Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikutes smile.gif As vis dar su Garpu,bet skaitau taip letai ne todel,kad nepatinka,o todel,kad visai laiko daug nera skaitymui verysad.gif o be to dar penktadieni atsinesiau is bibliotekos R.Granauska ''Rukas virs sleniu'' thumbup.gif vakar perskaiciau kokiu 100psl.ir vos atsiplesiau nuo knygos,kazkaip panasi pradzia i ''duburi'',bet vistiek nuostabi knyga ir vel mane ji momentaliai itraukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 07 04, 01:12)
*Ingėnai, man vis norisi, bet nedrąsu paklaust, tu dirbi ar ne  biggrin.gif  ax.gif Čia nesveika jau tiek knygų perskaityt per tokį laiką
**Esi kada ėjus per Vokiečių gatvę? (žinau, kvailas klausimas vilnietei). Bet beveik metus laiko mano knygos buvo Deuteron bažnyčios rūsy. Man sunkiau buvo likti gatvėj su savo knygom, nei kraustytis kitur. Aš per šį laiką atpratau nuo  visų daiktų kaupimo, visų, išskyrus knygas smile.gif

* Sveika, nesveika, na juk kiekvienas turim nusistatę savus standartus.
Beje, specialiai žvilgtelėjau - tikrai nesu vienintelė daug skaitanti tarp mūsiškių. Pvz. Fati perskaitė šiemet už mane beveik 22 knygomis daugiau, katilina - 6-iomis mažiau. Taigi, turbūt viskas įmanoma.

** Patikėk, turėjau tokią garbę ja eiti biggrin.gif

Beje, Zaratustrą iš manęs jau turbūt gavai?

QUOTE(Masako @ 2011 07 04, 08:08)
dirba Inga, dirba bigsmile.gif Bet po darbo, kaip zinia, laiko negaista thumbup.gif

Na taip biggrin.gif , bet buitis tai žinoma nukenčia blush2.gif (va dabar langai reikalauja valymo, bet kita vertus ne dėl langų aš juk gyvenu blush2.gif blush2.gif ).

Masako, tai ar pirksi iš manęs "Pajūrio muziką"? ax.gif Nes adžani irgi ja domisi, jei tu kartais neimtum .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar baigiau Elizabeth Gilbert "Valgyk Melskis Mylek"
is 10 duociau 9 ,stipru 9. Knyga visumoje labai patiko (labiausiai Italija). Labai daug geru minciu ,kurias pasizymejau ir reikes persirasyti ax.gif Skaitant sia knyga daug kai kur atrode jog skaitau apie save (mintys panasios) . Vienas ,kas nepatiko pabaiga, man ji pasirode , per daug istesta... o visumoje nesigailiu ,kad knyga pirkau mano lentynoje uzims ji svarbe vieta wub.gif
Siandien pradedu :
Mavis Cheek
Ponios Fiton gyvenimas kaime
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 04, 09:22)
ir kaip>? bigsmile.gif

Kazkas is sios temos tikrai gyre ta knyga, del ko ji man ir uzkliuvo bigsmile.gif

Lengvas toks skaitaliukas, bet man visai skaniai susiskaitė, kažkaip ir norėjau kažko lengvo tuo metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 04, 10:44)
Na taip biggrin.gif , bet buitis tai žinoma nukenčia  blush2.gif (va dabar langai reikalauja valymo, bet kita vertus ne dėl langų aš juk gyvenu blush2.gif  blush2.gif ).

Gerai čia nuskambėjo, ne dėl langų gyvenu biggrin.gif

Gal kuri vilnietė žino kur arčiausiai Big'o kokia biblioteka yra? Noriu užsirašyti papildomai, nes kertasi mano darbo ir bibliotekos darbo laikas, galiu nueiti tik šeštadieniais, bet atsiranda vis kitų reikalų... O jei rasčiau šalia darbo, galėčiau per pietų pertrauką sulakstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 03, 19:45)
O įsivaizduokim tokią situaciją. Tarkim tu kraustaisyti (visam laikui) gyventi į užsienį. Ir galimybės pasiimti visas knygas nėra. Kažkaip reiktų suktis mirksiukas.gif  Gyvenime juk tikrai pasitaiko situacijų, kada reikia rinktis.

Ka cia jau ir be kalbeti. Kraustantis svetur gali pasiimti kelias knygas, na maksimum desimt. Nes reikia atsiminti, kad leidziamo veztis bagazo svoris labai ribotas. Na zinoma, galima pasinaudoti kargo paslaugomis, jei pinigu negaila.
Deja, mano tokia situacija, uz tat knygu turiu trijuose salyse pasilikus smile.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 07 04, 08:10)
o be to dar penktadieni atsinesiau is bibliotekos R.Granauska ''Rukas virs sleniu'' thumbup.gif  vakar perskaiciau kokiu 100psl.ir vos atsiplesiau nuo knygos,kazkaip panasi pradzia i ''duburi'',bet vistiek nuostabi knyga ir vel mane ji momentaliai itraukia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sudominai, reiks ir man ka nors naujo jo pasiieskoti kai grisiu, nes esu skaiciusi pora jo knygu, tai man labai patiko.

