Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(Bazile @ 2011 09 22, 16:22)
Is vieno kamuoliuko iseitų kuklus siauras paprastas šalikelis, bet ne dvimetrinis šalis ant pečių.  biggrin.gif

parasyta 450m doh.gif tai nesamone arba dasipirkti reikia arba visai kita spalva ziureti, nes si violetine nezinau kur prideryciau toki sali.
Atsakyti
Skara is kid moherio wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2011 07 21, 16:18)
Aggree  gražus šalis  thumbup.gif

Pasirodau naująjį savo muselinuką  ax.gif
user posted image

Laba diena...

Na ir grozybiu cia pas jus... seile varva ziurint...

Sakykite prasau, norint toki sali nusimegzti kokiu reikia siulu ir kiek matkeliu, kokio storumo virbalu?

Kiek akiu deti ir kur tu museliu rasta gauti?

Jis man toks lengvas, graziai krentantis pasirode... wub.gif

Busiu labai dekinga, jei atsakysite...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2011 09 23, 09:36)
Laba diena...

Na ir grozybiu cia pas jus... seile varva ziurint...

Sakykite prasau, norint toki sali nusimegzti kokiu reikia siulu ir kiek matkeliu, kokio storumo virbalu?

Kiek akiu deti ir kur tu museliu rasta gauti?

Jis man toks lengvas, graziai krentantis pasirode... wub.gif

Busiu labai dekinga, jei atsakysite...

geriausia megzti is kidmoheros, moheros su silku, kiti mezga is labai plonos angoros, kaip kam geriau.... reikia apie 3 matkeliu po kokius 220-240 metru, virbalas 6-7, rasta esu aprasius jau seniai ir jis idetas 1 puslapyje, milijona kartu apie ji kalbeta, aiskinta ir pasakota kaip tas akis ismegzti, kaip susukti ir t.t. pasivartykite temute ir tikrai rasite sau reikalinga informacija smile.gif. Daugelis merginu jau ismoko ir puikiausiai mezga sali po salio siuo rastu, manau, kad ir jums pavyks smile.gif

Lusasita, aistringa skara, taip ir isivaizduoju zvakiu sviesoj grazia porele, kur mergina su tokia skara apsigaubus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 23 rugsėjo 2011 - 08:52
Aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Šiek tiek kitoks muselių variantas 225 žinutė...

va čia...

Atsakyti
Mano labai mylimas megztukas: rankovės-bolero... net nežinau kaip čia jį pavadint biggrin.gif

Tik manekenas savadarbis, tai toks... kreivokas....bet ant jo vistiek geriau matyti negu ant pakabos...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lusasita ir villyte, gražūs šaliai good.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 09 23, 13:50)
Mano labai mylimas megztukas: rankovės-bolero... net nežinau kaip čia jį pavadint biggrin.gif

Tik manekenas savadarbis, tai toks... kreivokas....bet ant jo vistiek geriau matyti negu ant pakabos...

gal galit pasakyt kaip mezget, nes ir as panasaus kazko noriu tik neisivaizduoju nuo ko pradet megzti g.gif doh.gif
Atsakyti
Mitutok, ir aš būčiau dėkinga už info, nes labai gražus jūsų darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Aš jį mezgiau visiškai primityviai. Pradėjau nuo vieno rankogalio baigiau kitu: mezgiau tokį ilgą šaliką. Niekur neplatinau. Paskui "šaliko" galus susiuvau, kiek maniau, kad užteks rankovėms ir viskas. Kaklo neapmezginėjau.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 09 23, 15:34)
Aš jį mezgiau visiškai primityviai. Pradėjau nuo vieno rankogalio baigiau kitu: mezgiau tokį ilgą šaliką. Niekur neplatinau. Paskui "šaliko" galus susiuvau, kiek maniau, kad užteks rankovėms ir viskas. Kaklo neapmezginėjau.

nu tada pasakiskai lengva cia biggrin.gif
o kaip cia is akies nustatyti kokio ploto reikia rankos, kad paskui rankoves nubetu maisas, o nugaroj labai mazai... kiek jus akiu dejotes ? kokio plocio buvo salikas (kol dar jis buvo )
Atsakyti