Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(paukstele @ 2011 11 11, 10:05)
Nu bakstelk Vilyte mane nosimi į tuos siūlus smile.gif Ieškau siūliukų suknelei. Prieš tai mezgiau iš lietuviškos pusvilnės Tekaros, atrodo. Nu tai jie man truputį graužia.... Gal yra kita kokia pusvilnė kuri negraužian ir gerai nešiojasi. Aišku kad yra, tik aš nežinau  blush2.gif

merinosu vilnele negrauzia, kasmyras, medvilne... reikia parduotuveje nueiti, deti siulus prie veido ir matai grauzia ar ne.... Apie siulus galima padiskutuoti siulu temoje smile.gif....
Mezgiau is ALIZE CAHMYRE siulu gobtuva kartu su saliku - labai mieli siulai, minksti, svelnus, kaina nesikandziojanti
Paskui labai minksti ir malonus siulai Midara firmos MERINO GOLD - minksti minksti, labai malonus prie kuno, vaikui numezgiau kepure, salika, pirstines
O jei saliams is moheros - tai man Midara kidmohera arba mohera su silku labiausiai patinka, negrauzia, nesukrenta, nesusivelia ir graziai mezginys atrodo.
Girdejau, kad BBB dar siuliukai neblogi, bet pati nesu daug isbandzius, tik medvilne....
Atsakyti
man kita problema su Midaros silk mohera: numezgiau labai gražų šaliką (šampaninė spalva), labai švelnus ir tikrai negraužia, bet jau pūkuoja tai siaubingai doh.gif , viską apvelia. Gal kas patarsit ką daryt, kad nepūkuotų, kaip jūs su tuo tvarkotės g.gif Aš suprantu, kad galima su pūku surinkėju nurinkt nuo rūbų ir tarsi išsisprendžia problema, bet , kad jis ne truputį, o siaubingai išpūkuoja rūbus, negi visą laiką jis taip ir pūkuos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2011 11 11, 12:33)
man kita problema su Midaros silk mohera: numezgiau labai gražų šaliką (šampaninė spalva), labai švelnus ir tikrai negraužia, bet jau pūkuoja tai siaubingai doh.gif , viską apvelia. Gal kas patarsit ką daryt, kad nepūkuotų, kaip jūs su tuo tvarkotės  g.gif  Aš suprantu, kad galima su pūku surinkėju nurinkt nuo rūbų ir tarsi išsisprendžia problema, bet , kad jis ne truputį, o siaubingai išpūkuoja rūbus, negi visą laiką jis taip ir pūkuos?  ax.gif

kol naujas - nueina tas pukas ir paskui nebepukuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2011 11 11, 11:33)
man kita problema su Midaros silk mohera: numezgiau labai gražų šaliką (šampaninė spalva), labai švelnus ir tikrai negraužia, bet jau pūkuoja tai siaubingai doh.gif , viską apvelia. Gal kas patarsit ką daryt, kad nepūkuotų, kaip jūs su tuo tvarkotės  g.gif  Aš suprantu, kad galima su pūku surinkėju nurinkt nuo rūbų ir tarsi išsisprendžia problema, bet , kad jis ne truputį, o siaubingai išpūkuoja rūbus, negi visą laiką jis taip ir pūkuos?  ax.gif

prieš skalbiant palaikau 'moherinius' mezginius šaldymo kameroj nemažiau dviejų valandų ir skalbiu lediniame vandeny, labai greit wink.gif
Atsakyti
dėkui mergaitės už pasidalinimą patirtimi 4u.gif 4u.gif bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2011 11 11, 10:05)
Nu bakstelk Vilyte mane nosimi į tuos siūlus smile.gif Ieškau siūliukų suknelei. Prieš tai mezgiau iš lietuviškos pusvilnės Tekaros, atrodo. Nu tai jie man truputį graužia.... Gal yra kita kokia pusvilnė kuri negraužian ir gerai nešiojasi. Aišku kad yra, tik aš nežinau  blush2.gif

BBB newmaster,BBB ATlas-puiki kokybe,svelnus,gerai nesiojasi,as juos isimylejusi biggrin.gif
Atsakyti
gal galetumet pasakyt kaip skalbiat numegztus salius is kid mocheros su silku? gal uztenka pamirkyt minkstiklyje ir svelniai nuspaust? ar lyginate juos?
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2011 11 12, 13:42)
ar lyginate juos?

ui, NE. Šiltame vandenyje su skysta priemone palaikau. Po to ištampytą padedu ant sofos.
Atsakyti

turiu pora mezginių iš šių siūlų, man jie nelabai, greitai susikutuoja

Patarimas(gal ir ne į tema,bet tikiuosi pravers)man jį pasakė sena mezgėje.Visus mezginius kurių siūlų sudėtyje yra vilnos ar pan.reikia skalbti su plaukų šampūnų kuris yra su balzamu(nes vilna mocherair ttt..irgi yra plaukai tik gyvunėlių) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 11 09, 20:42)
turiu pora mezginių iš šių siūlų, man jie nelabai, greitai susikutuoja

keista kad tai sie siulai nusipukuoja as viena bolero is ju jau 4 metus nesioju ir visiskai nera nusipukaves
Atsakyti
Mano naujas salis, kuris iesko seimininkes, megztas is kidmoheros su viskozes intarpais...

user posted image
user posted image
Atsakyti
villyte,labai dailus salikutis-salis 4u.gif .Prasau isduokit paslapti ant kelinto virbalo megztas,pati mezgiau ant 9,bet jusu zymiai didesnios akys
Atsakyti