Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Agnė tau balionas už gražią temą 4u.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 06 29, 17:53)
Registruojuos su David Nicholls ,,Viena diena".

Lauksiu atsiliepimo, kad ir labai trumpo smile.gif

QUOTE(katilina @ 2011 06 29, 18:52)
Aš jau baiginėju Marian Keyes "Arbūzas". Apie moterį, kurią vyras paliko tą dieną, kai ji pagimdė jų kūdikį. Visai įdomi knyga, nors kažkuriuo metu buvo ir truputį pabodusi. Labiausiai nepatinka tai, kad skaičiau tris knygas apie kitas pagrindinės herojės seseris ir žinau jų visų ateitį kokį dešimtmetį nuo dabar aprašomų įvykių į priekį.

Man ji visai smagiai skaitėsi, bet kadangi tai buvo pirmoji šios autorės knyga, tai nebuvo problemų dėl seserų likimo. Gal dėl to ir geriau skaityti prisilaikant eiliškumo arba tiesiog turėtų labai trumpą atmintį ir vos perskaičius pamiršti biggrin.gif

Paskutinės mano perskaitytos knygos yra šios:
Marcia Preston "The Butterfly House" (Drugelių namai). Tragiška dviejų šeimų istorija. Kiek paprasta ir dažnai sutinkama, bet papasakota įdomiai ir nenuobodžiai. Gal kiek tik pabaiga man pasirodė per sentimentali, nors visa kita patiko.

Julio Cortazar "Žaidimas baigtas". Labai patiko. Viena iš geriausių šiais metais skaitytų knygų ir vis tik pripažinsiu, kad ši knyga man pasirodė viena iš geriausių Cortazar repertuare. Tikrai rekomenduoju perskaityti.

Alessandro Baricco "Novečentas". Patiko, bet tikrai neapžavėjo. Paprasta istorija apie jaunuolį, o taip pat kurioje muzika susijungia su jūra. Istorijoje neradau nieko intriguojančio, gal dėl to, kad ji trumpa, nes ilgiau skaitant pasidarytų gana nuobodu.

Dabar nepradedu nieko naujo skaityti, einu į pabaiga su Deksteriu ir paprasčiausiai ruošiuosi kelionei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 29 birželio 2011 - 20:19
QUOTE(casolin @ 2011 06 29, 19:52)
na pažiūrėjau filmą, tai jis tikrai pasakoja kita istorija nei knygoje, bet ant knygos viršelio filmo pagrindinis herojus (bent jau man taip atrodo). Labai norėjau pažiūrėt filmą būtnt pagal šią knygą, nes manau, kad turėtų būti labai geras filmas thumbup.gif  bet ir šis patiko ax.gif

Tai vat knygos viršelis mane ir prigavo blush2.gif Jau buvau pamiršusi detales iš filmo unsure.gif Atmintis pas mane juk trumpa blush2.gif
Atsakyti
AgnĖ, graži tema.

Aš registruojuosi su „Alisa stebuklų šalyje ir veidrodžių karalystėje"... ax.gif

Reiks dažniau į tą vaikų skyrių užeit, tuo labiau, kad ir bibliotekoje pačios darbuotojos kalbėjosi, kad knygos iš šio skyriaus pačios tinkamiausios vasarai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 29, 21:20)
Tai vat knygos viršelis mane ir prigavo  blush2.gif  Jau buvau pamiršusi detales iš filmo  unsure.gif Atmintis pas mane juk trumpa blush2.gif

bet va įdomu kodėl viršeliui panaudotas vaizdas iš šio filmo g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Vessta @ 2011 06 29, 19:53)
Su pasimegavimu perskaiciau Tatjanos Ustinovos ,,Pirmoji karalienės taisyklė". Geras detektyvukas su politinem intrigelem. Tik visgi Marininos ir man ji ,,neperspjauna", o uz Doncova geriau, nors mielai skaitau ir jos detektyvus.

drinks_cheers.gif ir man iki Marininos toloka,bet uz Doncova geriau ,ir skaityti galima

QUOTE(Masako @ 2011 06 29, 19:58)
Vessta, o tu perskaitei Mcculough Per daug zmogzudysciu? Nu man kuo tolyn, tuo neidomyn, net nezinau, ar beverta test. kaip tau ji? unsure.gif

Nors ne Vessta ,bet atsakysiu,as net nebaigiau sios knygos blush2.gif truko veiksmo,nuobodi pasirode...

