Labas,
kaip man fainai skaityt tą "Žaidžiame klases", nors eilinįsyk reik vis tikint save, kad literatūrinė tikrovė yra literatūrinė tikrovė niekuo nesusijusi su mano pasauliu. Bet man taip sunku, dažnai taip įkrentu į knygas, kad sunku beatskirt, tai truputį vietomis liūdna.
šiaip skaitau aš ją iš eilės, o paskui žaisiu tą šokinėjimą per skyrius, įdomu bus pažiūrėt, kas ten kiek ir kaip kitaip atsiskleidžią. ak tas skaitymo malonumas
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 14:52)
Puikiai atsispindi LT skaitytojų skonis
Na jau... Tokių knygų lentynų rastum visose šalyse. Be to, jos atspindi ir skaitytojų amžių. Reikia džiaugtis, kad jaunimas iš viso ką nors skaito (kad ir apie vampyrus), o ne šlaistosi gatvėmis
Ir šiaip, jei neklystu, šios nuotraukos atkeltos iš Nakties Pasaulio, kur ir buvo užduotis nufotofrafuoti visas turimas vampyrines knygas.
QUOTE(adžani @ 2011 07 08, 14:54)
aistuliaaa,kažkada kažkurioj temoj kalbėjai apie teises,iš kelinto karto išlaikei? Nes aš šiandien antrą kartą neišvažiavau iš aikštelės
Gal iš 5, nepamenu, irgi neišvažiuodavau iš aikštelės... Nors dabar tokioj vietoj dirbant gėda ir sakyt gal daugiau reikia praktikos aikštelėje, papildomų pamokų ar kad kas iš savų žmonių pamokintų...
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 08, 12:10)
Kai toooks šriftas ir toookie tarpai, tai per dieną knygą drąsiai galima perskaityt Normaliai spausdinant gautųsi per pusę plonesnė
Na aš skaitau knygą įkvėpimo pagauta Todėl jeigu ji tik pusiau įdomu, aš tokią knygiūkštę galiu skaityti ir savaitę laiko
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 08, 12:14)
O neatsibos skaitant visas iš eilės? nes pvz. aš mėgstu pamaišyti, kadangi skaitant iš eilės kelias panašaus pobūdžio knygas nusibosta. Tad, kad ir kaip patiktų Sukės saga (čia kaip pavyzdys), iš eilės kelių knygų neskaitau.
Nu va, bandau kažką įterpti, bet man neina. Noriu skaityti kažkaip iš eilės Tikrąja to žodžio prasme užsikabinau, tapau priklausoma nuo Sukės
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 15:34)
Gal iš 5, nepamenu, irgi neišvažiuodavau iš aikštelės... Nors dabar tokioj vietoj dirbant gėda ir sakyt gal daugiau reikia praktikos aikštelėje, papildomų pamokų ar kad kas iš savų žmonių pamokintų...
Ačiū,nuraminai biški,nes jau baigiu išprotėt dėl jų ,aikštelę mokėjau gan gerai,pirmą kartą vos neišvažiavau iš jos sukliudė greitėjimas,o dabar iš vis grybą pjoviau.
QUOTE(adžani @ 2011 07 08, 15:39)
Ačiū,nuraminai biški,nes jau baigiu išprotėt dėl jų ,aikštelę mokėjau gan gerai,pirmą kartą vos neišvažiavau iš jos sukliudė greitėjimas,o dabar iš vis grybą pjoviau.
Aš išsilaikiau tada, kai intensyviai kelias dienas su tėčiu aikštelėj pavažinėjau nurimk, išsilaikysi, aš dabar kam pasakau, kad tiek laikiau kartų, juokiasi visi ir nenori tikėti
QUOTE(agnite @ 2011 07 08, 15:34)
Na aš skaitau knygą įkvėpimo pagauta Todėl jeigu ji tik pusiau įdomu, aš tokią knygiūkštę galiu skaityti ir savaitę laiko
Nu va, bandau kažką įterpti, bet man neina. Noriu skaityti kažkaip iš eilės Tikrąja to žodžio prasme užsikabinau, tapau priklausoma nuo Sukės
na, tai skaityk aš kaip tik šiandien gavau laišką, kad jau galiu pasiimti Mirtis už durų , tai ryt lėksiu. Bet svarbiausia, kad jaučiu, jog per ateinančią savaitę sulėks visos rezervuotos knygos, o tuomet tai neįsivaizduoju, kaip jas visas suskaitysiu
Papildyta:
beje, nors čia ne filmų tema, bet susiję su knygomis. o tiksliau su Lisa See Baltoji gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė . Pasirodo, jau greitai bus filmas pagal šią knygą traileris čia, o informacija čia
Sveikos Labai dėkui už visus sveikinimus!
Skaitau Makine "Moteris, kuri laukė". Ir nelabai man. Forma ir stilius patinka, bet istorija neužveža, slabnai skaitosi. Tikiuosi įsivažiuoti.
Ale sudominai
Aš knygos neskaičiau, bet mačiau filmą. Labai geras, tai net nedrįstu suabejoti, jog knyga prastesnė
Skaitau Makine "Moteris, kuri laukė". Ir nelabai man. Forma ir stilius patinka, bet istorija neužveža, slabnai skaitosi. Tikiuosi įsivažiuoti.
QUOTE(amber123 @ 2011 07 07, 18:51)
Sveikos registras su knyga Juodasis anglas nu zinot kaaaa baaaaaaaaaaisiai idomi
Ale sudominai
QUOTE(Argija @ 2011 07 07, 19:21)
Labas vakaras Baigiau Agatha Crirstie "Ir tada nebeliko nei vieno Dešimt indėniukų" .
Aš knygos neskaičiau, bet mačiau filmą. Labai geras, tai net nedrįstu suabejoti, jog knyga prastesnė
QUOTE(Argija @ 2011 07 07, 18:21)
Baigiau Agatha Crirstie "Ir tada nebeliko nei vieno Dešimt indėniukų" .
Pagal turini panasu i Desimt negriuku Ar tai ta pati knyga,tik pavadinima naujai leistai knygai pakeite?
QUOTE(luiziana @ 2011 07 08, 16:40)
Pagal turini panasu i Desimt negriuku Ar tai ta pati knyga,tik pavadinima naujai leistai knygai pakeite?
Pati dėl pavadinimo domėjausi, pasirodo yra ne vienas variantas. Pirmasis knygos leidimas vadinosi "desimt negriukų", bet dėl rasistinių ir pan. sumetimų dar pati Agatha pakeitė pavadinimą į "Dešimt indėniukų" ( mat indėniukus išžudyti ne taip rasistiška ) . Vėliau buvo parašyta pjesė pagal šią knygą, kuri vadinosi "Ir tada nebeliko nei vieno".
Na o lietuviai, nežinia kodėl, dabar leidžia šią knygą su dviem pavadinimais - "Ir tada nebeliko nei vieno Dešimt indėniukų"
Svarbiausia turinys nesikeičia
P.s. skaitau "Chirurgą", bet ką čia pasakoti, turbūt visos jau skaitė
QUOTE(Argija @ 2011 07 08, 16:53)
P.s. skaitau "Chirurgą", bet ką čia pasakoti, turbūt visos jau skaitė
Neskaičiau nors namie turiu
As negriukini varianta dar skaiciau.