Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 15:47)
Aš išsilaikiau tada, kai intensyviai kelias dienas su tėčiu aikštelėj pavažinėjau smile.gif nurimk, išsilaikysi, aš dabar kam pasakau, kad tiek laikiau kartų, juokiasi visi ir nenori tikėti  biggrin.gif

Jauciu ir man taip reiks daryt,o kada tu laikeisi?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 07 08, 15:53)
Pati dėl pavadinimo domėjausi, pasirodo yra ne vienas variantas. Pirmasis knygos leidimas vadinosi "desimt negriukų", bet dėl rasistinių ir pan. sumetimų dar pati Agatha pakeitė pavadinimą į "Dešimt indėniukų" ( mat indėniukus išžudyti ne taip rasistiška   biggrin.gif )  . Vėliau buvo parašyta pjesė pagal šią knygą, kuri vadinosi "Ir tada nebeliko nei vieno".

Na o lietuviai, nežinia kodėl, dabar leidžia šią knygą su dviem pavadinimais - "Ir tada nebeliko nei vieno Dešimt indėniukų"

Svarbiausia turinys nesikeičia  thumbup.gif

Aisku tada,negriukus skaiciau ir filma maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 16:57)
Neskaičiau  blush2.gif  nors namie turiu

Na aš tik 100psl. perskaičiau kol kas, labai lengvai tekstas slysta pro akis. Dialogų daug. Norisi toliau skaityti, bet šiandien ne skaitadienis darbe, nes čirškia telefonas kas 10min. doh.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 07 08, 17:50)
Aisku tada,negriukus skaiciau ir filma maciau  smile.gif

Noriu ir aš filmą pamatyti, koks tikslus pavadinimas? ax.gif

Radau jau, deja rusų statytas (rašo "Šalis: Soviet Union") doh.gif užteks man ir knygos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 08 liepos 2011 - 17:58
QUOTE(adžani @ 2011 07 08, 17:12)
Jauciu ir man taip reiks daryt,o kada tu laikeisi?

Seniai, rudenį jau man 5 metai stažo bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2011 07 08, 18:34)
Na aš tik 100psl. perskaičiau kol kas, labai lengvai tekstas slysta pro akis. Dialogų daug. Norisi toliau skaityti, bet šiandien ne skaitadienis darbe, nes čirškia telefonas kas 10min.  doh.gif

Pas mane darbe irgi kyga visą laiką guli, bet kažkaip neskaitau, nežinau kodėl...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 08, 16:59)
As negriukini varianta dar skaiciau.

Ir aš,prisimenu šiurpoka knyga buvo,bet gera rolleyes.gif Sakyčiau iš A.Kristi man pati geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 08, 14:54)
aistuliaaa,kažkada kažkurioj temoj kalbėjai apie teises,iš kelinto karto išlaikei? blush2.gif Nes aš šiandien antrą kartą neišvažiavau iš aikštelės  verysad.gif

nisijaudink, aš pakokas dar regitroj net teorijos neišsilaikiau, bijau verysad.gif blush2.gif ax.gif mokyklinį šiaip ne taip išlaikiau praktiką, o apie regitrą bijau net pagalvot cool.gif

Truputį apleidau knygas, nes labai patraukė ant filmų biggrin.gif
o jei rimtai: serga vaikai, tai ne tas galvoj cool.gif

Labs vakars biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 07 08, 17:34)
Na aš tik 100psl. perskaičiau kol kas, labai lengvai tekstas slysta pro akis. Dialogų daug. Norisi toliau skaityti, bet šiandien ne skaitadienis darbe, nes čirškia telefonas kas 10min.  doh.gif
Noriu ir aš filmą pamatyti, koks tikslus pavadinimas?  ax.gif
Radau jau, deja rusų statytas (rašo "Šalis: Soviet Union")  doh.gif  užteks man ir knygos  biggrin.gif

Yra ir ne rusu,pavadinimas Ten Little Indians,bet senu metu pastatymo labai,yra dar 89,bet be vertimo.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 07 08, 21:09)
nisijaudink, aš pakokas dar regitroj net teorijos neišsilaikiau, bijau verysad.gif  blush2.gif  ax.gif mokyklinį šiaip ne taip išlaikiau praktiką, o apie regitrą bijau net pagalvot cool.gif

Aš teoriją irgi tik iš antro išlaikiau doh.gif pirmą kartą gavau viską apie visokius stabdymus,mašinos sandaras aišku,neišlaikiau,paskui labai daug pasimokiau ir išlaikiau su 4 klaidom,dabar eisiu trečią sykį į regitrą,nejau aš tokia buka. doh.gif
Atsakyti
Laba ryta,

skaitau dabar Alvtegen Kalte - visai nieko. Ir juodo humoro yra biggrin.gif
Atsakyti
laba.

buvau bibliotekoje. Pasiėmiau Mirtis už durų ir nesusilaikiau nepaėmusi Anonimo ,,Knyga be pavadinimo" ax.gif

perskaičiau Mažmožius, tai greitai su atsiliepimu grįšiu mirksiukas.gif

QUOTE(Argija @ 2011 07 08, 16:53)
P.s. skaitau "Chirurgą", bet ką čia pasakoti, turbūt visos jau skaitė  irnesakyk.gif

neskaičiau hihihi.gif
Atsakyti
Kas nežinot ar norit į Indiją - skaitykit "Šantaramą". Kai jau sužinosit kad tikrai norit, skaitykit toliau - iki knygos pabaigos dar bus likę labai daug laiko persigalvot biggrin.gif.

Pagaliau baigiau, bet labai ilgai teko kankinti, 5 savaites. Normalesnį atsiliepimą gal pavyks parašyt truputį vėliau.
Atsakyti
Draugas nupirko A. Rice Interviu su vampyru ir Lestatas, kad tik apsiraminčiau dėl to vampyrų trūkumo biggrin.gif cool.gif Į pirmą sakiau užmesiu akį tik, surijau beveik 50 psl akimirksniu. Bet šiam momentui reikia subaigti 15 atostogų dienų, kuris vis dar manęs nesužavėjo.

Ar jūs prisiverčiate skaityti iki galo knygą, kuri ne itin domina ir intriguoja?
Atsakyti