Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE({Boruzele} @ 2011 10 07, 07:20)
Labas rytas visoms, 4u.gif

As cia vakar ziurinejaus ziurinejau ir radau tiek visokiu groziu kad negaliu atsiziureti smile.gif saunuoles visos auksarankes!!!!

turejau toki shali nusimezgus ir man kaip tik va tokio akcento labai truko, tai ieskojau cia gal kas ka imete busit, ir radau sita rozyte !! ACIU LABAI - PRAVERTE! thumbup.gif

(p.s. gal kuri nors turedama minutele laiko galetumet man paaiskinti kaip ikelt foto? pabandyciau ir as ideti savo kakzokiu niekuciu smile.gif) Aciu mergaites...

va vakar pabandziau ant greituju tokia rozyte nusinert, ir man gavos ax.gif ivertinkit smile.gif

http://images51.fotk...IMG_1400-vi.jpg
http://images57.fotk...IMG_1406-vi.jpg
Papildyta:
ir cia is 20 akiu tik (puses) pabandymui dariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {Boruzele}: 07 spalio 2011 - 09:42
QUOTE(Romap @ 2011 10 06, 11:02)
Juodasis...
user posted image

Labai grazu !Ar cia museliu rastas ar kazkas kito ?
Atsakyti
Cia panasu i lapelius.
Atsakyti
Man irgi atrodo ,kad čia į museles nepanašu.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit šių šalių schemas?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2011 10 09, 11:13)

Sita pusskare mezgeme 'skaru mezgimas gyvai' temoje. Ji vadinasi 'Winter Lillies' pusskare. Labai smagiai ir lengvai mezgesi. Stai manoji:
user posted image
Ten eina 2 schemos ir jos idetos i ana tema. Ten as issiklausinejau koks zenkliukas schemoje ka reiskia. Taip kad siulau atsiversti ana tema ir viskas greitai paaiskes. Aisku ten dar tiek daug groziu esame primezgusios kad ojojojoj.. bigsmile.gif biggrin.gif
Gal ir tu uzsikresi tuo virusu ir prisijungsi prie musu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 09 spalio 2011 - 10:37
QUOTE(Drezulka @ 2011 10 09, 10:13)
Sveikos, gal kuri turit šių šalių schemas?
user posted image

Pirmasis salis o gal net ir kitus rasite tame psl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 09 spalio 2011 - 11:58
QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 09, 11:30)
Sita pusskare mezgeme 'skaru mezgimas gyvai' temoje. Ji vadinasi 'Winter Lillies' pusskare. Labai smagiai ir lengvai mezgesi. Stai manoji:
user posted image
Ten eina 2 schemos ir jos idetos i ana tema. Ten as issiklausinejau koks zenkliukas schemoje ka reiskia. Taip kad siulau atsiversti ana tema ir viskas greitai paaiskes. Aisku ten dar tiek daug groziu esame primezgusios kad ojojojoj.. bigsmile.gif  biggrin.gif
Gal ir tu uzsikresi tuo virusu ir prisijungsi prie musu.
mačiau, bet kažkodėl "nedaėjo" kad būtent tos puskarės schemos doh.gif o šiuo virusu sergu (ir ko gero nepagydomai) nuo pernai, pradėjau nuo elfų skaros, kokias keturias esu nurakus dovanoms ax.gif

QUOTE(Bazile @ 2011 10 09, 12:57)
o gal net ir kitus rasite tame psl  4u.gif
dėkui, vis bandydavau parsisiųst, ir vis suprasdavau, kad mokama, bet... reikiamas schemas jau parsisiunčiau
Atsakyti
aukso plunksnos
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2011 10 09, 16:43)
aukso plunksnos
user posted image
user posted image

oho koks grozis smile.gif tikrai kaip aukso plunksnos.
Atsakyti
Rudas šalis - skraistė "Šokoladinis ruduo" (kid moher):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 10 10, 09:13)
Rudas šalis - skraistė "Šokoladinis ruduo" (kid moher):
user posted image

Labai grazu!!!! jau rudeni pasipuost tikrai turesi ka smile.gif tikrai verta ideto darbo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SaVi @ 2011 10 07, 15:26)
Labai grazu !Ar cia museliu rastas ar kazkas kito ?

man panasu i museles!! Labai grazu!!
man taip cia atrodo nerealu koke juoda suknute, sis shalis ir raudoni bateliai bigsmile.gif
Atsakyti