Įkraunama...
Įkraunama...

Filorga kosmetika

Merginos, gaivinam temą, nes labai įdomi nuomonė tų, kas išbandė produktus.
Aš jau kurį laiką naudoju hydra-filler kremą ir putas ir negaliu atsidžiaugti! Kad su putom nusiplauna nešvarumai, makiažas tai ir taip aišku, bet mane labiausiai nustebino, kad jos visiškai nesausina odos. o nuplaunu tai su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 06 05, 13:31)
gal kas nors bande sita?
http://filorga.lt/la...a-mesotherapist

kokie atsiliepimai?

Isigijau ir as si produkta, kol kas dariausi tik antra karta ir tu rezultatu aiskiu dar nesimato. Na zinoma, tai skiriasi nuo tikrosios mezoterapijos kur daromos injekcijos tiesiogiai i problemiskas vietas su ivairiais kokteiliais ir stebuklingo efekto tikrai nesitikiu, bet man keistai pasirode stai kas - pirma karta kai ruliavau veida, tai veidas buvo labai raudonas (mano oda sviesi, jautri), o antra karta kai dariau, tai buvo paraudusi, bet ne taip kaip pirma karta ir raudonis ganetinai greiciau atslugo. Tai negi po pirmo karto adatos atsipo g.gif Proceduras darausi, kaip nurodyta instrukc., kas antra diena po 15 min., kursas 3 savaites, tikiuosi per sventes buti grazi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 25 lapkričio 2012 - 12:42
QUOTE(Jollė @ 2012 11 25, 12:40)
Isigijau ir as si produkta, kol kas dariausi tik antra karta ir tu rezultatu aiskiu dar nesimato. Na zinoma, tai skiriasi nuo tikrosios mezoterapijos kur daromos injekcijos tiesiogiai i problemiskas vietas su ivairiais kokteiliais ir stebuklingo efekto tikrai nesitikiu, bet man keistai pasirode stai kas - pirma karta kai ruliavau veida, tai veidas buvo labai raudonas (mano oda sviesi, jautri), o antra karta kai dariau, tai buvo paraudusi, bet ne taip kaip pirma karta ir raudonis ganetinai greiciau atslugo. Tai negi po pirmo karto adatos atsipo g.gif  Proceduras darausi, kaip nurodyta instrukc., kas antra diena po 15 min., kursas 3 savaites, tikiuosi per sventes buti grazi biggrin.gif

O gal odos tankumas, stangrumas po truputį keičiasi. Nemanau, kad rolas po vienos terapijos atšiptų. Ir šiaip, šioms procedūroms reikia kantrybės, ramybės. Tai, mano galva, investicija į ateitį: tiesiog oda nesens, neglebs, kaip įprastai.
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2012 11 25, 15:32)
O gal odos tankumas, stangrumas po truputį  keičiasi. Nemanau, kad rolas po vienos terapijos atšiptų. Ir šiaip, šioms procedūroms reikia kantrybės, ramybės. Tai, mano galva, investicija į ateitį: tiesiog oda nesens, neglebs, kaip įprastai.

Isties nesigailiu, kad investavau i siuos produktus, kantriai ruliuosiu savo veideli 3 sav. bigsmile.gif
Atsakyti
Nepakeičiama kosmetika. Nusipirkau lūpoms du pieštukai viename - taaip atgaivina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D.S @ 2012 12 28, 10:27)
Nusipirkau lūpoms du pieštukai viename - taaip atgaivina. thumbup.gif

Kas per piestukai, kaip jie vadinasi ax.gif
Atsakyti
Dvigubo poveikio serumas lūpoms ir burnos zonai LIP-STRUCTURE. Viena pusė aplink burną nuo raukšlelių su drėkinimu, kita - lūpoms, kad nebūtų tų raukšlyčių, vienodina spalvą, minkština. Galima ir ant makiažo.
Atsakyti
o ar kas jau bandėt BB Perfect kremą? čia tas, kur su atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(Madamoiselle @ 2013 01 09, 20:56)
o ar kas jau bandėt BB Perfect kremą? čia tas, kur su atspalviu.

As buvau gavusi meginuku sio kremo, tai jis toks kaip iprastas veido kremas tik tonuotas. Siaip manau neblogas sprendimas toms, kurios nenaudoja pudros, bet nori paskaistinti, sulyginti veiduka 4u.gif
Atsakyti
Man tai įdomu ar jis tikrai mažina raudonį, nes po kai kurių veido procedūrų taip norėtųsi kažką tokio raminančio ir sulyginančio veido toną užsitepti, kad nebūtų nejauku žmonėms pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Kas bandete su Vit C seruma?
Atsakyti
QUOTE(Madamoiselle @ 2013 01 10, 15:55)
Man tai įdomu ar jis tikrai mažina raudonį

Del raudonio, tai nezinau g.gif , bet kad oda siek tiek sulygina, tai taip, tiesiog kiekvienas kremas su atspalviu kazkiek padaro oda tolygesne, bet kad labai ryskus efektas butu - tikrai manau ne.
Atsakyti