QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 03, 18:13)
Tiesa,
Ingenai, maciau, kad parduodi 'Kleopatros memuarus'. Tai ar nors kiek jos skaitei? Kaip patiko?
Labai mažai teskaičiau. Pagalvojau, kad visgi neturėsiu tiek kantrybės, o ir laiko gaila
Juolab, kad kiek iš skaičiusių komentarų supratau, kažkokios didelės pažintinės ar juo labiau literatūrinės vertės ši knyga nelabai turi
Jei jau norėsiu skaityti apie Kleopatrą, juk galėsiu susirasti ir trumpesnį variantą.
QUOTE(luiziana @ 2011 07 03, 18:24)
Man tai visai nieko susikaite,pradzioj irgi galvojau neidomu bus,bet reik ja visa perskaityt iki kuliminacijos,visai nebloga
O mane va neitin traukia prie
Mazosios angles,skaitau bet tingiai,kol kas neitraukia ji manes,persckaiciau 80 kazkelis psl.... ar dar prasides veliau kas idomaus? Truksta man humoro,kol kas Parduotuviu maniakes serija man zymiai idomesne,nes ja skaitydama ne karta juokiausi,o cia dar juoko nieks nekele
Ir uzkniso jau mane pravardes Buozgalvele,Varlius,nelimpa,nezavi...nuobodoka man ta moteriske pati
Ir dar didelis knygos minusas,kad visi vertimai ir paaiskinimai nuolat knygos gale reik ziureti
Na "Knygų klubo" kuliminacijos tikrai neišlaikiau. Tiesiog nesudomino tų moterų istorijos, tai ką čia gaišti laiką
O va "Mažoji anglė" priešingai - įtraukė nuo pat pradžių. Ir tas švelnus, subtilus knygos humoras man labai tiko. Ir tos pravardės Buožgalvėlė, Varlius visai smagios
Jei neįtraukė nuo pradžių, nemanau, kad įtrauks vėliau.