Mano paskutinioji:
Na dar kartelį pasigiriu ir jau tada eisiu atostogų...
Moherinis šalis "Mėlynas sapnas"...
Moherinis šalis "Mėlynas sapnas"...
QUOTE(Romap @ 2011 10 21, 12:07)
Romap..labai grazu! Taip kazkaip pagalvojau dabar: Romap - saliu karaliene
Lasvegiete, vos neprazioplinau tavo grozio..labai labai grazu ir kazkaip neatsibodusi forma tokia orginalesne. Super!
QUOTE(Carollina @ 2011 10 21, 02:11)
Lasvegiete, vos neprazioplinau tavo grozio..labai labai grazu ir kazkaip neatsibodusi forma tokia orginalesne. Super!
aciu
Pagyru puode jau gyriausi,ateinu dar ir i tam skirta tema,mano garbaneliu salikelis,tik fotikas pavede
melynaji jau gyriau, tai dar sakau , skara irgi grazi, rastelis labai mielas, garbanius minkstas
O cia plunksneliu rasteliu is moheros su silku ir sage prie jo
QUOTE(villyte @ 2011 10 22, 22:11)
melynaji jau gyriau, tai dar sakau , skara irgi grazi, rastelis labai mielas, garbanius minkstas
villyte, nu nepakartojamas grožis visada tie šaliai alsuoja tokia šiluma ir meile, kad man kavotis su savais. bet stengiuos o sagę ar apti darot? gal galima būtų sužinot kaip? mamytei dovanai noriu, gal pati sugebėčiau kalėdoms nes nusprendėm dovanėles daugiau savo rankų darbo
QUOTE(mazge1979 @ 2011 10 23, 08:52)
villyte, nu nepakartojamas grožis visada tie šaliai alsuoja tokia šiluma ir meile, kad man kavotis su savais. bet stengiuos o sagę ar apti darot? gal galima būtų sužinot kaip? mamytei dovanai noriu, gal pati sugebėčiau kalėdoms nes nusprendėm dovanėles daugiau savo rankų darbo
Dekui. O sage - tai kurybinis dalykas, nemoku papasakoti kaip daryti, maciau naturoje kaip daroma, pati pabandziau ir kazkas iseina, tai ir padarau kartais viena kita . Cia is organzos, tokia lengva lengva (kaip ir salis)
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 09:28)
labai gražu
realybėje gražiau atrodo su muselėmis ar plunksnelėmis šalis? Noriu vėl šalį megzti.
vakar iškepta skara "Gail":
realybėje gražiau atrodo su muselėmis ar plunksnelėmis šalis? Noriu vėl šalį megzti.
vakar iškepta skara "Gail":
Tai jie visiskai skirtingi rastai. Man tai visi graziai atrodo ir foto ir realybeje. Museles retesnis, o plunksneles toks tankesnis. Plonesnis gaunasi su plunksnelem, nes museles kai kryziuojasi, gaunasi toks ale dvigubas mezginys, tai storesnis siek tiek gaunasi.... Solidesnis plunksneles gal... Ypac graziai pilkas atrodo (jau koki 5 ar 6 pilkiuka plunksnelem mezgiau). Tai yra dar visokiu graziu rastu, nebutinai tie patys populiariausi, galima maziau zinoma megzti, tokio niekas netures
Grazi skara, cia rusva spalva turbut, ar foto tik taip atrodo
diasaja, gražu
villyte, dėkui už ats. pasiieškosiu apie sages ką nors.
villyte, dėkui už ats. pasiieškosiu apie sages ką nors.
QUOTE(villyte @ 2011 10 23, 10:23)
*Museles retesnis, o plunksneles toks tankesnis. Plonesnis gaunasi su
**Grazi skara, cia rusva spalva turbut, ar foto tik taip atrodo
**Grazi skara, cia rusva spalva turbut, ar foto tik taip atrodo
*dėkui už atsakymą lengviau bus apsispręsti.
**spalva oranžinė:
spalvos kodas 214 http://www.siulai.eu...;category_id=31