Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 14:39)
Vakar pradėjau skaityti Pat Conroy "Pajūrio muzika". Iš to, ką perskaičiau  rodos, kad bus gražiai parašyta ir įdomi knyga. Tik vienas bet... labai jau  smulkus šriftas unsure.gif  O kadangi man dabar migrena, tai labai vargina toks šriftas, galvos skausmas nuo skaitymo sustiprėja. Visgi nusprendžiau atidėt ją iki pasveiksiu. Gaila, nes visai norėčiau ties ja ir apisistoti unsure.gif

Ir dar kylo viena mintis. Pagalvojau, kad vasara yra tiesiog idealus laikas skaityti Joanne Harris maisto trilogiją (na ir ketvirtąją - "Ledinukų bateliai"). Kas dar neskaitėt tos trilogijos ir jei manot, kad jums galėtų patikti, labai rekomenduoju. Ech, pati mielai perskaityčiau  kažką panašaus rolleyes.gif Pasiilgau tokių jaukių, šiltų, magiškų  knygų. O gal dar kažką panašaus į jas žinot ?

dabar skaitau "Ledinukų bateliai " - nuostabi knyg smile.gif , tiesa maisto trilogijos neskaičiau, bet ši knyga tiesiog įtraukia.
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 07 05, 09:19)
Labas,

pradėjau skaityti Julio Cortazar "Žaidžiame klases". Kaip įtraukė, yra čia skaičiusių šią knygą?

mano pazintis su siuo autorium butent nuo sios knygos. Dabar esu skaiciusi visas lietuviskai isverstas sio autoriaus, nors pastaroji nera labiausiai mane suzavejusi, bet vis tik mano meile siam autoriui prasidejo butent nuo jos.
Atsakyti
QUOTE(Foxė @ 2011 07 05, 14:46)
Ir aš kaip tik ją padėjau!~ 100 psl...., kol kas neblogai...

Skaitai knygą iš eilės, nežaidi? smile.gif

QUOTE(Argija @ 2011 07 05, 18:00)
Prieš vertinant manau verta paminėti, jog nesu fantastikos gerbėja, tačiau knyga įtraukė ir užbūrė savo vaizdingumu. Nors pasakojimas šokinėja kiekviename skyriuje, tačiau nepamesti minties išties lengva. Murakami pasakoja sklandžiai ir vaizdingai. Vertinu 10 iš 10. Po pertraukos Murakami knygos vėl atsidurs mano rankose, noriu pažinti/ perskaityti daugiau jo knygų. [/i]

O man Murakami knygose fantastika mažiausiai patinka, ypač kai dažniausiai lieku jos nesupratusi. blush2.gif

QUOTE(Kamilė2 @ 2011 07 05, 18:44)
dabar skaitau "Ledinukų bateliai " - nuostabi knyg smile.gif , tiesa maisto trilogijos neskaičiau, bet ši knyga tiesiog įtraukia.

"Ledinukų bateliai" yra tęsinys. Ar nesinorėjo iš pradžių perskaityti pirmą knygą ("Šokoladą")?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 05, 19:50)
Skaitai knygą iš eilės, nežaidi?  smile.gif

o ji sunkoka,kad klausi?Kažkaip ir aš gundausi ant šios knygos g.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif Šiandien iš bičiulės pasiskolinau Kunderos "Nepakeliamą būties lengvybę" - tikiuosi neblogo skaitymo vasarą ax.gif Šiuo metu pradėjau Makine "Moteris, kuri laikė", ir tik galiu pridėti, kad jau ilgai norėjau ją skaityt (irgi moteris, irgi laukianti buvau hihihi.gif), bet vis nekildavo ranka, kol šiandien nusprendžiau skaityti savas knygas, o ne vis skolintis iš kitų ar imt iš bibliotekos ax.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 04, 22:19)
Biancca, turi dovaną labai gražiai reikšti savo mintis 4u.gif  mirksiukas.gif

Kažin blush2.gif Bet jau knygas, kurios labai labai patiko, norisi paliaupsinti viešai. biggrin.gif ax.gif

QUOTE(glam'glance @ 2011 07 05, 11:19)

pradėjau skaityti Julio Cortazar "Žaidžiame klases". Kaip įtraukė, yra čia skaičiusių šią knygą?

