Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Vessta @ 2011 07 07, 14:21)
Visas gimtuvininkes Biancca, Jovitutee, Skiautele ir Masako Sveikinu su tortadieniais 4u.gif
user posted image
pries kelias dienas kaip tik sita knyga pabaigiau. Pradzia nuobodi ir skaitesi labai letai, bet kazkur po trecdalio knygos prasidejo pats idomumas. Nuo pat pradzios neapleido jausmas, kad Ema ir Deksteris vis gi susipras pagaliau ir gyvens graziai ir laimingai, kaip pasakoj, bet bet bet... Nu nesinorejo man , kad taip visaks baigtusi schmoll.gif
pradzia gal ir nelabai kabinanti, bet paskui nu ir ,,pavare" moterytes. cool.gif

Aciu uz nuomone apsidziaugiau,kad atsirado kas skaite sia knyga, as vis tiek prisiversiu ja baigt tada gal isitrauksiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 07, 16:51)
Sveikos  drinks_cheers.gif registras su knyga Juodasis anglas  bigsmile.gif nu zinot kaaaa baaaaaaaaaaisiai idomi  bigsmile.gif as kazkaip is kazkur susapnavau, kad ta knyga apie inda, atvaziavusi i angllija blink.gif nzn is kur as cia taip sugalvojau.. lyg Fati buvo sakius, bet greiciausia kad sapnavau  lotuliukas.gif visai ne apie tai si knyga, bet ziauriai patinka! Per 3d busiu perskaicius  thumbup.gif suuuuuuuper!

Na neprisapnavai, bet kiek suklydai. Tame pasakojamo apie inda, kuris mokesi ir didesne dali savo vaikystes ir paauglystes praleido Anglijoje, o po to grizo i Indija. Skaityk toliau, viskas paaiskes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 07, 17:28)
James Patterson Siuzanos dienoraštis Nikolui, man atrodo, labai paprasta ir vasariška knyga.

Skaityčiau ir aš šią, pamenu praeitą vasarą perskaičiau Nidoj begulinėdama per dieną wub.gif

Nors šiaip net nepažiūrėjau kas daugiau lentynoje yra blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 liepos 2011 - 22:37
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 06, 22:49)
Aš LT filmus apskritai atlaidžiau man atrodo vertinu biggrin.gif

Ir turėtum, juk tai LT biggrin.gif O jei rimtai, tai po darbo kino studijoj, aš į visus filmus nebe taip žiūriu. ax.gif

QUOTE(eliss @ 2011 07 07, 15:22)
Richardas Bachas "Tiltas per amžinybę" - irgi nieko nieko knyga,apie žmogų,ieškantį savo sielos draugės,bet kad būtų kažkas vau,tai nėra rolleyes.gif

ši knyga labai tinka santykių psichologijos paskaitai. Nesiplėsiu, bo užsipuls cool.gif
Atsakyti
Laba ryta!

Vakar pabaigiau skaityt Monroe KNygu kluba - ai, nelabai. Ne blogiausias variantas, pusetinai, bet siaip nieko "blatno". Manau, kad smarkiai perlenkta anotacijoj - kazkas tokio neva tai "psichlologinis romanas, gvildenantis moteru likimus" doh.gif Sakyciau, vidutiniskai itraukiantis lekstokas romaniukstis, bet ne psichologinis romanas.

Vakar nusipirkau Pegase Alvtegen Kalte (apie 4 Lt) ir Sokanciu zuvu trobele (10 Lt) - ziuresim.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 08, 09:15)
Laba ryta!

Vakar pabaigiau skaityt Monroe KNygu kluba - ai, nelabai. Ne blogiausias variantas, pusetinai, bet siaip nieko "blatno". Manau, kad smarkiai perlenkta anotacijoj - kazkas tokio neva tai "psichlologinis romanas, gvildenantis moteru likimus" doh.gif  Sakyciau, vidutiniskai itraukiantis lekstokas romaniukstis, bet ne psichologinis romanas.

Nu o jei lyginti Mazaja angle su Knygu klubu,kuri siek tiek idomesne atrodo? Man Klubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 08, 10:29)
Nu o jei lyginti Mazaja angle su Knygu klubu,kuri siek tiek idomesne atrodo? Man Klubas  4u.gif

Aha, skaitydama prisiminiau tavo atsiliepimus mirksiukas.gif

O man, zinok, labiau "Mazoji angle", jauciu g.gif Ji man "tikresne" ir "artimesne" buvo. Bet musu knygu skonis nelabai sutampa, kiek atsimenu, tai nieko nuostabaus, kad ir dabar issiskyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 08, 09:36)
Aha, skaitydama prisiminiau tavo atsiliepimus mirksiukas.gif

O man, zinok, labiau "Mazoji angle", jauciu g.gif  Ji man "tikresne" ir "artimesne" buvo. Bet musu knygu skonis nelabai sutampa, kiek atsimenu, tai nieko nuostabaus, kad ir dabar issiskyre smile.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Beje meciau nuorodas apie tas vestuves,matei?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 08, 10:38)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Beje meciau nuorodas apie tas vestuves,matei?

oi, tiksliai, vakar neturejau kada vepsot, tai einu dabar panagrinesiu.. 4u.gif
Atsakyti
laba smile.gif

aš irgi skaitau Juodąjį anglą, tiksliau - bandau skaityti ax.gif įdomi, bet kol kas sunku prisėsti normaliai doh.gif

Masako, aš buvau iš bibliotekos Šokančių žuvų trobelė parsinešusi. perskaičiau, bet tokia ne Nr.1. kai kurias vietas skaičiau agreitintai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 08, 10:42)

*aš irgi skaitau Juodąjį anglą, tiksliau - bandau skaityti  ax.gif įdomi, bet kol kas sunku prisėsti normaliai doh.gif

**Masako, aš buvau iš bibliotekos Šokančių žuvų trobelė parsinešusi. perskaičiau, bet tokia ne Nr.1. kai kurias vietas skaičiau agreitintai  blush2.gif

*kaip tai "irgi"? bigsmile.gif Mes apie "Mazaja angle" kalbejom biggrin.gif

**net nzn, ko as ja vakar pirkau. kazkodel. biggrin.gif Visai idomios man tos kulturos, o ir knyga graziai isleista.. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 07, 19:38)
aš dar tik keturias perskaičiau. Man irgi patinka  thumbup.gif Visos įdomios, yra nemažai intrigų jose. Labai tinka, kai nesinori daug mąstyti.
Fatimaallaa, man rodos, visas perskaičiusi.  mirksiukas.gif

Aš tai kaip tik ir ieškojau kažko tokio lengvo, atostogoms, kad paskaitinėti, nes per mokslo metus prisiskaitau visų rimtumų iki soties schmoll.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 07, 19:39)
„Penkiolika atostogų dienų“ skaičiau. Nieko ypatingo. Vienos dienos knyga. Dabar net tiksliai nebepamenu apie ką  unsure.gif

Chairlaine Harris skaičiau penkias knygas kolkas. Man visai smagiai susiskaito, nėra per daug nusaldinta viskas, bet niekam ne paslaptis, kad esu pasinešus ant vampyrų  doh.gif

Aš vakar pradėjau skaityti atostogų dienas, bet vakare taip ir pragulėjo užversta ant staliuko, kažkaip ilgiuosi vampyrų. biggrin.gif Labai mane sudomino, ir kol visų dalių neperskaitysiu turbūt negalėsiu žiūrėti į kitas knygas. doh.gif
Atsakyti