Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(Mitutok @ 2011 09 23, 10:50)
Mano labai mylimas megztukas: rankovės-bolero... net nežinau kaip čia jį pavadint biggrin.gif
user posted image

Labai dailios rankovės thumbup.gif Prie jų dar labai derėtų liemenė aukštu kaklu, analogišku raštu megzta (čia mintis ilgiems žiemos vakarams, jei netyčia rankelėms veiklos pritrūktų lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 10 spalio 2011 - 11:30
Labukas mergaiciukes.

sugalvojau ir as nusimegzti sau sali is moheriniu siulu. Galvoju megzti museliniu rastu, bet nesuprantu kaip cia po tas dvi akis palikti krastams? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2011 10 10, 14:33)
Labukas mergaiciukes.

sugalvojau ir as nusimegzti sau sali is moheriniu siulu. Galvoju megzti museliniu rastu, bet nesuprantu kaip cia po tas dvi akis palikti krastams? doh.gif  blush2.gif

Palikti po 2 akis krastams: tiesiog jų nenaudoti raštui, o paprastai išmegzti gerosiomis akimis (išv. pusėj- išvirščiosiomis). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 09, 10:30)

Gal kuri prisimenate kiek gramu siuliuku suejo sitam groziui?
Atsakyti
Čia mano netradicinis garbanėlių šalikėlis ax.gif
user posted image
nešiojamas bus po paltuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 10 10, 16:54)
Gal kuri prisimenate kiek gramu siuliuku suejo sitam groziui?

mezgiau 3.5 virbalais is labai ponos vilneles, ten kur 100 gr. = 1500 metru, tai teko deti triguba siula. Tai pasakysiu taip..mazdaug iki 400 metru reiktu pirkti. nes as kai dejau triguba tai man dar liko. siuliuku.
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 10 10, 16:03)
Čia mano netradicinis garbanėlių šalikėlis ax.gif
user posted image
nešiojamas bus po paltuku blush2.gif

OHO koks grozus bigsmile.gif po paltuku, ant paltuko, prie paltuko, net neabejoju, kad atrodys pasakiskai thumbup.gif

Labai grazus, Luana.. smagaus neshiojimo!
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 09 23, 13:50)
Mano labai mylimas megztukas: rankovės-bolero... net nežinau kaip čia jį pavadint biggrin.gif

Tik manekenas savadarbis, tai toks... kreivokas....bet ant jo vistiek geriau matyti negu ant pakabos...

user posted image

user posted image

wub.gif

O cia jis megasi kaip salikas ir susiuvamas ties rankom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 11, 10:58)
wub.gif

O cia jis megasi kaip salikas ir susiuvamas ties rankom? g.gif

as toki panasu nusimezgus esu, tai mezgiau kaip salika ir susiuvau rankoves
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 10 11, 08:22)
OHO koks grozus bigsmile.gif  po paltuku, ant paltuko, prie paltuko, net neabejoju, kad atrodys pasakiskai  thumbup.gif

Labai grazus, Luana.. smagaus neshiojimo!

ačiū labai už tokį šiltą įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 10 11, 14:24)
ačiū labai už tokį šiltą įvertinimą 4u.gif

Kad is tikro grazus labai ir net vizualiai isivaizduoju kaip graziai atrodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 10, 22:04)
mezgiau 3.5 virbalais is labai ponos vilneles, ten kur 100 gr. = 1500 metru, tai teko deti triguba siula. Tai pasakysiu taip..mazdaug iki 400 metru reiktu pirkti. nes as kai dejau triguba tai man dar liko. siuliuku.

Aciu, bandysiu pasverti savo siulus. Megsiu is viengubo siulo, tai gal maziau reikes
Atsakyti