Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Aistuliaa, beje, kaip Tau Henry Miller? Jei nesuklydau, minėjai, kad skaitai "atogrąžas". Atsiliepimo nepastebėjau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 10, 21:00)
aistulia, tai atnešk kada smile.gif

Ok smile.gif

Kaip nervina, negaliu užsisakyti knygų bibliotekos el. paieškoje, nes nuo seniau rodo kažkokius užsakymus, kurių man net neišdavė... Negaliu kelis mėnesius jau jų panaikinti doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 07 10, 21:02)
Aistuliaa, beje, kaip Tau Henry Miller? Jei nesuklydau, minėjai, kad skaitai "atogrąžas". Atsiliepimo nepastebėjau.  g.gif

Dar vis skaitau, tik mano tempai labai lėti, laiko nelabai lieka blush2.gif o kadangi ji likusi darbe, tai šiandien ir paėmiau Preparatą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 10 liepos 2011 - 20:04
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 10, 20:59)
aš dar spėjau užsirezervuoti, berods pirma eilėje, tai laukiu labai jos  thumbup.gif bet aišku, vos perskaičiusi ją perduosiu draugei, kurią pati ir ,,užkrėčiau" bado žaidynėmis. hihihi.gif

ejna sau tai greičiau skaityk ir nešk atgal į biblioteką nes tada greičiau mano eilė ateis lotuliukas.gif (petkevičaiteje rezervavaisi?)
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 10, 20:47)
kai Veluthą pareigūnai taip primušė, kad šis net numirė. Juk jis net nebuvo prasikaltęs  doh.gif

Aišku. Mane irgi šitas labiausiai sukrėtė. Kai pradėjo konkrečiai vardyti, kas jam padaryta, man net silpna pasidarė. Bet šis dalykas, mano nuomone, ir buvo kulminacija, tai, apie ką vis užsimindavo knygoje.
QUOTE(klopedija @ 2011 07 10, 20:52)
Iš tiesų patiko Anaïs Nin Dienoraštis, išsilavinusios, rafinuotos, nepriklausomos moters blaivi savianalizė. Skaičiau rusiškai, lietuvių k. nėra išversta.

Jos dienoraščius ir aš norėčiau paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 07 10, 21:04)
ejna sau tai greičiau skaityk ir nešk atgal į biblioteką nes tada greičiau mano eilė ateis lotuliukas.gif  (petkevičaiteje rezervavaisi?)

na, ji dar neatėjo man, bet kai ateis, pasistengsiu. Na, tada dar draugę paraginsiu. hihihi.gif Aha mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 07 10, 21:10)
Aišku. Mane irgi šitas labiausiai sukrėtė. Kai pradėjo konkrečiai vardyti, kas jam padaryta, man net silpna pasidarė. Bet šis dalykas, mano nuomone, ir buvo kulminacija, tai, apie ką vis užsimindavo knygoje.

dabar kai pasakei, tai susimąsčiau, kad esi teisi g.gif O kažkaip, kai perskaičiau, mąsčiau, kad būtent Sofi-mol mirties aplinkybės yra kulminacija.
Atsakyti
[quote=laTulipe,2011 07 10, 21:15]
na, ji dar neatėjo man, bet kai ateis, pasistengsiu. Na, tada dar draugę paraginsiu. hihihi.gif Aha mirksiukas.gif
Papildyta:

Gal ir nebereikės skubėti aš radau ją kitoj bibliotekoj, ryt bandysiu eit pasimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 07 10, 21:28)
Gal ir nebereikės skubėti aš radau ją kitoj bibliotekoj, ryt bandysiu eit pasimti thumbup.gif

jei kas pasikeistų, sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau "Chirurgą", ryt skaitysiu "Pameistrį". Kaip supratau, tai "chirurgo" tęsinys g.gif

Ryt parašysiu atsiliepimą, nes dabar laabai reikia pamiegoti, negalėjau niekaip knygos padėti nepabaigusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 10, 18:03)
Kartais reikia susigyventi su skaitoma knyga, perprasti rašytojo rašymo manierą, veikėjus, istoriją.