O as pati dabar skaitau Juozo Kralikausko 'Mindaugas'. Labai patinka, bet senovine kalba labai 'stabdo', nes kai kuriu zodziu prasmes tenka ieskotis zodyne. Bet vis tiek tai nei kiek nemazina malonumo pasinerti i Lietuvos istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 04 liepos 2011 - 10:45
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 04, 09:44)
tikrai nesu vienintelė daug skaitanti tarp mūsiškių. Pvz. Fati perskaitė  šiemet už mane beveik 22 knygomis daugiau, katilina - 6-iomis mažiau. Taigi, turbūt viskas įmanoma.

O kiek knygu per metus gavosi tau perskaityti? ax.gif
Papildyta:
Paziurejau naujienas,kurias ruosiasi isleisti,nieko neradau sau idomaus ,man patinka taip thumbup.gif ,nes slegia daug turimu ir neskaitytu knygu,tai visai patinka,kai yra pertrauka ir neisleidzia nieko idomaus naujo,taip namie neskaitytos knygos tik mazeja,o ne vel kaupiasi biggrin.gif Jums tai greitaskaitems tikriausiai tas nebudinga ax.gif Nors va viena knyga tai gal ir sudomins mane,jei man patiks tas autorius,dar gi nieko jo neskaiciau,bet giriat vis ji,tai stai dar jo viena knyga leisti ruosiasi: Limbų priesaika / Jean-Christophe Grangé ...

Beje, o kas yra trioletai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 04, 12:21)
Beje, o kas yra trioletaiblush2.gif

8 eilučių eilėraščiai, jei nemaišau, sutampa 1,4,7 eilutės ir 2 su 8 smile.gif
Atsakyti
laba.

Vakar perklausiau dar vieną Vytauto V. Landsbergio knygą ,,Briedis Eugenijus: pasakos apie meilę ir kitus nesusipratimus”. Patiko kiek mažiau už ,,Obuolių pasakas", bet tikrai įdomi, pamokanti, su daug dainelių.

Na, ir pamažu grįžtu į savas vėžes, toliau skaitau Mažmožių dievą. Visai įdomi, nors ir lėtai skaitosi. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 07 04, 12:21)
  Nors va viena knyga tai gal ir sudomins mane,jei man patiks tas autorius,dar gi nieko jo neskaiciau,bet giriat vis ji,tai stai dar jo viena knyga leisti ruosiasi: Limbų priesaika / Jean-Christophe Grangé ...

Labai laukiu sitos knygos,kai tik isleis,leksiu i leidykla bigsmile.gif Ir stora kokia 720psl thumbup.gif megstu storas knygas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 04, 11:58)
8 eilučių eilėraščiai, jei nemaišau, sutampa 1,4,7 eilutės ir 2 su 8 smile.gif

4u.gif

QUOTE(Creed @ 2011 07 04, 12:12)
Labai laukiu sitos knygos,kai tik isleis,leksiu i leidykla bigsmile.gif Ir stora kokia 720psl thumbup.gif megstu storas knygas thumbup.gif

Tai jau kai nusipirksi,rek cia,bo as nepasizymiu,galiu pamirsti ir praleisti naujienas ax.gif
Atsakyti
As ir noriu pasisakyti del didelio perskaitytu knygu skaiciaus smile.gif Kas sedi namie ir neturi nuolatinio darbo ,as manau tam daug lengviau perskaityti kalnusk nygu ,nes paprasciausiai laiko zmogus turi ,arba kelios mergaites skaiciau ,kad darbe skaito knygas. Na kuriam jau daznam darbe taip leistu? retame... Jeigu dirbti nuo 8 iki 18 kiti ir 20 h ir veliau ,grizus namo dar buites darbai ir t.t. tai vakare keleta lapu tik ir perskaitysi ,na cia as manau ,kad kiekvieno galimybes skirtingos us tuo skaitymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Įpusėjau Jodi Picoult „Namų taisykles“ bigsmile.gif Niekaip negaliu atsistebėt, juk visos autorės knygos parašytos daugmaž vienodai ir jau žinau ko tikėtis, bet vistiek nepaprastai įdomiai ir įtraukiančiai skaitosi rolleyes.gif Lapai verčiasi greičiau nei kai kuriuose detektyvuose unsure.gif
Atsakyti