Labai patinka si kosmetika. Nealergizuoja, maloniai dengia. As irgi perku internetu, nes LT uzdidintos kainos. Atsiuntimas iki 149 eur yra nuo 13.50 iki 16 eur.
Stebuklu gal ir nepadaro, bet atstato oda pakankamai per trumpa laikotarpi. Negaledavau pudros ziema deti, nes isryzkedavo visi nelygumai, taciau naktinis ir drekinantis dieninis labai gerai komplektuojasi. Na, bent jau man. Dabar laukiu serumo, paziuresiu kaip jis
QUOTE(lauryna @ 2013 12 06, 15:36)
Merginos, ar bandete filorgos MEZO MASK kauke ?
Bandziau, pasviesina, skaistina veido oda,tikrai efektas po jos matosi, patinka,kad ja ir paakiam galma naudoti
Merginos, o ar makiažo valomąsias putas prieš naudojimą reikia suplakti? Aprašyme to nerašo, bet kitaip... tai juk tik vos vos putojantis skystis
As siunciausi filorga is sio psl, kiek domejausi tai cai pigiausia.
http://www.easyparap...-pot-50-ml.html
Kazkaip labai buvau susidomejusi sia firma.. bet nelikau super suzaveta.. turiu paakiu kaukes tokia gelio teksturos.. nelabai patinka.. efektas gal neblogas, bet ner stebuklas.. o ir nepatogu lb naudoti.. labai greit galima suplesti bandziau Sleep and peel.. tai nzn, ar per daug uzsidejau, ar kas, bet ryte nuo veido tiesiog taukai bego.. nors mano oda sausa kazkaip tikejaus kitokio efekto Bet kas labai patinka, tai kauke Meso mask.. va kaukyte, tai gera
QUOTE(amberr. @ 2014 04 18, 14:24)
Kazkaip labai buvau susidomejusi sia firma.. bet nelikau super suzaveta.. turiu paakiu kaukes tokia gelio teksturos.. nelabai patinka.. efektas gal neblogas, bet ner stebuklas.. o ir nepatogu lb naudoti.. labai greit galima suplesti bandziau Sleep and peel.. tai nzn, ar per daug uzsidejau, ar kas, bet ryte nuo veido tiesiog taukai bego.. nors mano oda sausa kazkaip tikejaus kitokio efekto Bet kas labai patinka, tai kauke Meso mask.. va kaukyte, tai gera
Man sleep and peel labai patinka, oda sausoka i misruma. Naudoju 3 k. per savaite, is ryto nusiprausus veido oda svelni ir gaivi. Dabar irgi laukiu parkeliaujant mezo mask ir paakiu kremo.
http://www.easyparap...regenerant.html
Turiu tokį daikčiuką, naudoju, kelis kartus per savaitę.
Patinka ši kosmetika. Naudojau paakių kremą optim eyes, nakčiai sleep recover kremą, serumą hyal defence, kremą ISO structure.
Viskas tiko ir patiko. Viską kartosiu, bet kremas ISO stucture man kėlė problemų dengiant veidą krempudra- ant jo užtepus kreminę pudrą mano veido poros išryškėdavo, dieną reikdavo pasitvarkyti veidą. Bet pats kremas labai malonus, tarsi tirpsta ant odos.
Dar turiu raukšles pildant į kremu ką deep fill, kartais juo pažaidžiu.
Dabar turiu meso mask, dar neišbandyta.
Daug esu bandžiusi priemonių, šios ištiesų labai geros.
Papildyta:
Labai geros kainos, kiek siuntimas į LT
Turiu tokį daikčiuką, naudoju, kelis kartus per savaitę.
Patinka ši kosmetika. Naudojau paakių kremą optim eyes, nakčiai sleep recover kremą, serumą hyal defence, kremą ISO structure.
Viskas tiko ir patiko. Viską kartosiu, bet kremas ISO stucture man kėlė problemų dengiant veidą krempudra- ant jo užtepus kreminę pudrą mano veido poros išryškėdavo, dieną reikdavo pasitvarkyti veidą. Bet pats kremas labai malonus, tarsi tirpsta ant odos.
Dar turiu raukšles pildant į kremu ką deep fill, kartais juo pažaidžiu.
Dabar turiu meso mask, dar neišbandyta.
