Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

radau cia http://www.liveinter.../post188038420/
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2011 10 11, 19:57)

Labai grazus!! oj turetu smagiai ziuretis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2011 10 12, 09:56)

Labai grazus rastas, tik gal kuri patyrusi galetu issifruoti ka reiskia sutartiniai zenklai, nes as rusiskai nesuprantu:(, ir pagal kuria schema megzti , ten duotos net trys? Prasau prasau:) Manau toks salis graziai ziuretusi pavasari, po plona striukyte. Ale noreciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE({Boruzele} @ 2011 10 07, 10:44)
va vakar pabandziau ant greituju tokia rozyte nusinert, ir man gavos  ax.gif ivertinkit smile.gif

http://images51.fotk...IMG_1400-vi.jpg
http://images57.fotk...IMG_1406-vi.jpg
Papildyta:
ir cia is 20 akiu tik (puses) pabandymui  dariau  smile.gif

Rozyte grazi, cia su vaseliu nerta? As siandien irgi vaseliu gelyte nuneriau, negaliu atsiziuret groziu, kad as taip moku lotuliukas.gif ..Tiesa, pamokykit ikelti i cia foto, nesuprantu kaip ka daryti:-(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 12 spalio 2011 - 14:05
QUOTE(Romap @ 2011 10 10, 09:13)
Rudas šalis - skraistė "Šokoladinis ruduo" (kid moher):
user posted image

Jei dar ką domina, raštelis čia
(išvirkščioji pusė - visos blogosiomis)
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 10 12, 14:04)
Jei dar ką domina, raštelis  čia
(išvirkščioji pusė - visos blogosiomis)

praso password'o norint prisijungt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 10 12, 14:10)
praso password'o norint prisijungt  rolleyes.gif

g.gif parašykite el.paštą į až - atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2011 10 12, 10:12)
Prisijungiu prie šios schemos norėtojų  blush2.gif  

Kai pažiūrėjau shemas... blink.gif doh.gif biggrin.gif Tai gal jau tik akis paganysiu. blush2.gif

saulėlydis*, sigridaU, ačiū mergaitės, kad ieškojot ir suradot. wub.gif 4u.gif

Romap, galiu parašyt tau į až? Noriu tavojo rašto schemutės. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 12 spalio 2011 - 15:39
noreciau jusu visu pagalbos smile.gif man labi patinka garbanoti saliai, bet yra beda nezinau kaip toki nusimegzti ir kokio tam siulo reikia... buciau labai dekinga jeigu kuri nors man paaiskintumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaza @ 2011 10 12, 16:42)
noreciau jusu visu pagalbos  smile.gif  man labi patinka garbanoti saliai, bet yra beda nezinau kaip toki nusimegzti ir kokio tam siulo reikia... buciau labai dekinga jeigu kuri nors man paaiskintumete 4u.gif

pasiskaitinek sita tema..jau merginos aiskino daug kartu. Ir filmuotos youtube vaizdines medziagos idejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaza @ 2011 10 12, 16:42)
noreciau jusu visu pagalbos  smile.gif  man labi patinka garbanoti saliai, bet yra beda nezinau kaip toki nusimegzti ir kokio tam siulo reikia... buciau labai dekinga jeigu kuri nors man paaiskintumete 4u.gif

yra temuke salikai salikeliai dirstelk ten, mirksiukas.gif , cia nemazai mergaiciu situo virusu prasirgo
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 10 12, 16:28)
g.gif parašykite el.paštą į až - atsiųsiu.

Širdingas dėkui. 4u.gif Nemaniau, kad toks raštas paprastas, bet žiūrisi tikrai neprastai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2011 10 12, 18:03)
Širdingas dėkui.  4u.gif Nemaniau, kad toks raštas paprastas, bet žiūrisi tikrai neprastai.  bigsmile.gif

o gal galite cia ideti schema?
Atsakyti