Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(luiziana @ 2011 07 07, 00:37)
Sutampa nuomones  drinks_cheers.gif
As ka tik pabaigiau ta visu isgirta "Mazoji angle Paryziuje",nuobodybe man pasirode,veltui leidau laika vis laukdama kazko idomaus [img]

Man tik taip pasirodė ar tu čia mus dabar "kaltini" už tai kad be reikalo prigyrėm pilkos pelytės memuarus? biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikijimus wub.gif bigsmile.gif

As is dalies pritarciau luizianai del Mazosios angles biggrin.gif Nors man visai gerai ta knyga suejo, taciau vis kirbedavo mintis: kaip cia taip tas blogas tiek skaitytoju sulauke, jei raso gan vidutiniskai, ne itin intriguojanciai g.gif Beje, anadien buvau inlindus i ji, tai uzmaciau fotkike jos su ka tik gimusiu kudikiu. Musiet nauja vyra susirado? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 liepos 2011 - 08:01
QUOTE(linamog @ 2011 07 06, 20:25)
Siulau grizt, uzkabino ir nebepaleido iki pabaigos. Idomiai kitokia knyga.

Suintrigavote ax.gif Tada reikės greitu metu sėst prie jos, nes kažkaip nesmagu, kad pradėjau skaitinėti ir atidėjau ją...

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 05, 19:50)
Skaitai knygą iš eilės, nežaidi?  smile.gif

Skaitau iš eilės. Kad man kažkaip viskas logiška... Sakiau, kai perskaitysiu, perversiu ta kita tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2011 07 05, 20:25)
Sveikos bigsmile.gif Šiandien iš bičiulės pasiskolinau Kunderos "Nepakeliamą būties lengvybę" - tikiuosi neblogo skaitymo vasarą

Man tai vienintėlė Kunderos knyga, kuri patiko.
Visos kitos jo..., na, kaip čia pasakius...., mane nervina tas jo "visažiniškas" pamokslaujantis tonas...
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 07, 07:52)
Man tik taip pasirodė ar tu čia mus dabar "kaltini" už tai kad be reikalo prigyrėm pilkos pelytės memuarus? biggrin.gif

Nu jo tikrai pasirode Tau... tongue.gif ,nieko niekad nekaltinu del tokiu dalyku,skoniai nesutapti gali daznai, pati gi atsirenku ka skaityti is giriamu,ko ne,tik kartais nepataikau biggrin.gif Tik isreiskiau savo priesinga nuomone visom teigiamom nuomonem 4u.gif
QUOTE(Masako @ 2011 07 07, 08:01)

As is dalies pritarciau luizianai del Mazosios angles biggrin.gif  Nors man visai gerai ta knyga suejo, taciau vis kirbedavo mintis: kaip cia taip tas blogas tiek skaitytoju sulauke, jei raso gan vidutiniskai, ne itin intriguojanciai g.gif Beje, anadien buvau inlindus i ji, tai uzmaciau fotkike jos su ka tik gimusiu kudikiu. Musiet nauja vyra susirado? bigsmile.gif

As kai ieskojau paziuret jos foto,tai irgi maciau ta foto su vaiku,paskui pavarciau dar kelis senus irasus,kad rasti to Varliaus foto biggrin.gif ,bet neradau tik uztaikiau ant vestuviniu jos foto,nieko neskaiciau kada kas ir su kuo,bet panasu,kad tai jos vestuves,tik vardas kazkoks vyro kitoks, kuris nebuvo knygoje paminetas,gal tai gali buti ir varlius,juk ji jo vardo taip ir neatskleide knygoje smile.gif Nepamenu kur tas foto radau,gal kokiam irase is 2006-2007 metu,o gal veliau,nekreipiau demesio,pamaigiau tik kelis senus psl.ne is eiles ir viskas,maniau dar paziuret i Varliu ir Dzeimsa biggrin.gif,bet neradus po keliu psl.,tingejau knistis jau ...
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 07, 12:20)

As kai ieskojau paziuret jos foto,tai irgi maciau ta foto su vaiku,paskui pavarciau dar kelis senus irasus,kad rasti to Varliaus foto  biggrin.gif ,bet neradau tik uztaikiau ant vestuviniu jos foto,nieko neskaiciau kada kas ir su kuo,bet panasu,kad tai jos vestuves,tik vardas kazkoks vyro kitoks, kuris nebuvo knygoje paminetas,gal tai gali buti ir varlius,juk ji jo vardo taip ir neatskleide knygoje smile.gif Nepamenu kur tas foto radau,gal kokiam irase is 2006-2007 metu,o gal veliau,nekreipiau demesio,pamaigiau tik kelis senus psl.ne is eiles  ir viskas,maniau dar paziuret i Varliu ir Dzeimsa biggrin.gif,bet neradus po keliu psl.,tingejau knistis jau ...

as susidariau ispudi, kad jinai nuotrauku netalpindavo schmoll.gif Cia nauja mada, matyt (su tuo kudikeliu) biggrin.gif

Tai tu manai, kad jie vis tik galu gale vel susimete su Varlium? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 06, 11:08)
Ar jums patiko Angelų kūrėjos?

