QUOTE(Masako @ 2011 07 03, 12:28)
*
Dori,
paskui parasysiu, ka manau apie tavo darbu pardavinejima tame knygyne, jei idomu
**Na, bet neatsizaviu kai kuriu is jusu skaitymo tempais.
Ingenai...
* Masako,
kiek supratau iš Aistės kalbų ir tavo parašymo intonacijos, tai nekas manęs laukia
todėl labai lauksiu tavo nuomonės, jeigu ką, į až rašyk.
** Ingėnai,
man vis norisi, bet nedrąsu paklaust, tu dirbi ar ne
Čia nesveika jau tiek knygų perskaityt per tokį laiką
QUOTE(katilina @ 2011 07 03, 20:45)
Nors kai kas, aišku, galėtų pasakyti kaip viena mano draugė- "jau geriau tuos pinigus leisti drabužiams negu knygoms. Juos bent galima nešioti, o kokia nauda iš knygų- perskaitei ir viskas".
Aš kažkada jau esu rašiusi šioje temoje, bet niekada nepamiršiu savo tėčio žodžių.
Man: tu nusipirk kokį sijoną, kad gražiau atrodytum, o ne savo knygas.
Sesei: tu bent kokią knygą geriau nusipirktum , o ne savo tas šmutkes ...
QUOTE(LEEja @ 2011 07 03, 20:56)
taip taip ir as turiu tokiu - kuriu ne uz ka i nieka nekeisciau, nes kazkaip sildo siela man jos stovedamos lentynoj
Būtent, man gera jau vien dėl to, kad jos YRA mano lentynose O aš jau galvojau, kad esu snobė
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 03, 21:14)
O tos, kurios turit labai daug knygų, ar esat kada patyrusios persikraustymą į kitą būstą? Iš patirties galiu pasakyti, kad va tuomet ir paaiškėja, kiek mes turim nebūtinai reikalingų daiktų
Esi kada ėjus per Vokiečių gatvę? (žinau, kvailas klausimas vilnietei). Bet beveik metus laiko mano knygos buvo Deuteron bažnyčios rūsy. Man sunkiau buvo likti gatvėj su savo knygom, nei kraustytis kitur. Aš per šį laiką atpratau nuo visų daiktų kaupimo, visų, išskyrus knygas
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 03, 21:45)
O įsivaizduokim tokią situaciją. Tarkim tu kraustaisyti (visam laikui) gyventi į užsienį.
Kdangi planuoju važiuoti pas MB ir suvokiu realiai, jog nesivešiu savo visų knygų. Ir man netgi nebesinori pirkti tiek knygų, kas iš to jeigu jos bus namie, o tu neturėsi galimybės skaityt.
BET, jeigu tikrai tikrai žinočiau jog kraustausi ilgam į kitą šalį, tai nemanau, jog būtų problema perkelti mano biblioteką. Jei reiktų, tai kaip ir "Kalifo rūmai" knygoj, ne basom gultų išmintis