Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

Mano paskutinioji:
user posted image

Atsakyti
Na dar kartelį pasigiriu ax.gif ir jau tada eisiu atostogų... biggrin.gif
Moherinis šalis "Mėlynas sapnas"...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 10 21, 12:07)

Romap..labai grazu! Taip kazkaip pagalvojau dabar: Romap - saliu karaliene
hihihi.gif

Lasvegiete, vos neprazioplinau tavo grozio..labai labai grazu ir kazkaip neatsibodusi forma tokia orginalesne. Super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 21 spalio 2011 - 11:13
QUOTE(Carollina @ 2011 10 21, 02:11)

Lasvegiete, vos neprazioplinau tavo grozio..labai labai grazu ir kazkaip neatsibodusi forma tokia orginalesne. Super!

aciu 4u.gif
Atsakyti
Pagyru puode jau gyriausi,ateinu dar ir i tam skirta tema,mano garbaneliu salikelis,tik fotikas pavede 4u.gif
user posted image
Atsakyti
melynaji jau gyriau, tai dar sakau thumbup.gif , skara irgi grazi, rastelis labai mielas, garbanius minkstas wub.gif

O cia plunksneliu rasteliu is moheros su silku ir sage prie jo smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 10 22, 22:11)
melynaji jau gyriau, tai dar sakau  thumbup.gif , skara irgi grazi, rastelis labai mielas, garbanius minkstas  wub.gif

user posted image
user posted image

villyte, nu nepakartojamas grožis wub.gif visada tie šaliai alsuoja tokia šiluma ir meile, kad man kavotis su savais. bet stengiuos ax.gif o sagę ar apti darot? gal galima būtų sužinot kaip? mamytei dovanai noriu, gal pati sugebėčiau kalėdoms wub.gif nes nusprendėm dovanėles daugiau savo rankų darbo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 10 22, 22:11)

labai gražu wub.gif
realybėje gražiau atrodo su muselėmis ar plunksnelėmis šalis? g.gif Noriu vėl šalį megzti.

vakar iškepta skara "Gail":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 23, 08:52)
villyte, nu nepakartojamas grožis  wub.gif  visada tie šaliai alsuoja tokia šiluma ir meile, kad man kavotis su savais. bet stengiuos  ax.gif o sagę ar apti darot? gal galima būtų sužinot kaip? mamytei dovanai noriu, gal pati sugebėčiau kalėdoms  wub.gif  nes nusprendėm dovanėles daugiau savo rankų darbo  wub.gif

Dekui. O sage - tai kurybinis dalykas, nemoku papasakoti kaip daryti, maciau naturoje kaip daroma, pati pabandziau ir kazkas iseina, tai ir padarau kartais viena kita mirksiukas.gif . Cia is organzos, tokia lengva lengva (kaip ir salis) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 09:28)
labai gražu wub.gif
realybėje gražiau atrodo su muselėmis ar plunksnelėmis šalis? g.gif Noriu vėl šalį megzti.

vakar iškepta skara "Gail":

Tai jie visiskai skirtingi rastai. Man tai visi graziai atrodo ir foto ir realybeje. Museles retesnis, o plunksneles toks tankesnis. Plonesnis gaunasi su plunksnelem, nes museles kai kryziuojasi, gaunasi toks ale dvigubas mezginys, tai storesnis siek tiek gaunasi.... Solidesnis plunksneles gal... Ypac graziai pilkas atrodo (jau koki 5 ar 6 pilkiuka plunksnelem mezgiau). Tai yra dar visokiu graziu rastu, nebutinai tie patys populiariausi, galima maziau zinoma megzti, tokio niekas netures mirksiukas.gif
Grazi skara, cia rusva spalva turbut, ar foto tik taip atrodo ax.gif
Atsakyti
diasaja, gražu 4u.gif
villyte, dėkui už ats. pasiieškosiu apie sages ką nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 23 spalio 2011 - 10:27
QUOTE(villyte @ 2011 10 23, 10:23)
*Museles retesnis, o plunksneles toks tankesnis. Plonesnis gaunasi su
**Grazi skara, cia rusva spalva turbut, ar foto tik taip atrodo  ax.gif

*dėkui už atsakymą 4u.gif lengviau bus apsispręsti.
**spalva oranžinė:

spalvos kodas 214 http://www.siulai.eu...;category_id=31
Atsakyti
user posted image
Atsakyti