Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Argija @ 2011 07 06, 16:39)
nežinau, vakar paėmiau visas. Buvau užsisakiusi  blush2.gif

Dabar aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 06, 13:55)
Aš skaitau "Tylus tikėjimas angelais". Patinka, nors knyga ir ne visai tokia, kokią įsivaizdavau.

Man patiko si knyga. Kiek kitokia nei yprastai pasirode.

Visas sventusias ir svenciancias su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

O as blaskausi tarp dvieju knygu Evelyn Waugh 'Vargingi kūnai' ir Joyce Carol Oates 'A fair maiden' (sazininga mergina). Abi labai patinkas, na bent jau pradzioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 06, 12:21)
William Faulkner apie Ernest Hemingway:
“Jis žinomas tuo, kad skaitytojams niekada neteko ieškoti žodyne jokio žodžio, rasto jo knygose" (He has never been known to use a word that might send a reader to the dictionary”).
Ernest Hemingway apie William Faulkner:
"Vargšas Faulkneris. Ar jis tikrai mano kad skambūs žodžiai sukelia gilius išgyvenimus?" (“Poor Faulkner. Does he really think big emotions come from big words?”)

smile.gif ta tema ir aš štai ką skaičiau:
"Pirmąkart skaitau Proustą. Apgailėtina. Manau, jis buvo protiškai neįgalus“,– Evelynas Waugh apie Marcelį Proustą."

"Didžiulė, pilna rašalo karvė“, – Gustave‘as Flaubertas apie George Sand."
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 06, 15:01)
[img]http://2.bp.blogspot.com/_ple-nas5tQ4
Jodi Picoult „Namų taisyklės“  4u.gif

Sudominai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 06 liepos 2011 - 17:37
QUOTE(agnite @ 2011 07 06, 13:09)
Aš pradžią paskaičiau ir padėjau atgal į lentyną....  rolleyes.gif  Bet nujaučiu, kad teks prie jos sugrįžti.

Siulau grizt, uzkabino ir nebepaleido iki pabaigos. Idomiai kitokia knyga.
Atsakyti
Oi, kiek Gimtadienių!

Sveikinu Biancca, Jovituteee, Skiautelė, Masako. Daug įdomių knygų!

user posted image
Papildyta:
QUOTE(caralaite @ 2011 07 06, 11:21)
Puikaus oro proga brūžinuosi po internetą ir radau kad ne tik mes nesutariam dėl atskirų rašytojų "vertės', bet ir jie patys kartais išsako labai "mandagias" nuomones vienas kito atžvilgiu.

caralaite, tikrai patiko paskaityti, smagu, kad nepatingėjai įdėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 07 06, 11:08)
Ar jums patiko Angelų kūrėjos?

Super elementariu stiliumi parašyta knygutė, iš pradžių tai erzino, atrodė, kad penktoko rašyta, bet paskui visai įsivažiavau.
Pati istorija tai tokia visai įdomi, norėjosi skaityti, sužinoti, kaip ten viskas baigsis, nors ir taip aišku buvo....
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 06, 11:30)
Prisiduodu su jau perskaityta Baltoji Gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė. Už širdies griebianti knyga

Pritariu. Seniai skaičiau, bet kažkaip priminei dabar...
Mielai dabar ką nors paskaityčiau panašia tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 06 liepos 2011 - 20:28
Sveikos,

Žiūriu vis skaitinėjate ir nemažinate tempųsmile.gif

Taigi, aš ir pagreitinau savo tempus. Imogen Edwards-Jones ir Anonimai "Babilono oro linijos" labai patiko, daug įdomių dalykų buvo parašyta, kaip skrisiu lėktuvu, tai tikrai geras būsiu:) Šiaip lengva knyga, veikėjai gerai pateikti:)
Maris Martinsons ir Raimundas Paškevičius "Nereikalingi žmonės" - greitai perskaičiau, tai net nustebau, kad patiko taip. Puiki istorija, supinti šeši veikėjai su viena istorija ir pabaiga sukrečianti su palikta dukra:) dabar noriu filmą pamatyti.

