Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(plateliai @ 2011 11 14, 10:32)
villyte,labai dailus salikutis-salis 4u.gif .Prasau isduokit paslapti ant kelinto virbalo megztas,pati mezgiau ant 9,bet jusu zymiai didesnios akys

sitas baltas muselinukas tai 7 virbalu, o salikelis baltas su roziniu - 5 virbalu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 14 lapkričio 2011 - 09:48
Siaip, del idomumo padariau tokia zaliojo salio foto, kur salis telpa per zieda ir dar pirstui vietos lieka smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
villyte, super šalikai, labai lengvučiai atrodo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 14 lapkričio 2011 - 20:31
man ir villytės šalikučiai patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos mirksiukas.gif Cia daugelis mezgeju pasivaidena savo groziais, tikrai yra i ka paziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na prie visu Villytes grozybiu ir as kukliai pasivaidensiu.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 11 13, 20:24)
Mano naujas salis, kuris iesko seimininkes, megztas is kidmoheros su viskozes intarpais...

user posted image
user posted image

Villyte, koks grazus Jusu salis!!! 4u.gif Super graziai atrodo! thumbup.gif
Visi Jusu darbeliai labai labai grazus!
Atsakyti
Aciu, merginos uz grazu zodi mano darbui mirksiukas.gif
zaika-niznaika, baltasis museliukas beveik identiskas, tik manekenas visiskai kitoks biggrin.gif
Atsakyti
VILLYTE, bet cia musinuke kitaip megzta? Na ta prasme kaip tos tarp musyciu bangeles gaunasi. Nes pagal sioje temoje ideta rasta, tai ne bangeles gaunasi, o paprastai geromis mezgasi. Paprotik, prasau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamulka123 @ 2011 11 17, 21:44)
VILLYTE, bet cia musinuke kitaip megzta? Na ta prasme kaip tos tarp musyciu bangeles gaunasi. Nes pagal sioje temoje ideta rasta, tai ne bangeles gaunasi, o paprastai geromis mezgasi. Paprotik, prasau.  verysad.gif

Viskas cia pagal rasta, tik storesnis siulas tarpuose ir megzta su valiniais virbalais...
Atsakyti
mergaites, priminkit musyciu rasta blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2011 11 18, 06:15)
mergaites, priminkit musyciu rasta  blush2.gif  ax.gif

1 temos puslapyje neieškojot?
Atsakyti