Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

palaidinę esu mezgusi šiuo raštu...
Atsakyti
gal gali paaiskint kaip ismegzt situs zenklus? 4u.gif

CDD
knit tbl
ssk

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 09 08, 09:29)
gal gali paaiskint kaip ismegzt situs zenklus?  4u.gif

CDD
knit tbl
ssk

4u.gif

Irasykite google ir ismeta paaiskinima arba video. Pvz knit tbl -tai persukta akis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 08 rugsėjo 2011 - 09:42
bazile, aciu! jau radau video thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 09 08, 09:47)
bazile, aciu! jau radau video  thumbup.gif

prasom 4u.gif video visad aiskiau nei aprasymai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 08 rugsėjo 2011 - 09:58
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 07, 23:33)
Smagu, kad bent vienai padėjau apsispręst  thumbup.gif  thumbup.gif , o pardavėja šiaip sau būčiau  lotuliukas.gif

O is kokiu siulu Jus skaras mezgat? Db turejau merino vilnos tokios plonytes, kad is 2 siulu mezgu, bet kazkaip noretusi biskiuka pukelio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 08, 12:43)
O is kokiu siulu Jus skaras mezgat? Db turejau merino vilnos tokios  plonytes, kad is 2 siulu mezgu, bet kazkaip noretusi biskiuka pukelio... g.gif

Galit megzt iš moheros tada jei pūko norit ar angoros ( bus storesnė)
Štai šita megzta iš plonos moheros

user posted image
Atsakyti
musinukas, pirmas mano, na man nesigauna ir gana doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 08, 15:58)
musinukas, pirmas mano, na man nesigauna ir gana  doh.gif

Viskas jums gaunasi, tik storesni cia siulai ir isskalbti reiktu mezgini, tada tos museles susigules ir salis igaus forma ax.gif .... Kita karta gal museles daryti reciau, ta prasme - po museliu daugiau eiliu pamegzti iki kitos museliu eiles, tada jos labiau gal isryskes.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 08 rugsėjo 2011 - 15:41
Jetau ,vartydama temele kiek daug Jusu numegztu groziu prisisziurejau super thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(anny @ 2011 09 07, 08:23)
Tikras šokoladas  thumbup.gif

Moheros ir merino vilnelės skraiste (man kiek mažoka, trūksta pilno vaizdo)
user posted image

Labi idomi skraiste....vartydama temele maciau ,kad ir loretaloreta panasia mezge...manau turetu peciam labai silta buti thumbup.gif
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauralauralaura: 08 rugsėjo 2011 - 18:31
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 08, 13:56)
Galit megzt iš moheros tada jei pūko norit ar angoros ( bus storesnė)
Štai šita megzta iš plonos moheros

user posted image

Vat moheros prisibijau, jos pukas jau didokas ax.gif Daznai girdziu apie Roma virdzinijos vilna g.gif Planuoju ja isbandyti... Nemezgat is tokios? Ir kaina nesikandzioja.

Bet ir Jusu Gail'e is angoros lb graziai ziurisi rolleyes.gif Kaip tas siulas nesiojasi? Nesipukuoja? Svelnus? Kokio dydzio virbalais mezget?

Ir dar: ziuriu, tas kur didysis krastas mezgas, na, tas virsutinis, ne V krastai, tai nukelinejant pirmaja aki tox laisvokas gaunas... Nieko cia tokio? Sakau gal pabaigus vezlio zingsiu praeit? Ar issitemps tas laisvumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojuke: 09 rugsėjo 2011 - 11:37

Iš Romos nemezgiau, bet yra mezgančių iš tų siūlų, tik pūko jau nebus visai.
Manoji angorinė visai gerai nešiojasi, kasdien vietoj šalikėlio nešiojau per žiemą ir viskas gerai su ja.
Dėl didesnio laisvesnio krašto - pamėginkit paskutinę akį tampriau megzt.
O virbalų storis kiekvienai mezgėjai manau skirtingas - aš mezgu laisvai, tai man ir 3,5 užtenka ax.gif
Manau, kad daugiau įvarios info rasite čia http://www.supermama...?...760575&st=0
Atsakyti