Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Creed @ 2011 07 01, 15:50)

Creed, norėjau paklausti, kai siuntėt man knygas, tai buvo siuntimas paprastu paštu (t.y.neregistruotu), ar ne?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 05, 22:13)
"Angelu kurejos",

Ar jums patiko Angelų kūrėjos?
Atsakyti
Puikaus oro proga brūžinuosi po internetą ir radau kad ne tik mes nesutariam dėl atskirų rašytojų "vertės', bet ir jie patys kartais išsako labai "mandagias" nuomones vienas kito atžvilgiu. Daugiau pavyzdžių čia, o aš noriu pacituot man labai patikusį apsižodžiavimą.

William Faulkner apie Ernest Hemingway:
“Jis žinomas tuo, kad skaitytojams niekada neteko ieškoti žodyne jokio žodžio, rasto jo knygose" (He has never been known to use a word that might send a reader to the dictionary”).

Ernest Hemingway apie William Faulkner:
"Vargšas Faulkneris. Ar jis tikrai mano kad skambūs žodžiai sukelia gilius išgyvenimus?" (“Poor Faulkner. Does he really think big emotions come from big words?”)

Kai dėl Hemingvėjaus, tai aš dievinu jo trijų žodžių sakinius (na bent "Senis ir jūra" tokiais parašyti), taigi manau kad Faulkneris pasakė puikų komplimentą smile.gif.
Atsakyti
labuka,atbegau paklaust gal kas skaite David Nicholls ,, Dvidesimt metu du zmones,viena diena,,Kaip jums skiatesi? Man labai sunki pradzia nesiskaito visai kazkodel.KOkie jusu atsiliepimai?
Atsakyti
Prisiduodu su jau perskaityta Baltoji Gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė. Už širdies griebianti knyga
Atsakyti
Dar vieną labai gerą radau biggrin.gif.

Mark Twain apie Jane Austen (1898)

"Neturiu jokios teisės kritikuoti knygas ir to nedarau, išskyrus tuos atvejus kai tiesiog nekenčiu jų. Aš dažnai noriu kritikuoti Jane Austen, bet jos knygos tiek mane siutina, kad aš negaliu nuslėpti nuo skaitytojų savo įtūžio; todėl privalau sustoti kiekvieną kartą, kai tik pradedu. Kaskart, kai skaitau "Puikybę ir prietarus", aš noriu ją [J. Austen] iškasti, ir trenkti jai per kaukolę jos pačios blauzdikauliu".
(“I haven’t any right to criticize books, and I don’t do it except when I hate them. I often want to criticize Jane Austen, but her books madden me so that I can’t conceal my frenzy from the reader; and therefore I have to stop every time I begin. Every time I read ‘Pride and Prejudice,’ I want to dig her up and hit her over the skull with her own shin-bone.”)

Ir taip vienas mano mylimas rašytojas reaguoja į vieną mano mylimiausių knygų ... lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 07 06, 12:08)
Ar jums patiko Angelų kūrėjos?

Dar tik pradejau skaityti, bet ne is tu knygu, kurios kabintu iskart ir nepaleistu. Ziuresiu toliau.
QUOTE(caralaite @ 2011 07 06, 12:32)
Dar vieną labai gerą radau biggrin.gif.
Mark Twain apie Jane Austen (1898)

Ale koks suzverejes. unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Per sias dienas perskaiciau Juozo Kralikausko 'Mindaugas'. Labai patiko. Nors skaitesi kiek sunkokai ir letai del senosios kalbos, bet ir labai idomiai. Labai graziai aprasoma Lietuvos gamta, to meto zmoniu gyvenimas ir pasiskirstymas, paprociai ir kultura ir su smulkmenom yra aprasomas senasis tikejimas. Paliko toks jausmas, kad seniau pagonybes laikais zmones buvo daugiau dvasingesni ir tikejimas daug stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 06, 12:37)
Dar tik pradejau skaityti, bet ne is tu knygu, kurios kabintu iskart ir nepaleistu. Ziuresiu toliau.

Aš pradžią paskaičiau ir padėjau atgal į lentyną.... rolleyes.gif Bet nujaučiu, kad teks prie jos sugrįžti.
Atsakyti
Labas smile.gif

Vakar baigiau Jodi Picoult „Namų taisykles“. Knyga įdomi ir patiko, bet nesulaukiau jau įprastu dalyku tapusios netikėtos pabaigos g.gif

Pradėjau Tess Gerrtisen „Nusidėjėlę“ bigsmile.gif Kolkas labai įdomiai skaitosi, ypač patinka, kad labiau susipažįstama su Mora Ailz smile.gif

Einu rašyt atsiliepimo rolleyes.gif
Atsakyti
Masako, su gimtadieniu!

user posted image

Taip pat Biancca , Jovituteee bei Skiautele - su praėjusiais 4u.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 liepos 2011 - 12:38
Ot, užmirštuolės mes doh.gif
Biancca, Jovituteee, Skiautelė su praėjusiais gimtadieniais 4u.gif
user posted image

Masako, dar kartą su tavo diena. Kuo mažiau prastų knygų ir daugiau gerų, kurios patiktų abiem su Ingėnu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti