Įkraunama...
Įkraunama...

Filorga kosmetika

QUOTE(Jollė @ 2012 11 25, 19:34)
Isties nesigailiu, kad investavau i siuos produktus, kantriai ruliuosiu savo veideli 3 sav. bigsmile.gif

Kaip efektas po ilgesnio naudojimo? Beje, gal kuri zino, nuo kokio amziaus galima naudoti sita rinkini ir kokia pilna purskalo sudetis?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 03 18, 20:20)
Kaip efektas po ilgesnio naudojimo? Beje, gal kuri zino, nuo kokio amziaus galima naudoti sita rinkini ir kokia pilna purskalo sudetis?

Stebuklas joks neivyko biggrin.gif , rauksliu tikrai nepanaikino ir siaip kazkokiu dideliu pokyciu neivyko, nelabai tais pokyciais ir tikejau. Bet manau, kad puikus dalykas kremu, serumu geresniam isisavinimui, ir zinoma reikia kartoti kursa kelis kartus metuose. Ko labiausiai reikalauja si procedura - tai kantrybes, jeigu jos neturit, tai neverta ir islaidauti smile.gif Purskaliuko yra mazai, jis gana greitai baigiasi, o amzius... sakyciau tik nuo 30- ies.
Atsakyti
Turiu Sleep and Peel naktini krema, Hyall defence seruma, BB kremuka, paakiu losjoniuka. Viskuom esu labai labai labai patenkinta, ypac naktiniu Sleep and Peel. Jo netepu 2-3 naktis per svaite ir man regis ta iskart ryte pamatau. Kai atsikeliu ryte nuo Sleep and Peel mano veido odos poros buna susitrauke, veidukas sveisus ir skaistus, lyg pasitempes toks. Ypac susitraukia poros! tongue.gif
BB kremukas maskuoja vidutiniskai, bet man to ir pakanka, labai svelnus, dregnas ant odos, komfortas rolleyes.gif islygina spalva, raudoni moment anuliuoja.
Gal kiek pastabu isreiksciau tik del paakiu losjoniuko. Jis skirtas salinti paburkimus, tamsius ratilus, apsaugai.
Taciau nz ar tokia aktyvi paakiu priemone tinkamiausia toms, kurioms tokiu problemu nera. Man paciai aktualu tik apsauga ir odai vitaminai, mineralai, drekinimas. Tai isbaigusi antro nebeisigijau, pasirinkau is kitos firmos kol kas paakiams.

Del lupu Lip-structure priemones kita sneka g.gif Manau nusipirkau ja del nesusipratimo. Pardej prasiau prieziuros priemones lupoms ir ju zonai. Lip-structure dvipusis piestukas: vienas galas vos vos tepa aliejuku lupas, kitas galas uztepa tokios koses ant esanciu palei lupas raukslyciu. Cia vos ne kaip dekoratyvine priemone. Jei koseles padaugini - per rauksle suskyla doh.gif Nerekomenduoju jai isleist 145lt. Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(NMZ @ 2013 11 23, 23:58)
Turiu [i]Sleep and Peel naktini krema,

Taip, sita produkta ir as galiu pagirti. Nezinau ka sis kremas odai padaro per nakti, bet efektas tikrai ryte matosi rolleyes.gif O del kitu produktu... bent jau tokio rezultato kaip po Sleep and Peel - nepastebejau g.gif
Atsakyti
Sveikos Filorga myletojos, as irgi radau sia kosmetika. Labai esu patenkinta. Turiu daug visko. Apie tai reiks prisesti parasyti smile.gif

Tik norejau kuo greiciau pasidalinti info is kur ja perku 4u.gif . Pagooglinusi radau vaistine Anglijoje http://www.cocooncen...orga=brand.html, kuri ji tikrai pigiau!!!! Uzsakinejau jau du kartus.Viskas patikima, pristato i namus. Beje nuo lapkricio 1d buvop viskasm 10proc nuolaida. Tai uzsipirkau... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(egluce7 @ 2013 11 24, 14:28)

Tik norejau kuo greiciau pasidalinti info is kur ja perku 4u.gif . Pagooglinusi radau vaistine Anglijoje

