isleis dar Kate Morton knygu,nes Norvegijoje jau pasirode nauja versta jos knyga,tai stai koki gavau atsakyma:

"aciu uz laiskeli. Kate Morton knygas leidzia „Gimtojo zodzio“ leidykla. „Rivertono dvaro paslaptis“ ir „Uzmirstas sodas“ isleistos anksciau, o „Tolimos valandos“ siuo metu verciama. Tai nemaza knyga, darbo daug. Isleisti zadame kitu metu pabaigoje.

Grazaus pavasario." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 12, 11:11)

luiziana
Laba,

turiu geru ziniu Kate Morton gerbejoms smile.gif Nors tiesa laukti reiks tikrai dar ilgai,bet vistik gerai,kad isvis sulauksime smile.gif

Rasiau leidyklai ir teiravausi ar isleis dar Kate Morton knygu,nes Norvegijoje jau pasirode nauja versta jos knyga,tai stai koki gavau atsakyma:

"aciu uz laiskeli. Kate Morton knygas leidzia „Gimtojo zodzio“ leidykla. „Rivertono dvaro paslaptis“ ir „Uzmirstas sodas“ isleistos anksciau, o „Tolimos valandos“ siuo metu verciama. Tai nemaza knyga, darbo daug. Isleisti zadame kitu metu pabaigoje.

Kaip smagu. Vis tik lietuviskai isverte kaip 'Tolimos valandos', idomiai g.gif nes Hours galima traktuoti ir kaip laikas.
O knyga tikrai storule, pas man kitas irisimas angliskai beveik 680 psl. Bet skaitosi labai greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 12, 12:11)

luiziana
Laba,

bigsmile.gif thumbup.gif va dekui tai dekui,kad atgaivinai,sakau,reiskia is kito meilo atrase,kad dabar neradau savo laiskuose smile.gif tai dziugu,tik laukt kaip ilgai,iki 2012 pabaigos doh.gif O man atminti tai kazkaip gaivint reiketu,defragmentacija daryt ar ka biggrin.gif ,nes tuscios vietos nebera,viska uzmirstu jau biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų blog'e atsirado komentaras:

kaip su jumis susisiekti? parasykite laiska s.petronyte@almalittera.lt

Kas rašys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 14:26)

Kas rašys?  biggrin.gif

tai parasyk Tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 12, 15:28)
tai parasyk Tu  4u.gif

Kad aš jau gavau iš jos laišką savo blog'o adresu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 14:29)
Kad aš jau gavau iš jos laišką savo blog'o adresu  blush2.gif

Tai ko ji nori? gal,kad knygas nemokamai duos ,tu jas skaitytum ir atsiliepimus po to rasytum biggrin.gif
Atsakyti
tai greičiausiai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ogi vieną saulėtą savaitgalio vakarą skaičiau visus užsienio blogerių įrašus apie knygas... Žavėjausi, aikčiojau, o po to nusprendžiau panaršyti kas dedasi Lietuvos žemelėje ir paklausiau google.

Radau jus smile.gif Skaičiau iki kito ryto visų jūsų blogus. Vieni žavėjo, kiti graudino, kituose džiaugiausi ir linkčiojau galvą kartu pritardama mintims.

Taigi ir rašau.

Esu Simona ir dirbu Alma littera rinkodaros skyriuje. Džiaugiuosi, nes daugelis Jūsų skaitote ir mūsų knygas. Noriu jus pakviesti bendradarbiauti su mumis.

Mums rūpi jūsų nuomonė ir turime įdomų projektą kaip galime su jumis bendradarbiauti.

Jei jūs inn, tuomet laukiu Jūsų laiškų su atsakymais – ar įdomu būtų draugauti smile.gif

Saulėto ir jaukaus vakaro smile.gif

Dar kažkas iš mūsų tokius gavo, nes siųsta keliems atderams...
Atsakyti
laba.

perskaičiau Mirtis už durų, tai dabar jau tikrai griebsiu Murakami bigsmile.gif

QUOTE(NOTA BENE @ 2011 07 12, 09:04)
Registruojuos ir as su "Skerdykla Nr.5" Esu uzkietejus knygu "rijike"  biggrin.gif

labas 4u.gif
Skerdykla man patiko, tik niekaip kitų šio autoriaus knygų neprisiruošiu perskaityti.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 12, 15:26)

Kas rašys?  biggrin.gif

aš kaip tik irgi norėjau to klausti. hihihi.gif

Gavau tokį patį laišką kaip ir AgnĖ.** mirksiukas.gif
Atsakyti