Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(vaida777 @ 2011 11 04, 15:10)
nezinau,mergaites,ar cia jums tiks,bet mes su drauge kazkada sagem prie salio naudojom stai tokius uzsegimus,ju pirkom siuvimo -mezgimo reikmenu parduotuveje,galima rasti ir parduotuveje ,kur prekiauja papuosalu gamybai reikalingomis detalemis  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2011 11 02, 17:20)
Senai besirodžiau smile.gif Raštas beveik kaip Saulytes šalikėlio.

user posted image

Labai grazu thumbup.gif Gal galite patarti, kaip padaryti, kad krastas butu toks laisvas, nes mano visu skraisciu krastai tempia? Aciu
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2011 11 04, 15:30)
Labai grazu  thumbup.gif  Gal galite patarti, kaip padaryti, kad krastas butu toks laisvas, nes mano visu skraisciu krastai tempia? Aciu

Manau vienintelis variantas - laisvai megzti g.gif Aš kadangi pirmą šailį mezgu, tai dar truputį tempia, dar laisviau reikėjo pradėti megzti... na bet kaip pirmam kartui ir kaip sau, tai nieko ax.gif Kitus megsiu visai laisvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 04 lapkričio 2011 - 15:35
man tempia, kaip tik akys surenku ir mezgu, gal reiktu ant storesniu virbalu akis rinkti?
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2011 11 04, 16:40)
man tempia, kaip tik akys surenku ir mezgu, gal reiktu ant storesniu virbalu akis rinkti?

mane viena mezgeja moke,kad reikia viena virbala imti toki kokio nori storumo,o kita vienu numeriu didesni,ir ant tokiu skirtingu virbalu uzsideti akis,o megzti tai tik su vienodo -mazesnio-storumo virbalais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2011 11 04, 15:30)
Labai grazu  thumbup.gif  Gal galite patarti, kaip padaryti, kad krastas butu toks laisvas, nes mano visu skraisciu krastai tempia? Aciu

Užmetinėju akis ant vieno storo (10nr) virbalo šiektiek kitokiu budu, netradiciniu.
user posted image
Atsakyti
Pončas su kapišonu...
user posted image
Atsakyti
nuostabus počnas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 11 04, 20:20)
Pončas su kapišonu...

Romap sy karta pranoko pati save! Labai labai grazus darbelis ir spalva tokia 'mano'. Dievinu zalia spalva - nesvarbu kad jau ziema arteja:)
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 04, 21:48)
Romap sy karta pranoko pati save! Labai labai grazus darbelis ir spalva tokia 'mano'. Dievinu zalia spalva - nesvarbu kad jau ziema arteja:)

drinks_cheers.gif , poncas toks gerulis, man labai patiko ir tas rastas koks thumbup.gif
Bazile, koks paskutinis salis grazus, rastas labai graziai atrodo, toks stambus thumbup.gif

O cia mano katik baigtas salis

user posted image
Is arciau
user posted image

ir sage prie jo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 05 lapkričio 2011 - 14:11
QUOTE(villyte @ 2011 11 05, 14:09)
drinks_cheers.gif , poncas toks gerulis, man labai patiko ir tas rastas koks  thumbup.gif
Bazile, koks paskutinis salis grazus, rastas labai graziai atrodo, toks stambus  thumbup.gif

O cia mano katik baigtas salis
ir sage prie jo

Aciu, man patinka stambus rastai saliams.
Romap pončas atrodo laaabai šiltas 4u.gif
O Villyte vis atranda idomių siūlų thumbup.gif, gele fantastiska, tokia lengvute atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
*Capri* ok.gif
Atsakyti