Man labai patiko ši knygutė,išpradžiu gan nuobodu buvo,bet paskum jau visai net fainiai susiskaitė thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 07, 11:29)
as susidariau ispudi, kad jinai nuotrauku netalpindavo schmoll.gif  Cia nauja mada, matyt (su tuo kudikeliu) biggrin.gif

Tai tu manai, kad jie vis tik galu gale vel susimete su Varlium? bigsmile.gif

oj,nezinau,reikia ten skaityti,gal kas parasyta,as tik fotkes permeciau,pamenu,kad jos buvo dar per Flickr albuma sukeltos,o kadangi ten randasi ir mano alumai skirtuku,tai va ivedziau i paieska ir radau greit viena foto ju vestuvine: http://www.flickr.co...b/2562302502/#/

ej,bet dabar pala,ziuriu,gal cia ne ji,gal tik kokios kurios nori buti panasios ar yra panasios i ja bigsmile.gif ,nes vardai tai parasyti Mariage Cath&Manuel doh.gif

pala einu paspaudinesiu dar Bloge,rasiu ta vieta kur buvo,paskaitysi ka raso,as juk neskaiciau,tik foto ziurejau ir pamaniau,kad jos biggrin.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2011 07 07, 12:34)
oj,nezinau,reikia ten skaityti,gal kas parasyta,as tik fotkes permeciau,pamenu,kad jos buvo dar per Flickr albuma sukeltos,o kadangi ten randasi ir mano alumai skirtuku,tai va ivedziau i paieska ir radau greit viena foto ju vestuvine: http://www.flickr.co...b/2562302502/#/

ej,bet dabar pala,ziuriu,gal cia ne ji,gal tik kokios kurios nori buti panasios ar yra panasios i ja  bigsmile.gif ,nes vardai tai parasyti Mariage Cath&Manuel  doh.gif

pala einu paspaudinesiu dar Bloge,rasiu ta vieta kur buvo,paskaitysi ka raso,as juk neskaiciau,tik foto ziurejau ir pamaniau,kad jos biggrin.gif  doh.gif

Nu va cia,kam idomu pasiskaitykit: http://petiteanglais...11/the-big-day/,gal suprasit ji ar ne ji,ir su kuo smile.gif

Paspaudus ant bet kurios foto,ismes dar i daugiau jos vestuviniu nuotrauku i Flickr albuma wink.gif
Atsakyti
Visas gimtuvininkes Biancca, Jovitutee, Skiautele ir Masako Sveikinu su tortadieniais 4u.gif
user posted image
QUOTE(Tomutė @ 2011 07 06, 11:23)
labuka,atbegau paklaust gal kas skaite David Nicholls ,, Dvidesimt metu du zmones,viena diena,,Kaip jums skiatesi? Man labai sunki pradzia nesiskaito visai kazkodel.KOkie jusu atsiliepimai?

pries kelias dienas kaip tik sita knyga pabaigiau. Pradzia nuobodi ir skaitesi labai letai, bet kazkur po trecdalio knygos prasidejo pats idomumas. Nuo pat pradzios neapleido jausmas, kad Ema ir Deksteris vis gi susipras pagaliau ir gyvens graziai ir laimingai, kaip pasakoj, bet bet bet... Nu nesinorejo man , kad taip visaks baigtusi schmoll.gif

QUOTE(linamog @ 2011 07 06, 11:37)
Dar tik pradejau skaityti, bet ne is tu knygu, kurios kabintu iskart ir nepaleistu. Ziuresiu toliau.

pradzia gal ir nelabai kabinanti, bet paskui nu ir ,,pavare" moterytes. cool.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Tristano akordą"- apie jaunuolį,padedantį žymiam kompozitoriui redaguot memuarus.Skaityt galima,bet kam jis rašė tą knygą,dėl ko g.gif ...

Richardas Bachas "Tiltas per amžinybę" - irgi nieko nieko knyga,apie žmogų,ieškantį savo sielos draugės,bet kad būtų kažkas vau,tai nėra rolleyes.gif Man patiko,kai jis prirašė 9 lapus kokias savybes turi turėt jo draugė,jam pavargo ranka,bet jis nieko negalėjo išbraukt iš to sąrašo lotuliukas.gif

Ką dabar skaityt g.gif Niekas netraukia,taip noris kažko lengvo,bet griebiančio rolleyes.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Vakar pabaigiau Tess Gerritsen „Nusidėjėlę“. Labai labai patiko. Gal pats veiksmas ir ne toks įtemptas kaip ankstesnėse knygose, bet man labai patiko skaityti apie Morą Ails, jos gyvenima ir t.t. Vakare bus rimtas atsiliepimas smile.gif

Nežinau, ką dabar skaityt. Patarkit 4u.gif Lentyna čia smile.gif
Atsakyti