Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 07, 15:48)
Labas  smile.gif

Vakar pabaigiau Tess Gerritsen „Nusidėjėlę“. Labai labai patiko. Gal pats veiksmas ir ne toks įtemptas kaip ankstesnėse knygose, bet man labai patiko skaityti apie Morą Ails, jos gyvenima ir t.t. Vakare bus rimtas atsiliepimas  smile.gif

Nežinau, ką dabar skaityt. Patarkit  4u.gif Lentyna čia  smile.gif

Daugumos tavo norimu knygu net neturiu savo norimuju sarase skaityti ax.gif ,tai ka cia ir patart,bet yra viena,kuri niam niam susikaite ir patarciau- Tryliktoji pasaka 4u.gif Arba Sandros Brown rinkciausi kazkuria is detektyvines serijos,ne ta tik kur meiles schmoll.gif tai tokie butu mano vasariski patarimai,kokiu pacia norisi dabar (o norisi lengvu) tokias ir patariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 07, 15:48)
Labas  smile.gif

Aš tai nelabai tikusi patarėja, nes nemažai knygų nežinau, bet iš žinomų, tai skaityčiau
James Patterson Siuzanos dienoraštis Nikolui, man atrodo, labai paprasta ir vasariška knyga.
Traukia Aklumas ir Tryliktoji pasaka.
Skaičiau Jaunieji liūtai, bet čia ne vasarą skaityti, ten kol įsivažiuoji, įsitrauki, nors knyga tikrai verta dėmesio, dar dabar atsimenu tą jos įspūdį.
Labai smalsu ir norėčiau paskaityti, man atrodo, labai tiktų dabar, vasarą - Kabulo knygyninkas.
Dar vasarą, per atostogas visada skaitau Irvingą, jei tik turiu neskaitytų jo knygų,
Atsakyti
laba.

Kaip ir minėjau, pasiėmiau Haruki Murakami 1Q84. Antra knyga thumbup.gif perskaitysiu Mažmožius ir imsiu šią bigsmile.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 07, 16:48)

Siūlyčiau Aklumą arba Geišos išpažintį vien todėl, kad pamaišytum žanrus. mirksiukas.gif Na, ir šiaip abi labai geros knygos.
Dar rekomenduočiau ,,Įsileisk mane", na, nuostabi knyga, visai kitokia nei kitos apie vampyrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 07, 16:35)

Kaip ir minėjau, pasiėmiau Haruki Murakami 1Q84. Antra knyga thumbup.gif perskaitysiu Mažmožius ir imsiu šią  bigsmile.gif

O pirma gera ,skaitei ? busiu gal praleidusi kazkur komentara jei rasei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 07, 17:39)
O pirma gera ,skaitei ? busiu gal praleidusi kazkur komentara jei rasei  ax.gif

skaičiau. Man labai patiko. Buvau komentarą įdėjusi, tad kad pernelyg nesikartočiau, įdedu nuorodą į savo atsiliepimą : Haruki Murakami ,,1Q84.Pirma knyga" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 07, 16:45)
skaičiau. Man labai patiko. Buvau komentarą įdėjusi, tad kad pernelyg nesikartočiau, įdedu nuorodą į savo atsiliepimą : Haruki Murakami ,,1Q84.Pirma knyga"  mirksiukas.gif

Aciu,duosiu vyrui perskaityti tavo komentara,nes jis gerbejas Murakamio,pats nuspres reik jam tos knygos ar ne smile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif registras su knyga Juodasis anglas bigsmile.gif nu zinot kaaaa baaaaaaaaaaisiai idomi bigsmile.gif as kazkaip is kazkur susapnavau, kad ta knyga apie inda, atvaziavusi i angllija blink.gif nzn is kur as cia taip sugalvojau.. lyg Fati buvo sakius, bet greiciausia kad sapnavau lotuliukas.gif visai ne apie tai si knyga, bet ziauriai patinka! Per 3d busiu perskaicius thumbup.gif suuuuuuuper!
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 07 07, 12:48)
Man labai patiko ši knygutė,išpradžiu gan nuobodu buvo,bet paskum jau visai net fainiai susiskaitė thumbup.gif:

Dabar jau pasigailėjau, kad kaip tik šiandien pradėjau skaityti N.Rosen Penkiolika atostogų dienų rolleyes.gif (gal kas skaitė? kokie įspūdžiai?), o tai būčiau Angelų kūrėjas pačiupusi. Man patinka intrigos ir patinka, kai knyga netikėtai nustebina rolleyes.gif

Gal kas suskaitė visas Ch.Harris vampyrines knygas? Pamenu, kai pamačiau Miręs iki sutemų prekyboje pagalvojau "kam tokios gali patikti"... O dabar pati įsisukau nejučiom... g.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Baigiau Agatha Crirstie "Ir tada nebeliko nei vieno Dešimt indėniukų" . Laabai faina knygutė, jei kas leisdavo popietes su Puaro prie televizoriaus (šiame detektyve puaro nedalyvauja, bet..) tai puikiai supras kokia knygos nuotaika ir atmosfera. Kai norėsiu ko nors lengvo, bet įtraukiančio manau vėl griebsiu kokią Agathos knygutę bigsmile.gif

Na ir žinoma atsiliepimas

Šiame detektyve tvyro nuolatinio pavojaus atmosfera. Visi personažai yra padarę nusikaltimų, o patekę į salą, iš kurios nėra kaip išvykti, ima įtarinėti vienas kitą ir bijoti atpildo už savo kaltes.

"Pats žodis "sala" kažkoks magiškas, jis kursto fantaziją. Gyvendamas saloje, netenki ryšių su pasauliu. Visu pasauliu tampa sala. Pasauliu, iš kurio galima ir nesugrįžti."

Vienas po kito nužudomi salos svečiai, o baisiausia tai, jog visi puikiai žino, jog žudikas vienas iš jų. Žmogžudystės tiksliai vykdomos paga seną vaikišką skaičiuotę:

"Dešimt indėniukų susiruošė pietauti, Paspringo vienas gurkšniu, ir liko devyni.

Devyni indėniukai nuėjo pamiegoti, Ryte viens neprabudo - jų liko aštuoni.

<...>"

Kol galiausiai...

Tai mano pirmoji pažintis su legendine detektyvų rašytoja Agatha Christie. Pažintis, kuri esu įsitikinusi šia vienintele knygą tikrai neapsiribos. Detektyvas iš ties puikus, manau nusipelnė aukščiausio įvertinimo. Taigi 10 iš 10.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 07, 19:16)
Gal kas suskaitė visas Ch.Harris  vampyrines  knygas? Pamenu, kai pamačiau Miręs iki sutemų prekyboje pagalvojau "kam tokios gali patikti"... O dabar pati įsisukau nejučiom...  g.gif

aš dar tik keturias perskaičiau. Man irgi patinka thumbup.gif Visos įdomios, yra nemažai intrigų jose. Labai tinka, kai nesinori daug mąstyti.
Fatimaallaa, man rodos, visas perskaičiusi. mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(agnite @ 2011 07 07, 19:16)
Dabar jau pasigailėjau, kad kaip tik šiandien pradėjau skaityti N.Rosen Penkiolika atostogų dienų rolleyes.gif  (gal kas skaitė? kokie įspūdžiai?), o tai būčiau Angelų kūrėjas pačiupusi. Man patinka intrigos ir patinka, kai knyga netikėtai nustebina rolleyes.gif

Gal kas suskaitė visas Ch.Harris  vampyrines  knygas? Pamenu, kai pamačiau Miręs iki sutemų prekyboje pagalvojau "kam tokios gali patikti"... O dabar pati įsisukau nejučiom...  g.gif

„Penkiolika atostogų dienų“ skaičiau. Nieko ypatingo. Vienos dienos knyga. Dabar net tiksliai nebepamenu apie ką unsure.gif

Chairlaine Harris skaičiau penkias knygas kolkas. Man visai smagiai susiskaito, nėra per daug nusaldinta viskas, bet niekam ne paslaptis, kad esu pasinešus ant vampyrų doh.gif
Atsakyti
Perskaičiau šiandien [B]Alesandras Bariko "Be kraujo" - trumpa, lengva knyga su paprasta istorijas, iš pradžių istorija suintrigavo bet vėliau greitai išaiškėjo ir pabaiga buvo nuspėjama:)

Dabar pradėjau skaityti Sandros Brown "Šarada", net gera sugrįžti po metų prie jos, nes greitu metu dar ir "Išskirtinis interviu" perskaitysiu:)
Atsakyti