Daug esu bandžiusi priemonių, šios ištiesų labai geros.
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2014 04 17, 21:29)
As siunciausi filorga is sio psl, kiek domejausi tai cai pigiausia.
Labai geros kainos, kiek siuntimas į LT
QUOTE(lauryna @ 2014 04 18, 22:30)
Man sleep and peel labai patinka, oda sausoka i misruma. Naudoju 3 k. per savaite, is ryto nusiprausus veido oda svelni ir gaivi. Dabar irgi laukiu parkeliaujant mezo mask ir paakiu kremo.
Ai.. tai turi jis toki riebala palikt? gal reikia sunaudot visa meginuka, kur turiu.. gal patiks veliau bus idomus atsiliepimas apie paakiu krema.
Aš sleep and peel irgi naudojau. Sunaudojau gal trečdalį pakuotės. Tai man kaip tik iš esmės odą išsausino Jau anksčiau esu pastebėjusi, kad BHA rūgštys mano odai nelabai patinka, o jų irgi yra sudėtyje, tai gal dėl to Apskritai tiek panaudojus kažkokių stebuklų ar teigiamo poveikio odai (kaip dauguma giria) aš nepastebėjau. O tepdavau nelabai gausiai. Ryte pirmiausia einu praustis, veido nė netyrinėju (ir visąlaik jį su prausikliu nuprausiu), tai pariebėjimo nepastebėjau. Bet kažkoks bendras išsausėjimas, drėgmės trūkumas, sakyčiau, atsirado. Ryte nusiprausus odą jau traukdavo. Žodžiu, kiekvienai odai sava priemonė. Maniškė mišri, jautri , kai kuriose zonose gal net itin jautri (tos zonos ir raudonuoja). O naudojau sleep ir peel kiekvieną vakarą.
Dar bandžiau prausiklį, tas ale putas, bet jų konsistencija (tas skystis į putas pavirstantis) visai nepatiko.
Dabar naudoju du Filorga produktus. Paakių kremuką optim eyes. Patinka jo konsistencija, drėkina ir įsigeria gerai. Gal labiau norėčiau, kad veiktų tamsius paakius. Kita vertus jie pas mane tokie visada buvo, o kai neišsimiegu, dar paryškėja. Kaina jo nemaža, bet jei nekreipiant dėmesio į šį trūkumą, geras kremukas.
Ir taip pat vakarais naudoju sleep recover kremą. Šitas patinka ir tinka žymiai labiau už sleep and peel. Tokiu sezonu (atšylant orams) mano oda iš mišrios išsausėjusios jau pamažu virsta į mišrią riebią. Bet šitas kremukas neriebina jos perdaug , porų nekemša. Konsistencija patinka. Stebuklų vėlgi nematau, bet trūkumų, be kainos, irgi
Dar bandžiau prausiklį, tas ale putas, bet jų konsistencija (tas skystis į putas pavirstantis) visai nepatiko.
Dabar naudoju du Filorga produktus. Paakių kremuką optim eyes. Patinka jo konsistencija, drėkina ir įsigeria gerai. Gal labiau norėčiau, kad veiktų tamsius paakius. Kita vertus jie pas mane tokie visada buvo, o kai neišsimiegu, dar paryškėja. Kaina jo nemaža, bet jei nekreipiant dėmesio į šį trūkumą, geras kremukas.
Ir taip pat vakarais naudoju sleep recover kremą. Šitas patinka ir tinka žymiai labiau už sleep and peel. Tokiu sezonu (atšylant orams) mano oda iš mišrios išsausėjusios jau pamažu virsta į mišrią riebią. Bet šitas kremukas neriebina jos perdaug , porų nekemša. Konsistencija patinka. Stebuklų vėlgi nematau, bet trūkumų, be kainos, irgi
QUOTE(amberr. @ 2014 04 19, 10:52)
Ai.. tai turi jis toki riebala palikt? gal reikia sunaudot visa meginuka, kur turiu.. gal patiks veliau bus idomus atsiliepimas apie paakiu krema.
Zinok, man jokio riebalo nepalieka, is ryto oda atrodo lengvai sudrekinta ir gaivi.
sveiko visos.gal galima butu suzinoti kur galima apsiprekinti filorga firmos kremu megineliais?dekoju laukiu i az