Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(Bazile @ 2011 09 27, 09:00)
taigi 292 zinuteje ideta  biggrin.gif Labai grazios skaros  4u.gif

doh.gif pražiūrėjau doh.gif ačiū, jau matau
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2011 09 29, 14:56)
Baiginėju muselių šalį, tik nesugalvoju kaip gražiai ir nesudėtingai apnerti galus g.gif . Gal kokį raštelį kuri turite nesudėtinga ax.gif .

Aš paprastai nėriau vežio žingsneliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 27, 10:04)
Pries kelias zinutes Aaagnex atsakius, va cia http://knitting-club...-roe-shawl.html
Papildyta:
linaule, kiek sumezgete siulu tai juodai skarai?

Lusasita, grazios skaros.
As niekaip neapsisprendziu kokia skara numegzti sesei dovanu ar tokia kaip lusasitos ar kaip linaules.

as sumezgiau 3 kamuoliukus kid mocher
Atsakyti
Dovana draugei smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 09 30, 09:46)
Dovana draugei smile.gif

na ir pasiseke draugei bigsmile.gif
Atsakyti
agurčikas, linaule ir Lusasita, visų labai gražios skraistės didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 09 02, 17:46)
Pasirodysiu ir aš savo šaliu

user posted image

Man labai patiko sio salio rastas, gal pasidalintumete kaip mezgete?
Atsakyti
Seikos merginos, pradejau megst sali ir pamirsau kaip reikia rastas toks 2 suemi 1 uzmetimas, o kaip tem krastuose baigi uzmetinu o pradet suemimu ar kazka maisau? padekit prasau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 09 26, 22:22)

Dar viena pilkutė skara is kid moherio  wub.gif

Šita man pirmoje vietoje  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sveikos, as taip pat mezgu sia skara, tik vat numezgiau pirma schema ir nesuprantu kaip prijungti antra schema. Gal kas galetu paaskinti? buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2011 10 02, 19:57)
sveikos, as taip pat mezgu sia skara, tik vat numezgiau pirma schema ir nesuprantu kaip prijungti antra schema. Gal kas galetu paaskinti? buciau labai dekinga.

o kas ten neaišku, taigi antra schema mezgasi taip pat kaip ir pirma, tik šiek tiek lapeliai kitokie ax.gif Dydis, tai jų toks pats, todėl neįsivaizduoju kaip gali nepavykt prijungt schemos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 02, 19:59)
o kas ten neaišku, taigi antra schema mezgasi taip pat kaip ir pirma, tik šiek tiek lapeliai kitokie ax.gif Dydis, tai jų toks pats, todėl neįsivaizduoju kaip gali nepavykt prijungt schemos...  g.gif

na pvz. pirma eilute : man ja kartoti visa kelis kartus iki centrines akies? blush2.gif as pirma kart is scemos mezgu.
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2011 10 02, 21:36)
na pvz. pirma eilute : man ja kartoti visa kelis kartus iki centrines akies?  blush2.gif  as pirma kart is scemos mezgu.

Pirmą schemą kai numezgi iki galo - tada dar reikia kažkiek kartų ją kartot, tiksliau tą oranžinę dalį ax.gif

Poto aš žiūrėjau pagal rombiukus ir tiesiog pakeičiau raštą... Viskas mezgasi tuo pačiu principu ax.gif
Atsakyti