Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 21:40)
Pirmą schemą kai numezgi iki galo - tada dar reikia kažkiek kartų ją kartot, tiksliau tą oranžinę dalį ax.gif

Poto aš žiūrėjau pagal rombiukus ir tiesiog pakeičiau raštą... Viskas mezgasi tuo pačiu principu ax.gif

viskas aisku, aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, esu naujoke mezgime, bet labai uzsivedziau susinarplioti sali is moheros siuliuku. Radau sau patinkanti rasta, bet truksta igudziu, gal galetumet padeti ! smile.gif Nesuprantu rusiskai, ka reiskia tas trikampiukas tusciaviduris, trikampiukas su bruksneliu viduje ir ta strelyte. Jei galit labai prasau paaiskinkit kaip ismegsti siuos zenkliukus. Aciukas. Apacioje nuoroda:

http://public.fotki....i/1-500021.html
Atsakyti
Labas rytas, merginos ! (manau, kad mezgančių vyrų čia nėra bigsmile.gif )
Norėčiau sulaukti patarimo: iš kokių siūlų geriausia būtų megzti, kad nepūkuotų rūbų? Taip norėčiau apsigaubti vėsesniu oru pečius , tai norėčiau sulaukti Jūsų patarimo. Ačiū visoms patarusioms.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 10 01, 20:31)
Man labai patiko sio salio  rastas, gal pasidalintumete kaip mezgete?

Kaip tik jums uztikau sį raštelį juosteles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitamail @ 2011 10 03, 04:13)
Sveikos mergytes, esu naujoke mezgime, bet labai uzsivedziau susinarplioti sali is moheros siuliuku. Radau sau patinkanti rasta, bet truksta igudziu, gal galetumet padeti !  smile.gif Nesuprantu rusiskai, ka reiskia tas trikampiukas  tusciaviduris, trikampiukas su bruksneliu viduje ir ta strelyte. Jei galit labai prasau paaiskinkit kaip ismegsti siuos zenkliukus. Aciukas. Apacioje nuoroda:

[http://public.fotki.com/sponke62/mezgimonrimo-idjos-/mezgimo-rastai/1-500021.html]

Trikampelis- 1 akį nukelkite, 1 akį megzkite ir pertraukite per nukeltąją.
Trikampelis su bruksneliu- 2 akis nukelkite, 1 akį megzkite ir pertraukite per 2 nukeltasias.
Strelytė- 3 sumegzkite persukta geraja akimi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 03 spalio 2011 - 07:41
Gal ka sudomins toks ale salio variantas:

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.ravelry.c...rdi-shawl-gerda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojuke: 03 spalio 2011 - 23:13
QUOTE(Bazile @ 2011 10 03, 06:37)
Kaip tik jums uztikau sį raštelį juosteles  4u.gif
Papildyta:

Trikampelis- 1 akį nukelkite, 1 akį megzkite ir pertraukite per nukeltąją.
Trikampelis su bruksneliu- 2 akis nukelkite, 1 akį megzkite ir pertraukite per 2 nukeltasias.
Strelytė- 3 sumegzkite persukta geraja akimi.  smile.gif

Aciukas,Bazile, na lyg supratau, neatrodo sunku, tik jau dbr matau pasedet reikes, kol rankos igus.
Dar vienas klausimelis, del lyginiu eiliu mezgimo tarkim siuose rastuose nurodyta 1,3, 5... eiles, tai kaip suprantu lygines eiles mezgamos taip pat kaip pries tai buvusi eile (nelygines), gera a.-ismezgam geraja, bloga -blogaja, o kaip del uzmetimo, jis tiesiog nekeliamas, ar reikia ismegsti?
Atsakyti
QUOTE(jurgitamail @ 2011 10 04, 05:21)
Aciukas,Bazile, na lyg supratau, neatrodo sunku, tik jau dbr matau pasedet reikes, kol rankos igus.
Dar vienas klausimelis, del lyginiu eiliu mezgimo tarkim siuose rastuose nurodyta 1,3, 5... eiles, tai kaip suprantu lygines eiles mezgamos taip pat kaip pries tai buvusi eile (nelygines), gera a.-ismezgam geraja, bloga -blogaja, o kaip del uzmetimo, jis tiesiog nekeliamas, ar reikia ismegsti?

Na tas virsutinis juosteliu rastas tikrai nesudetingas, iveiksite. O lyginės eilės visos akys mezgamos išsvirkščiosiomis, ir užmetimai taip pat. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 03, 23:11)

user posted image

man patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 04, 00:11)

ziurejau ziurejau ir nesupratau kas ir kaip cia su tais saliais. Koks principas mezgimo..man jau cia kaip megztukai ...bet labai labai grazus! Nesu bandziusi dar tokiu megzti niekada
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 04, 01:11)

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.ravelry.c...rdi-shawl-gerda

super, gal aprasymas yra, ir megstukas ir salis
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 10 04, 11:13)
super, gal aprasymas yra, ir megstukas ir salis

Nu nu, toks idomus ir man pasirode, tuo labiau, kad galima ir atvirksciai ji kaip koki bolero detis bigsmile.gif
Aprasymas angliskas Ravelry
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 18, 17:11)
Merginos, aciu uz padrasinima 4u.gif
Mano pirmooooji thumbup.gif  Ir tikrai smaguma megzti thumbup.gif

user posted image

Mezgiau dvigubu siuluku is plonytes merino vilnos, bet noriu storesnes, tex kartoti ax.gif

Labai labai gražu wub.gif , norėčiau ir aš tokios 4u.gif

Gal galit įmesti schemutę?
Atsakyti
QUOTE(indruxx @ 2011 10 04, 19:11)
Labai labai gražu  wub.gif , norėčiau ir aš tokios  4u.gif

Gal galit įmesti schemutę?

apie skaras yra temute SKARU MEZGIMAS GYVAI 5,ten yra ivairiu grozybiu,taip pat ir si ,tai skara GAIL
http://knitting-club...gail-shawl.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 04 spalio 2011 - 20:40