Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

dar vienas garbanuotukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 15:25)
kokio numerio virbalais mezgat mocheriukus, bet ne muselinius? ar kilpeles didesnes darot?  vakar pradėjau su nr. 5 virbalais, nu man gaunasi per didelė kilpos ir raštas neatsiskleidžia

skara be galo graži. bijau ir pradėt, taip nesigaut gali.

As mezgu 5 numeriu, man graziausiai gaunasi kiti man per stori jau, nemegztu skystu voratinkliu, bet ir perdaug tankiu saliu irgi nelabai noriu, tai 5 man pats tas smile.gif. O rastas pasimato tik numezgus ir isskalbus, tada jis susivienodina ir igauna normalia forma ir vaizda, nenusivikit, baikit darba iki galo ir isskalbkit, viskas bus OK mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir savo garbanius wub.gif
user posted image
Atsakyti
Grazus ir mieli tie garbaniukai, bet cia labiau saliu, skaru ir skraisciu tema (bent jau pavadinimas taip skamba) ir apie juos cia diskutuojama, dalinamasi rastais, visom mezgimo plonybem ir t.t..
Salikeliams yra sukurta atskira tema, kur diskutuojama N puslapiu kaip tuos garbaniukus megzti, kur ir kokius siulus pirkti ir t.t. gal ir nelabai taktiskai parasiau, bet kazkaip tie garbaniai taip greitai kepasi ir vos ne kiekviena ju prikepa po kelis per vakara (tik spalvos skirtingos), kad net diskusijos apie juos pasidaro nebeidomios.... Atsiprasau, jei uzgavau, as pati ir mano 13 m dukra ju primezgusios ne viena (uzsakymai tokie), jie niekuo nesiskiria nuo visu kitu, tiesiog kitaip ju ir nenumegsi, nebent panaudot siuos siulus kombinuojant su kazkuo kitu... tada gal idomesnis variantas gautusi. Merginos, gal garbaniukus dekim i salikeliu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai dar vienas toks nestandartinis, mazesnis salis, kuris bus nesiojamas turbut kaip salikelis prie palto, bet pilnai galima ir siaip pecius uzsisiausti ir kaip aksesuara naudoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 08 lapkričio 2011 - 14:00
QUOTE(villyte @ 2011 11 08, 14:54)
Stai dar vienas toks nestandartinis, mazesnis salis, kuris bus nesiojamas turbut kaip salikelis prie palto, bet pilnai galima ir siaip pecius uzsisiausti ir kaip aksesuara naudoti smile.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif labai grazu.Labai grazus rastelis.Gal galetumet idet schema.Pabandyciau ir as ka nors nunarpliot.Gal netycia gausis kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 11 08, 15:00)
4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif labai grazu.Labai grazus rastelis.Gal galetumet idet schema.Pabandyciau ir as ka nors nunarpliot.Gal netycia gausis kas nors smile.gif

Cia plunksneliu rastas. Moku ji jau seniai, tad neturiu schemos, galiu tik papiesti taip

1 eile 2<<<OIOIOIOIOIO>>>I<<<OIOIOIOIOIO>>>I<<<OIOIOIOIOIO[....]>>>2
2 eile visos gerosios akys
3 eile visos gerosios akys
4 eile visos blogosios akys
5 eile kaip ir 1

Zenklai:
2 - 2 krastines akys
< - sumegztos 2 akys i kaire
> - sumegztos 2 akys i desine
I - geroji akis
O - uzmetimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 08 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(villyte @ 2011 11 07, 20:57)

Labai teisingai ir taktiskai parasei drinks_cheers.gif

O salis jusu NUOSTABUS!
Atsakyti
labai aciu.Atrodo nera sudetingas.Veliau bandysiu sita rasta prisijaukinti.Dabar su kitu rastu kariauju. smile.gif
Atsakyti
liuks vlilyte - o svarbiausia - gražus pateikimas - kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, kur rasti garbaneliu saliko pavyzdi ? kaip ji megsti???? 4u.gif
Atsakyti