Aš labai bandžiau įsijausti į paskutinę perskaitytą ( Penkiolika atostogų dienų), bet sunkiai man tai sekėsi smile.gif Vidury skaitymo, pajutau mažą intrigą ir galvoju, kad reikia eit iki galo, o gale išvis toks pššš...labai nuobodu smile.gif Na, bet kad perskaičiau nieko blogo nenutiko smile.gif ...

Dabar jau rimtai atsidėsiu Interviu su vampyru rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 11, 08:29)
Aš labai bandžiau įsijausti į paskutinę perskaitytą ( Penkiolika atostogų dienų), bet sunkiai man tai sekėsi  smile.gif  Vidury skaitymo, pajutau mažą intrigą ir galvoju, kad reikia eit iki galo, o gale išvis toks pššš...labai nuobodu  smile.gif  Na, bet kad perskaičiau nieko blogo nenutiko  smile.gif ...

Ai, tai jei numesi lengvo turinio skaitaliuką, jei netraukia ir nepatinka, tai tikrai niekas nenukentės.
Čia dar kita problema, kaip atsirinkti tarp skaitaliukų tas vertingesnes knygas, kurias būtų gaila taip lengva ranka numesti, į kurias reikėtų bent jau pasistengi įsijausti...
Atsirinkti tikrai ne visada paprasta.
Atsakyti
sveikutes,

Po keliu dienu istisinio lietaus vel malonu pamatyti saule. Vakar pakopinejom per uolas palei juros pakrante. Grozis...

user posted image

user posted image

O siandiena zadame eiti i svente prie juros. Net neisivaizduoju kaip ji vadinasi biggrin.gif bet is paruosiamuju darbu galima spresti, kad laukiama nemazai zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
Sorry uz offtopic pries tai, bet labai norejosi pasidalinti ax.gif

Na o dabar siek tiek apie perskaitytas knygas:

Joyce Carol Oates 'A Fair Maiden: A Dark Novel of Suspense' (Sazininga/nuolanki mergaite)user posted image
Patiko, bet is aprasymo tikejausi daug daugiau, tai is dalies ir nuvyle. Taigi, bendrai knyga gana vidutiniska. Pati ideja kiek keistoka. Pasakojama apie jauna panele, kuri vasara leidzia dirbdama aukle turtingoje seimoje prie vandenyno pakrantes. Visai atsitiktinai ji susipazista su pagyvenusi ponu, kuris sako, kad ji yra jo sielos drauge. Ivykiai rutuliojasi gana yprastai, ji pradeda lankytis pas ji ir pozuoti jo paveikslui. Taciau paaiskeja, kad pagrindinis senuko tikslas yra mirti nuo savo nuotakos rankos, kaip toje istorije apie Nuolankiaja meirgaite.
Patinka man si autore, bet si knyga kiek prastoka ir nuobodoka pasirode.

Evelyn Waugh 'Vargingi kūnai'
user posted image
Tikrai patiko. Nors neapzavejo, bet skaityti buvo tikras malonumas. Gal kiek pradzia pasirode nuobodi ir keistoka, bet ivykiams rutuliajantis daresi vis idomiau skaityti.
Kadangi skaiciau anglu kalba, tai buvo kiek sunku, kol adaptavausi prie kitoniskos, senesnes anglu kalbos. Nes vietomis buvo issireiskimai, kuriuos is pradziu buvo sunkoka suprasti.
Na o taip pat subtilus angliskas humoras ir juokeliai, veikeju komiskumas, beprotiski veiksmai, nerupestingumas ir neatsakingumas vienas kita papildo.
Vienu zodziu man ji pasirode verta demesio.

O dabar megaujausi Kate Morton naujausia knyga 'The distant hours' (Tolimi laikai). Kol kas labai patinka. Kaip visada pilna mistikos, jausminga ir grazu. Na bet galutines isvados kai pabaigsiu, bet tai uztruks kiek nes knyga storoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 11 liepos 2011 - 12:51