Dabar nieko neskaitau,laukiu nesulaukiu Grange "Limbu priesaika",tai nekyla rankos ka nors kitka imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 06 29, 22:18)

Julio Cortazar "Žaidimas baigtas". Labai patiko. Viena iš geriausių šiais metais skaitytų knygų ir vis tik pripažinsiu, kad ši knyga man pasirodė viena iš geriausių Cortazar repertuare. Tikrai rekomenduoju perskaityti.

liuks! man jis labai wub.gif

o as skaitau Einga Nr. 1 - tai veeeza laugh.gif jau kai kurios mintys tokios durnai-genialios, kad pagarba rasytojui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 06 29, 18:58)
Vessta, o tu perskaitei Mcculough Per daug zmogzudysciu? Nu man kuo tolyn, tuo neidomyn, net nezinau, ar beverta test. kaip tau ji? unsure.gif

nea, dar neskaiciau. Papigiai gavau, o dar tuo metu tu kaip tik jos ,,Uzsimerk, atsimerk" gyrei, tai ir priciupau ax.gif
Atsakyti
Nepamenu ar sveikinausi naujoje temoje smile.gif

Registruojuosi su „Vėžio atogrąža“, pagaliau einu į pabaigą...

Argija, kaip Murakamis? bigsmile.gif

Ir kažkas mačiau skaito „Alisą“, smagu bigsmile.gif
Atsakyti
Creed,matei naujiena kokia zada: http://www.tytoalba....n...4&Itemid=79 bigsmile.gif vasaros pabaigoje zada buti knygynuose jau. gaila paskubejau,nusipirkau jau rusu kalba,net nemaniau,kad ja leis lietuviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 30, 11:11)
Argija, kaip Murakamis?  bigsmile.gif
<...>

anksi dar vertinti, bet kol kas laaabai patinka bigsmile.gif wub.gif bet aš tik vos daugiau nei šimtą puslapių tik perskaičiau, turėjau daug reikalų dėl darbo. blush2.gif

Tu kiek pamenu (jei teisingai pamenu biggrin.gif ) skaitei "į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės" ir "mylimoji sputnik". Tik nepamenu ar patiko? blush2.gif

Buvau bibliotekoje, bet negavau ko norėjau verysad.gif užsisakiau daugelio čia išgirtą "Chirurgą" na ir dar labai labai norėjau "silva rerum", bet kad eilėje 10 žmonių...

Parsinešiau Agatha Christie "Ir tada nebeliko nei vieno. Dešimt indėniukų". Jau ilgai planavau susipažinti su šia rašytoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 06 30, 14:39)
Tu kiek pamenu (jei teisingai pamenu  biggrin.gif  ) skaitei "į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės" ir "mylimoji sputnik". Tik nepamenu ar patiko?  blush2.gif
Parsinešiau Agatha Christie "Ir tada nebeliko nei vieno. Dešimt indėniukų". Jau ilgai planavau susipažinti su šia rašytoja  rolleyes.gif

Aš irgi skaičiau šitas dvi Murakami knygas. Pirmoji labai patiko, antra mažiau.

"Dešimt indėniukų" -manau, visai tinkama knyga pažinčiai su Christie. smile.gif

Aš pradėjau skaityti "Kelionė į Babadagą". Dar tik pradžia, bet patinka, šiek tiek kitokia nei dauguma kelionių knygų.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 06 30, 14:39)
Tu kiek pamenu (jei teisingai pamenu  biggrin.gif  ) skaitei "į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės" ir "mylimoji sputnik". Tik nepamenu ar patiko?  blush2.gif

Šias, „Avies medžioklė“ ir nebaigiau skaityti „Prisukamo paukščio kronikos“ smile.gif
Tavo minėtos patiko, avis ir neblogai susiskaitė, o su paukščais užstrigau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 birželio 2011 - 14:23