B. Aubert "Keturi daktaro Marčo sūnūs" - visų išpeikta knyga, kol galo nepasiekiau buvo įdomu skaityti, taip lengvai skaitėsi ir pan. Bet galas toks buvo nesąmoningas. Iš dalies tik suprantamas dėl išprotėjimo:)
Šiandien pabaigiau skaityti Zoran Drvenskar "Palieski liepsną" - tai nelabai patiko, gal jau man per lengva knyga:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 07 06, 21:46)
Maris Martinsons ir Raimundas Paškevičius "Nereikalingi žmonės" - greitai perskaičiau, tai net nustebau, kad patiko taip. Puiki istorija, supinti šeši veikėjai su viena istorija ir pabaiga sukrečianti su palikta dukra:)  dabar noriu filmą pamatyti.

Aš atvirkščiai - filmą mačius, o knyga kažkur ateity laukia smile.gif
Atsakyti
ir filmas patiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 07 06, 22:20)
ir filmas patiko?smile.gif

Patiko, nors žinau, kad nemažai žmonių, kuriems nepatiko laugh.gif
Aš LT filmus apskritai atlaidžiau man atrodo vertinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 07 06, 20:46)

B. Aubert "Keturi daktaro Marčo sūnūs" - visų išpeikta knyga, kol galo nepasiekiau buvo įdomu skaityti, taip lengvai skaitėsi ir pan. Bet galas toks buvo nesąmoningas. Iš dalies tik suprantamas dėl išprotėjimo:)

Sutampa nuomones drinks_cheers.gif

As ka tik pabaigiau ta visu isgirta "Mazoji angle Paryziuje",nuobodybe man pasirode,veltui leidau laika vis laukdama kazko idomaus user posted image...Nepatiko visu pirma man pats tos Katerinos kaip moters tipazas (dar foto paziurejau jos Bloge) ,nemegsdtu tokiu,nuobodi,pilka,neidomi,neseksuali ji man,nors ten ir reiskiasi labai istroskusi ir vis norinti kuo greiciau atsidurti su vyriskiu horizontalioje padetyje hihihi.gif man kazkaip ji pasirode blanki,uzsikuisusi,buciau vyras tokia tikrai nesusigundyciau biggrin.gif Ir isvis nesuprantu kuom ji priviliojo tiek skaitytoju,kaip gali buti idomu skaityti kazkokios moteriskes dienorasti,man tai simtas metu nusispjaut ka ji ten raso,kaip jai klostosi gyvenimas ir pan...visai nesuprantu smalsumo tu zmoniu,skaityti apie kazkokia nepazystama,jos kasdienybe...dar ta kasdienybe,kad butu su humoru,o cia kazkaip flegmiskai ji viska desto,jokio zaismingumo.Gerai vienas komentaras pataikytas svetaineje suknyga.lt ten mergina raso,kad "Viršelis toks žaismingas, o knygoje man to žaismingumo pritrūko..." Sutinku su tos merginos nuomone,tiksliai pasakyta,jokio zaismingumo,paprasta,pilka,neidomi,neseksuali man ta petite pasirode.Knyga apie nieka,nors pasijuokti butu is ko,kaip,kad kokioje "Parduotuviu maniakes"serijoje,knygos irgi isties apie nieka,bet zymiai idomiau skaityti jas,ir pasijuoki ir pats personazas smagesnis...Ir paimkim dar palyginimui "Mamu mafija" ,ji irgi zymiai linksmesne knygele,is tu kur apie nieka biggrin.gif Zodziu statau Petitei dvejeta tongue.gif Bešarme moteris,jokios intrigos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 06 liepos 2011 - 23:52
Sveikutės smile.gif Užvakar pabaigiau John Irving ''Pasaulis pagal Garpą''.Mano pažintis prasidėjo nuo šios knygos su siuo autoriumi. Knyga graudino,juokino,vertė susimastyti,net pagalvojus buvau apie tokį pasakymą: kai labai smarkiai pergyvensi,tai butinai kažkas atsitiks. O daug kas sako,kad knyga vulgari,tai ji ir tokia turi buti juk pasakojama apie vyrą...
O šiuo metu skaitau Romualdas Granauskas ''Rūkas virš slėnių'' knyga įdomi,lengvai skaitosi,taip pat labai greitai,bet galiu pasakyti,kad tai nėra pats stipriausias kūrinys šio autoriaus,bet yra labai gražių vietų ,tokių gražių pamastymų ax.gif
Atsakyti