Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Laba. ax.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 28, 20:54)
Žodžiu, nueinu prie kasos, paduodu 1lt, sako kainuoja 2lt  biggrin.gif Kaip tai, tai gi visad knygos visos po 1lt. Tai pasakė, kad šiandien akcija, viskas po 2lt  lotuliukas.gif

gera nuolaida laugh.gif

Vytautas V. Landsbergis ,,Obuolių pasakos”
Apie Vytautą V. Landsbergį žinojau jau seniai. Jis man- vienas iš patinkančių dainų atlikėjų (mat nesu abejinga dainuojamajai poezijai), nors ne mažiau garsios (jei net ne garsesnės) yra jo knygelės. Didžioji skaitytojų auditorija, jei tik nesumeluosiu, yra vaikai, bet girdėjau, kad ir suaugusiems patinka. Vakar išklausiau ,,Obuolių pasakas”- tai pirmoji pažintis su šiuo rašytoju ir pirmoji audio knyga, kurią perklausiau.

Trumputė anotacija skamba taip: Kartą viename tokiame miestelyje, vardu Obeliai, sodo gale gyveno viena tokia obelis, vardu Obelis, o pavarde – Antaninė… Tuose Obeliuose, be abejo, augo ir daugiau obelų, tačiau kriaušių augo visiškai mažai. Gal kokios trys… Bet pasakų tame krašte būta daug ir visokių. Gal kokios dvidešimt šešios…

Prisikabinti prie ko tikrai neturiu. Pasakėlės neilgos, tačiau labai žaismingos ir linksmos. Dažnai nusijuokdavau ir net gaila darėsi, kai viskas vis labiau ėjo link pabaigos. Visas pasakas jungia obuoliai, jų pasamprotavimai ir nuotykiai įtraukia, o įgarsintojas Keistuolių teatro aktorius, režisierius Aidas Giniotis pasakoja smagiai ir išraiškingai. Pasakas praskaidrina karts nuo karto atliekamos dainelės- rodos, žinomos, bet obuoliams pritaikytais žodžiais. Ir minčių neblogų galima atrasti, gaila, kad neužsirašiau. Na, tikrai rekomenduoju. Ir ieškosiu kitų knygelių.
Papildyta:
Tiesa, ačiū už gražią temą 4u.gif

registruojuosi su Mažmožių dievu. Tik manau, aš ją dėsiu kelioms dienoms į šalį, nes, man atrodo, pradėjau netinkamu laiku doh.gif ir vardų, rodos, ne tiek ir daug, bet ėmė maišytis. Tai, kai prisėsiu prie jos, tuos perskaitytus 20 psl skaitysiu iš naujo. Bet nepasakyčiau, kad nesudomino. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 29, 20:18)

Lauksiu atsiliepimo, kad ir labai trumpo smile.gif

trumpas bus, ilgi man nesigauna biggrin.gif Tiesa sakant, letai man ji skaitosi, kazkaip truksta intrigeles...
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Na ka, pabaigiau Cekuolio naujausia knyga 4u.gif kaip minejau man pirmos dvi siek tiek labiau patiko.. bet Cekuolis man yra Cekuolis, ir vis tiek blogo zodzio negaliu pasakyt biggrin.gif tieisiog mane labiau domina keliones, idomios istorijos ir t.t ten buvo politikos, tokiu ivairiu saliu politiniu aspektu,kurie man nebuvo idomus.. labiausia patiko gale jo tikros istorijos, apie tai, kaip kelis kartus pavyko isvengt mirties.. ten tikrai buvo labai idomu skaityt.. ka noriu paminet, be proto man pasirode geros kokybes popierius.. toooooooooooks malonus liesti.. apsiorgazmino mano pirstai tiesiog wub.gif tikrai matos, kad didelis demesys skirtas knygos kokybei wub.gif saunuolis! Seip Cekuolio gerbejos manau nenusivils nusipirkusios sia knyga i kolekcija biggrin.gif
user posted image
ir registras su Juodasis anglas 4u.gif
Atsakyti
Na ką atsisveikinu, nes jau rytoj ryte išvykstu. Gal bus progų įlysti pas jus paskaitinėti. Na bet... Tai gi susitiksim vasaros pabaigoje smile.gif

O vakar aš pabaigiau Jeff Lindsay "Darkly Dreaming Dexter" (Deksterio tamsūs sapnai). Patiko. Knyga pasirodė labai artima serialui, gal kiek daugiau motyvacijos, jausmų. Visai buvo įdomu "pasivaikščioti" po serijinio žudiko pasąmone.

Na ir per vakar vakarą ir šiandieną dar perskaičiau Douglas Coupland "Microserfs" (Micro vergai). Čia pasakojama apie kompanijos Microsoft darbuotojus, t.y. gyvenima įmonės viduje. Patiko, vietomis labai skaniai juokiausi. O šiaip labai įžvalgiai ir tikroviškai papasakota.

O dabar pradėjau Steve Berry "Aleksandrijos biblioteka". Kol kas patinka.
Atsakyti
geros keliones, Fati bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 30, 20:20)
Na ką atsisveikinu, nes jau rytoj ryte išvykstu. Gal bus progų įlysti pas jus paskaitinėti. Na bet... Tai gi susitiksim vasaros pabaigoje smile.gif

Sėkmingos kelionės ir šaunių atostogų 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 30, 21:20)

Gerų atostogų smile.gif
smile.gif O aš pagaliau pasiimiau Stambulo pavainikę,perskaičiau dar labai nedaug,bet galiu pasakyti,kad labai įdomi. 4u.gif
Atsakyti
Fati, geros kelionės smile.gif

skaitau A. Blundy "Oligarcho žmona". Lengvai erzina smulkmenos ("Bet jis pakilo rėkdamas, rusiškai keikdamasis, baubdamas (...)"). die, na kokia dar kalba gali keiktis rusas? ispanų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 01, 11:16)

skaitau A. Blundy "Oligarcho žmona". Lengvai erzina smulkmenos ("Bet jis pakilo rėkdamas, rusiškai keikdamasis, baubdamas (...)"). die, na kokia dar kalba gali keiktis rusas? ispanų? biggrin.gif

anglu gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 01, 10:16)

Ir iš kur tas susidomėjimas rusų oligarchų gyvenimu? smile.gif Va skaitytum apie intelektualų žmonas, tai nerašytų kad rusiškai keikias biggrin.gif
Atsakyti
laba.Atbegu pasipasakot,kad baigiau skaityty M.Starkaus ,,Tuk tuk Indija,,.Patiko man labai jo knyga apie sia sali. Tikejausi mazesnio ispudzio,galvojau dar vienas pigus ,,kepinys,,.Bet susimasciau apie gyvenimo vertybes, praplatejo mano akiratis.I Indija turistaut nenoreciau,manau kas nenori i ta sali gyvai ir nori suzinoti apie ja ir jos kultura rekomenduoji sia knyga. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Beveik per diena perskaičiau "Kaukianti malūnininką" knyga patiko, visas tas humoras cinizmas, tikrai privertė susimąstyt. nors gal knygą ir nebuvo mano stiliaus, bet tikrai skaitysiu kitas A.Paasilinna knygas thumbup.gif
Pagaliau gavau Bado žaidynes tad skubu skaityt, nes eilėj ir antroji knyga laukia "Pavojinga meilė" thumbup.gif o dar bandau angliškai skaityti Animal farm ir šeip anglų gramatika prisimint bei žodžius naujus mokytis, nebespėju tarp savo norų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti