Turiu
Sleep and Peel naktini krema, Hyall defence seruma, BB kremuka, paakiu losjoniuka. Viskuom esu labai labai labai patenkinta, ypac naktiniu Sleep and Peel. Jo netepu 2-3 naktis per svaite ir man regis ta iskart ryte pamatau. Kai atsikeliu ryte nuo Sleep and Peel mano veido odos poros buna susitrauke, veidukas sveisus ir skaistus, lyg pasitempes toks. Ypac susitraukia poros!
BB kremukas maskuoja vidutiniskai, bet man to ir pakanka, labai svelnus, dregnas ant odos, komfortas
islygina spalva, raudoni moment anuliuoja.
Gal kiek pastabu isreiksciau tik del paakiu losjoniuko. Jis skirtas salinti paburkimus, tamsius ratilus, apsaugai.
Taciau nz ar tokia
aktyvi paakiu priemone tinkamiausia toms, kurioms tokiu problemu nera. Man paciai aktualu tik apsauga ir odai vitaminai, mineralai, drekinimas. Tai isbaigusi antro nebeisigijau, pasirinkau is kitos firmos kol kas paakiams.
Del lupu
Lip-structure priemones kita sneka
Manau nusipirkau ja del nesusipratimo. Pardej prasiau prieziuros priemones lupoms ir ju zonai. Lip-structure dvipusis piestukas: vienas galas vos vos tepa aliejuku lupas, kitas galas uztepa tokios koses ant esanciu palei lupas raukslyciu. Cia vos ne kaip dekoratyvine priemone. Jei koseles padaugini - per rauksle suskyla
Nerekomenduoju jai isleist 145lt. Tikrai.