Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(Shoricel @ 2011 09 14, 09:04)
atsiprasau, kad pristojau su savo klausimais, bet man ta skara taip patiko, kad as niekaip nenusiraminsiu kol visko neisiklausinesiu blush2.gif

gal galima butu gauti tos skaros rasciuka ax.gif

Idejau i "Skaru mezgimas gyvai",bet nelabai ryskiai gavosi,jei kas,parasyk savo el.past. atsiusiu.Jei kas neaisku bus,padesiu mirksiukas.gif .Seip rasciukas man lb patiko.
Atsakyti
O cia mano - pirma karta toki modeli mezgiau, bet man jis visai nieko, tik mezgesi ilgai, nes siuliukai - labai plona vilnele... Toks minkstas, plonas ir siltas dalykiukas smile.gif. Manekene - mano dukra, bet ji siek tiek per smulki, taciau manau, kad vaizdas matosi smile.gif ir uzsakovei gal patiks ax.gif

user posted image

is arciau

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 18 rugsėjo 2011 - 15:01
bigsmile.gif koks grožis wub.gif

kiek tų plonų siūlų sunaudojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2011 09 18, 18:40)
bigsmile.gif koks grožis wub.gif

kiek tų plonų siūlų sunaudojai? g.gif

apie 500 gr... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 10, 18:31)
Aciu smile.gif Eisiu i siulu parduotuve ciupinetis, ziuriu, kad kitaip nieko nebus doh.gif Jau tuoj tuoj ir mano Gail'e guls ant kaklo, skubu skubu... ax.gif

Merginos, aciu uz padrasinima 4u.gif
Mano pirmooooji thumbup.gif Ir tikrai smaguma megzti thumbup.gif

user posted image

Mezgiau dvigubu siuluku is plonytes merino vilnos, bet noriu storesnes, tex kartoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 18, 23:11)
Merginos, aciu uz padrasinima 4u.gif
Mano pirmooooji thumbup.gif  Ir tikrai smaguma megzti thumbup.gif

Labai grazu wub.gif ji mano busimu mezginiu sarase irgi yra.
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 18, 15:00)
O cia mano -  pirma karta toki modeli mezgiau, bet man jis visai nieko, tik mezgesi ilgai, nes siuliukai - labai plona vilnele... Toks minkstas, plonas ir siltas dalykiukas smile.gif. Manekene - mano dukra, bet ji siek tiek per smulki, taciau manau, kad vaizdas matosi smile.gif ir uzsakovei gal patiks  ax.gif

Grazus, tikrai atrodo daug darbo ideta... tooooks didelis thumbup.gif
ilgakojuke, norwa - grazios skaros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 19 rugsėjo 2011 - 07:38
QUOTE(villyte @ 2011 09 13, 09:15)
Man tai geriausia italiska kidmohera arba silk mohera. Normaliam saliui (ne per ilgam), uztektu 3 matkeliu po 240 m (man atrodo,seniai bemezgiau, bet man atrodo, kad tiek, tik silk moheros matkelyje buna 220 m). Muselinukai man graziau atrodo, kai is plonesniu siulu, nes rastas ten kryziuojasi ir gaunasi toks ale "dvigubas"... is storesniu siulu museles vel kitaip atrodo, cia ziurint ko zmogus nori  ax.gif

Nusimezgiau iš Alessandra Filati, Super Kid Seta (70% super kid mohair, 30% seta silk). Siūlai lyg ir ne iš prastųjų ir kaina didelė.
Bet kaip tą moherą nešiot doh.gif
Automobilio sėdynė pūkuose, kelnės pūkuose, golfas pūkuose, darbo kėdė pūkuose...
Vaikštau kaip koks bomžas apsivėlus arba visa diena pūkus renku.
Paliesti mezginukas super, mikštas, purus, švelnutis.
Bet negi laikysiu sekcijoj už stiklo paslėpus, norisi ir pasipuošt.
Jaučiu tai ir bus mano paskutinis moherinis gaminys. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 09 19, 09:38)
Nusimezgiau iš Alessandra Filati, Super Kid Seta (70% super kid mohair, 30% seta silk). Siūlai lyg ir ne iš prastųjų ir kaina didelė.
Bet kaip tą moherą nešiot  doh.gif
Automobilio sėdynė pūkuose, kelnės pūkuose, golfas pūkuose, darbo kėdė pūkuose...

As kazkaip nemezgus is tokiu, tai net nezinau, bet vat is midaros firmos italisku kidmoheriuku visada mezgu, tai pukuojasi siek tiek, kokia savaitele, paskui nueina tas didysis pukas ir viskas tvarkoj.... Bet jau tiek, kad atrodyt kaip "bomzas", tai tikrai nesipukuoja..... gal siulai kokie prastos kokybes.... Man su italiskais isbandytas reikalas, tai kitu net neperku ir bijau rizikuoti, gaila darbo.... nenusiminkit, pabandykit isskalbti ta sali, gal kartais susistoves tas pukelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 09 19, 08:38)
Bet kaip tą moherą nešiot  doh.gif

Taip- mohera su silku tikrai barsto pukelius, bet nemanau kad taip bus vislalaik. O mochera su poliesteriu beveik nebarsto, ir pigesne biggrin.gif
Atsakyti
Raudonas šalis (rudeniui pagąsdinti).. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 09 13, 21:39)
O... bigsmile.gif  mano teviske Taurageje..ir kurioje vietoje yra ta siulu parduotuve idomu?  g.gif

gal buvusio kino teatro pastato pirmam aukste? tongue.gif
As irgi is ten pat kilusi thumbup.gif
Atsakyti