Aciukas uz pasidalinta nuoroda, visai nieko parduotuvyte bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet greiciausiai ten apsimokes pirkti kai bus taikomos didesnes nuolaidos, nes siuntimas kaip suprantu su UPS tarnyba, todel kainos, iskaicius pristatyma, kai kuriu produktu zenkliai nesiskiria. As siunciuosi produktus is sios pard.
http://filorga.lt/me...tique-produktai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 24 lapkričio 2013 - 16:01
QUOTE(Jollė @ 2013 11 24, 16:57)
Aciukas uz pasidalinta nuoroda, visai nieko parduotuvyte bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai apsimoka pirkti is tos pardes, kur pries tai mergaite idejo.. daugiau mergaiciu susikooperavus siuntimas nemokamas! O jusu nurodytoje parduotuveje kainos tokios pat, kaip ir perkant ne internetu 4u.gif smile.gif
Mane labiausia domina sleep & peel ir kauke bigsmile.gif manau isigysiu siuos produktus greitu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 24 lapkričio 2013 - 21:52
QUOTE(amberr. @ 2013 11 24, 22:50)
Labai apsimoka pirkti is tos pardes, kur pries tai mergaite idejo.. daugiau mergaiciu susikooperavus siuntimas nemokamas!
Mane labiausia domina sleep & peel

As taip pat planuoju isigyti si kremuka, labai jau jo pasiilgau ax.gif O kadangi arteja didziosios metu sventes, tai nuolaidu manau visur sulauksim wub.gif

Kas del kooperavimosi... mintis labai gera bigsmile.gif , bet ta daryti ryzciausi tik su pazistamom merginom, reiks draugem siulyt Filorgos produkcija, o uz reklamavima is firmos prasyti geru nuolaidu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 24 lapkričio 2013 - 22:11
QUOTE(Jollė @ 2013 11 24, 15:57)
Aciukas uz pasidalinta nuoroda, visai nieko parduotuvyte bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet greiciausiai ten apsimokes pirkti kai bus taikomos didesnes nuolaidos, nes siuntimas kaip suprantu su UPS tarnyba, todel kainos, iskaicius pristatyma, kai kuriu produktu zenkliai nesiskiria. As siunciuosi produktus is sios pard.
http://filorga.lt/me...tique-produktai

ten, kur anksciau rasiau parduotuveje coconcenter.co.uk....., reikia pirkti uz 140eurus, tada siuncia nemokamai:-). Lietuvoje jokiais budais neverta pirkti, ne ne ne!
Siandien gavau siuntini i namus, ispakavau Mesotherapist rinkini ( beje, jis man kainavo tik 232lt, o LT jis 420). Tik nesuprantu, tas volelis tinkamas tik toms trims savaitems? g.gif g.gif Ar ilgiau?
Gal kas turejote?

O sleep &peel kremas man is Filorgos kol kas nr 1!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluce7: 25 lapkričio 2013 - 16:56
QUOTE(egluce7 @ 2013 11 25, 17:54)
  Tik nesuprantu, tas volelis tinkamas tik toms trims savaitems? g.gif  g.gif Ar ilgiau?
Gal kas turejote?

Nemanau, kad tik trims savaitems, gal jis kiek ir atsimpa, bet tikrai ne taip greitai, visgi metalas. Turiu si aparateli, naudojau pries metus ir nepastebejau, kad jis butu netinkamas naudot ir dabar.
Atsakyti
Filorga Trousse Découverte Programme Anti Rides Absolu 17.99Eur (62Lt)

ir tas pats produktas Filorga.lt 150Lt

doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2013 11 26, 12:27)
Nemanau, kad tik trims savaitems, gal jis kiek ir atsimpa, bet tikrai ne taip greitai, visgi metalas. Turiu si aparateli, naudojau pries metus ir nepastebejau, kad jis butu netinkamas naudot ir dabar.

Aciu! Tai tik to purskaliuko teks nusipirkti smile.gif

Skaiciau jusu atsiliepimus apie si rinkini anksciau...tikiuosi man kazkiek pades, nes jus kaip suprantu jauna (iki 30 ax.gif ) , o man jau virs 35m blush2.gif

Atsakyti