QUOTE(pgituke @ 2016 02 24, 13:36)
As mazdaug pries pusmeti sunaudojau po indeli dieninio "Hydra Filler", naktini "Sleep&Peel" ir paakiu "Time Filler Eyes" , ir kazkaip nieko ypatingo nepastebejau, nei man rauksleles apmazino, nei paskaistino, nei kazkaip pastangrino, tiesiog eiliniai drekinantys kremai uz gan neeiline kaina
Siaip mano oda nera inoringa, nejautri, misri, su didesnemis poromis, siek tiek pigmentuota, nes nebe jaunikle, bet paprastai dauguma kremu tinka
As taip pat jau baigineju "Hydra Filler" ir "Sleep -Recover".Man sie du produktai tikrai patiko.Nors tepdavausi ne kiekviena diena,bet poveiki tikrai pastebedavau.Mano oda yra sausa,tai kremas hydra tikrai gerai sudrekindavo ir pagrazindavo veido oda ir ilgiau islikdavo.Esu bandziusi pigesniu,bet meginuku,tai man nei vienas tokio ispudzio ir rezultato neduodavo,nei avene,nei vishy,nei jokie kitokie.Pasitepus jau po keliu valandu mano oda vel reikalaudavo dregmes.Labai patiko ir "Sleep Recover".Nezinau kaip kitoms,bet as pajuntu poveiki iskart pasitepus.Jauciu kaip oda atsipalaiduoja,pasvieseja ir paskaisteja.Kadangi dar maitinanti buvau,daznai nakti keldavausi,tai sakydavau vyrui jei ne tie kremai atrodyciau tragiskai.Nes kiti sakydavo,o kaip tu gerai atrodai!o as mintyse nusijuodavau ir apie kremus pagalvodavau.Esu "Sleep Recover" isbandziusi ir ant savo vyro.Jam irgi jis patiko,bet neduodu...gaila
Kiekvienai jie gali buti skirtingi,mano odai jie tiko,tik gaila kaina didele!Nors buvau pirkusi antrai priemonei 50%.Esu bandziusi BB krema ir paakiu "time filler" ,tai kazkaip nelabai man jie...Paakiu kremas man apsunkindavo,o Bb krema reiktu ilgiau panaudot kad kazka pasakyt.