Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

QUOTE(villyte @ 2011 09 08, 16:40)
Viskas jums gaunasi, tik storesni cia siulai ir isskalbti reiktu mezgini, tada tos museles susigules ir salis igaus forma  ax.gif ....  Kita karta gal museles daryti reciau, ta prasme - po museliu daugiau eiliu pamegzti iki kitos museliu eiles, tada jos labiau gal isryskes....  ax.gif

čia angora, musiuke spirmą kart mezgiau, nelabai ir supratau, viena mezgėjukė padės man 4u.gif dėkui už paskatinimą. čia žinokit jau skalbiau, bet pyliau minkštiklio, gal netiko? ištampiau, kvepia labai, mielas prie kūno, bet purus labaipasinaudosiu jūsų patarimu daryti rečiau, dėkui. tokius patarimus labai vertinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 09, 12:33)
Vat moheros prisibijau, jos pukas jau didokas ax.gif  Daznai girdziu apie Roma virdzinijos vilna g.gif  Planuoju ja isbandyti... Nemezgat is tokios? Ir kaina nesikandzioja.
Ir dar: ziuriu, tas kur didysis krastas mezgas, na, tas virsutinis, ne V krastai, tai nukelinejant pirmaja aki tox laisvokas gaunas... Nieko cia tokio? Sakau gal pabaigus vezlio zingsiu praeit? Ar issitemps tas laisvumas?

o ko jūs to pūko bijot? jei geros kokybės mochera, pūkas nesišeria ax.gif

Romą aš mėgstu, nors yra kam ji kanda - reikia pabandyt pažiūrėt... Iš Romos esu mezgus šitas skaras:
1. Aeolian
user posted image
2. Echo Flower motyvais (pabaigos nedariau pagal schemą ax.gif )
user posted image

Iš mocheros su šilku North Roe
user posted image

Dėl angoros, tai man storoka skara gaunasi, bet mama kitokių nenori - jai patys pačiausi rolleyes.gif

Dėl krašto, nežinau kas ten jums laisvokai gaunasi, bet išsitampo ir viskas ten gerai būna... ax.gif Apnerdinėt nepatarčiau, nes neleis normaliai ištampyt skarą mirksiukas.gif

Šiaip reikia pasibandyt pačiai koks siūlas malonus mezgimui ax.gif Ir nešiojimui... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 rugsėjo 2011 - 13:03
Sveikos mergytes,
seniai cia besirodziau,o kokiu jus cia groziu pridejusios,visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

rodausi ir as

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 09 rugsėjo 2011 - 20:50
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 08, 15:58)
musinukas, pirmas mano, na man nesigauna ir gana  doh.gif

Kad gi viskas taip smile.gif gal dar kiek pratampyti krasciuka reiktu.
Mano siandien pabaigtas salis butent tokiom muselem megztas.
Tiesa, man ir pasipute labai patinka - toki minkstumo, siltumo ir svelnumo jausma suteikia, taip ir noris apsivynioti.

QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 21:49)
Sveikos mergytes,
seniai cia besirodziau,o kokiu jus cia groziu pridejusios,visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
rodausi ir as

Labai dailu, ir wub.gif nuostabiai priderintos spalvytes.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 09 09, 23:20)

Labai dailu, ir  wub.gif nuostabiai priderintos spalvytes.

Aciu aciuks.gif cia tokie siuliukai spalvoti
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 09 09, 23:20)
Kad gi viskas taip smile.gif gal dar kiek pratampyti krasciuka reiktu.
Mano siandien pabaigtas salis butent tokiom muselem megztas.
Tiesa, man ir pasipute labai patinka - toki minkstumo, siltumo ir svelnumo jausma suteikia, taip ir noris apsivynioti.
Labai dailu, ir  wub.gif nuostabiai priderintos spalvytes.

dėkui ax.gif klaideles jau žinau, ačiū vienai mamytei, mėginsiu naują kai laiko bus.

labai gražios skaros wub.gif skarom dar nesirįžtu
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 09 09, 13:55)
o ko jūs to pūko bijot? jei geros kokybės mochera, pūkas nesišeria ax.gif

Romą aš mėgstu, nors yra kam ji kanda - reikia pabandyt pažiūrėt... Iš Romos esu mezgus šitas skaras:
1. Aeolian
user posted image
2. Echo Flower motyvais (pabaigos nedariau pagal schemą ax.gif )
user posted image

Iš mocheros su šilku North Roe
user posted image

Dėl angoros, tai man storoka skara gaunasi, bet mama kitokių nenori - jai patys pačiausi rolleyes.gif

Dėl krašto, nežinau kas ten jums laisvokai gaunasi, bet išsitampo ir viskas ten gerai būna... ax.gif Apnerdinėt nepatarčiau, nes neleis normaliai ištampyt skarą mirksiukas.gif

Šiaip reikia pasibandyt pačiai koks siūlas malonus mezgimui ax.gif Ir nešiojimui...  rolleyes.gif

Aciu smile.gif Eisiu i siulu parduotuve ciupinetis, ziuriu, kad kitaip nieko nebus doh.gif Jau tuoj tuoj ir mano Gail'e guls ant kaklo, skubu skubu... ax.gif
Atsakyti
Visiems igrises iki gyvo kaulo, bet man vis dar pats graziausias rastas "museles"

user posted image
Atsakyti
sveikos, darbštuolės

Žadu pradėt sau šalį "muselių" raštu.
Kokią mocherą pasiūlytumėt? Labai pūkuotos nenoriu.
Ir kiek metrų siūlų reiktų normaliam šaliui ant pečių užsidėjimui? smile.gif
Kiek gramų pirkti?
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2011 09 09, 21:49)
Sveikos mergytes,
seniai cia besirodziau,o kokiu jus cia groziu pridejusios,visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
rodausi ir as

user posted image

nuostabi skara 4u.gif
jei ne paslaptis kokie cia siuliukai? ir kur ju galima nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 09 12, 18:01)
sveikos, darbštuolės

Žadu pradėt sau šalį "muselių" raštu.
Kokią mocherą pasiūlytumėt? Labai pūkuotos nenoriu.
Ir kiek metrų siūlų reiktų normaliam šaliui ant pečių užsidėjimui? smile.gif
Kiek gramų pirkti?

Man tai geriausia italiska kidmohera arba silk mohera. Normaliam saliui (ne per ilgam), uztektu 3 matkeliu po 240 m (man atrodo,seniai bemezgiau, bet man atrodo, kad tiek, tik silk moheros matkelyje buna 220 m). Muselinukai man graziau atrodo, kai is plonesniu siulu, nes rastas ten kryziuojasi ir gaunasi toks ale "dvigubas"... is storesniu siulu museles vel kitaip atrodo, cia ziurint ko zmogus nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 13, 09:15)
Man tai geriausia italiska kidmohera arba silk mohera. Normaliam saliui (ne per ilgam), uztektu 3 matkeliu po 240 m (man atrodo,seniai bemezgiau, bet man atrodo, kad tiek, tik silk moheros matkelyje buna 220 m).

Ačiū villyte, už info. Silk mocherą vakar rankose iščiupinėjau. Labai jau plonutė. Norrs tikrai tikiu, kad nusimezgus iš tokios būtų ir puošnu, ir šilta. ax.gif Ir tikrai, buvo po 220 m, tą pamenu.
Atsakyti