Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(linaule @ 2011 10 23, 13:56)

linaule, kažkas naujo ir dar nematyto. Liuks. Darbas labai kruopštus ir spalva sodri. Gal turi schemą. Būtų dižiulis AČIŪ.
Papildyta:
[quote=linaule,2011 10 23, 13:56]
[url=http://www.radikal.ru][img]

linaule, kažkas naujo...darbas labai kruopštus, spalva man irgi liuks. Gal gali pasidalinti scema?
Atsakyti
Merginos, noreciau jusu pasiteirauti tokio dalyko - mezgu vadinamaja MUSELINE SKRAISTE, ar ja reikia pabaigus sudrekinti ir istampyti?
Na tarkim as noriu kad ji butu 1,80 m- tai man ja megzti siauresne ir tampyt ar tokia ir megzt? g.gif kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2011 10 27, 11:45)
Merginos, noreciau jusu pasiteirauti tokio dalyko - mezgu vadinamaja MUSELINE SKRAISTE, ar ja reikia pabaigus sudrekinti ir istampyti?
Na tarkim as noriu kad ji butu 1,80 m- tai man ja megzti siauresne ir tampyt ar tokia ir megzt? g.gif  kaip jus darot?

Reikia išplaut ir išampyt smile.gif O tempimasis labai priklauso nuo rašto, siulų, virbalų storio, mezgimo tankio. Megzti reikia mazdaug norimo pločio ir ilgio, ir ištemptas gali gautis čiut didesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 27 spalio 2011 - 12:51
Mano paskutine megzta prie striukes
user posted image
user posted image
rasteli radau kazkur siame pslp. blush2.gif
Atsakyti
saulyte:), koks grožis!!! thumbup.gif O kokie čia siūliukai ir kokio storio virbalai?
Atsakyti
saulyte gražu wub.gif mano spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte:) @ 2011 10 27, 18:44)
Mano paskutine megzta prie striukes
user posted image
user posted image
rasteli radau kazkur siame pslp. blush2.gif

labai grazus saliukas, isknisau visa psl. ir neradau sio rastuko, ar galetum ikelti? blush2.gif
Atsakyti
siulai buvo princese, 2 matkiukai, blush2.gif , virbalai 3,5 turbut, nes su valu ir nebuvo uzraso, toki pukuota radau kai numezgiau jau ,tai gala isardziau ir kas 2 eiles keiciau, o shema - prasom
user posted image
kazkokia maza gavos shema, nemoku padidint, gal rasiu is kur emiau 4u.gif
va cia rastas pasididina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte:): 28 spalio 2011 - 09:27
saulyte:), labai mielas šalikėlis smile.gif
Atsakyti
Labai grazus salikas, suderintos abieju siulu spalvos ir rastelis labai thumbup.gif
Atsakyti
saulyte:) labai grazus salikiukas, spalva ryski, grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 10 23, 12:56)

gražus darbelis thumbup.gif , o kaip tą grožį padaryti, gal galima aprašą blush2.gif
Atsakyti