Yra! mirksiukas.gif Labai stipri knyga, bet ir nelengva taip pat. Vertinčiau ją aukštai, ir gal kada nors norėčiau daugiau šio autoriaus knygų paskaityt.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 05, 18:02)
Aš irgi fantastikos tikra negerbėja ir niekad neskaitau, bet Murakamio knygose fantastika visai kitokia  biggrin.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 05, 19:50)
<...>
O man Murakami knygose fantastika mažiausiai patinka, ypač kai dažniausiai lieku jos nesupratusi.  blush2.gif
<...>

Daug pasakyti negaliu, nes esu skaičiusi tik šią vieną Murakamio knygą. Bet pastarojoje man fantastika atrodė suprantama g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 05, 20:17)
o ji sunkoka,kad klausi?Kažkaip ir aš gundausi ant šios knygos g.gif

Klausiu, nes knygą galima skaityti iš eilės, o galima ir kitaip. Ji ir sunki, ir lengva, mano manymu. Kai kurie skyriai visai paprasti, pasakojama apie kasdieninį kelių žmonių gyvenimą, o kai kurie tikrai sunkūs, gali pasirodyti ir visiška nesąmonė. smile.gif Man knyga patiko.

QUOTE(Argija @ 2011 07 05, 20:26)
Daug pasakyti negaliu, nes esu skaičiusi tik šią vieną Murakamio knygą. Bet pastarojoje man fantastika atrodė suprantama  g.gif

Aš kaip tik šitos neskaičiau, o keliose kitose tikrai buvo nemažai mano nesuprastų, o autoriaus nepaaiškintų dalykų. Bet aš per daug dėl jų galvos nesukau, bandydama viską suprasti, skaičiau ir tiek, nes visa kita jo knygose man labai patinka.
Atsakyti
Laba,

Taip įdomiai paskaičiau jūsų mintis apie namų bibliotekas, jų kaupimą/nekaupimą, tai kaip ir maniau, galima diskutuoti be galo... ir tikriausiai nėra dviejų vienodų nuomonių biggrin.gif
Labiausiai tai katilinai visa kaip pritariu, skaičiau ir ties kiekvienu sakiniu linksėjau 4u.gif

Beje, perskaičiau Alisa stebuklų šalyje ir veidrodžio karalystėje, tai dabar galit sakyti ką tik norit, man ta knyga nepatiko.
Aš galvojau, kad aš vaikystėje filmuko to nesupratau, ar ten dar ko nors, kad man net knygos nenupirko sad.gif, bet dabar aišku, kad visai ne mano stiliaus, nors tokias ir mėgstu...
Man ten nei ryšio, nei prasmės, ai, žinoma, galima ten mąstyti, kas ką norėjo pagalvoti, bet pati istorija netraukia, net pamiršti, ką skaitai.
Šiaip esu vaikiškų knygų paskaityt mėgėja, bet matyt, jei jau vaikystėje išbrokuota knyga, tai jau visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 05, 17:02)
Aš irgi fantastikos tikra negerbėja ir niekad neskaitau, bet Murakamio knygose fantastika visai kitokia  biggrin.gif

oi tiesiog dievinu Murakami 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilė2: 05 liepos 2011 - 20:50
Man jau galvele susisuko, antra karta is eiles i biblioteka nunesu savo knyga imaisiusi vietoj bibliotekines, gerai, kad bibliotekininke atiduoda. Sikart pasiemiau "Kauliuku zmogus", "Angelu kurejos", "Penki ketvirciai apelsino", "Vogti arklius". Pradejau antraja ir treciaja, nezinau, ties kuria apsistoti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 05, 23:13)
"Kauliuku zmogus", "Angelu kurejos", "Penki ketvirciai apelsino", "Vogti arklius". Pradejau antraja ir treciaja, nezinau, ties kuria apsistoti.

"vogti arklius" man labai patiko. tokia skandinaviskai santuri ir tuo paciu silta.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 05, 21:35)
Beje, perskaičiau Alisa stebuklų šalyje ir veidrodžio karalystėje, tai dabar galit sakyti ką tik norit, man ta knyga nepatiko.
Aš galvojau, kad aš vaikystėje filmuko to nesupratau, ar ten dar ko nors, kad man net knygos nenupirko sad.gif, bet dabar aišku, kad visai ne mano stiliaus, nors tokias ir mėgstu...

Kaip knyga,nežinau,bet multikas man niekad nepatiko.Nežinau kodėl rolleyes.gif

Skaitau "Tristano akordą",kažkas klausė apie muzikines knygas,tai knyga šia tema.O visai nieko,tik vat tas vientisas rašymo stilius man nepatinka.

Prisiminiau dar vieną į domią istorinę šeimyninę sagą Kapo viržis, Masako ,manau tau patiktų smile.gif
Atsakyti