palaidinę esu mezgusi šiuo raštu...
QUOTE(une @ 2011 09 08, 09:29)
Irasykite google ir ismeta paaiskinima arba video. Pvz knit tbl -tai persukta akis.
QUOTE(une @ 2011 09 08, 09:47)
bazile, aciu! jau radau video
prasom video visad aiskiau nei aprasymai
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 07, 23:33)
O is kokiu siulu Jus skaras mezgat? Db turejau merino vilnos tokios plonytes, kad is 2 siulu mezgu, bet kazkaip noretusi biskiuka pukelio...
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 08, 12:43)
O is kokiu siulu Jus skaras mezgat? Db turejau merino vilnos tokios plonytes, kad is 2 siulu mezgu, bet kazkaip noretusi biskiuka pukelio...
Galit megzt iš moheros tada jei pūko norit ar angoros ( bus storesnė)
Štai šita megzta iš plonos moheros
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 08, 15:58)
musinukas, pirmas mano, na man nesigauna ir gana
Viskas jums gaunasi, tik storesni cia siulai ir isskalbti reiktu mezgini, tada tos museles susigules ir salis igaus forma .... Kita karta gal museles daryti reciau, ta prasme - po museliu daugiau eiliu pamegzti iki kitos museliu eiles, tada jos labiau gal isryskes....
Jetau ,vartydama temele kiek daug Jusu numegztu groziu prisisziurejau super
Labi idomi skraiste....vartydama temele maciau ,kad ir loretaloreta panasia mezge...manau turetu peciam labai silta buti
Papildyta:
QUOTE(anny @ 2011 09 07, 08:23)
Labi idomi skraiste....vartydama temele maciau ,kad ir loretaloreta panasia mezge...manau turetu peciam labai silta buti
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 08, 13:56)
Galit megzt iš moheros tada jei pūko norit ar angoros ( bus storesnė)
Vat moheros prisibijau, jos pukas jau didokas Daznai girdziu apie Roma virdzinijos vilna Planuoju ja isbandyti... Nemezgat is tokios? Ir kaina nesikandzioja.
Bet ir Jusu Gail'e is angoros lb graziai ziurisi Kaip tas siulas nesiojasi? Nesipukuoja? Svelnus? Kokio dydzio virbalais mezget?
Ir dar: ziuriu, tas kur didysis krastas mezgas, na, tas virsutinis, ne V krastai, tai nukelinejant pirmaja aki tox laisvokas gaunas... Nieko cia tokio? Sakau gal pabaigus vezlio zingsiu praeit? Ar issitemps tas laisvumas?
Iš Romos nemezgiau, bet yra mezgančių iš tų siūlų, tik pūko jau nebus visai.
Manoji angorinė visai gerai nešiojasi, kasdien vietoj šalikėlio nešiojau per žiemą ir viskas gerai su ja.
Dėl didesnio laisvesnio krašto - pamėginkit paskutinę akį tampriau megzt.
O virbalų storis kiekvienai mezgėjai manau skirtingas - aš mezgu laisvai, tai man ir 3,5 užtenka
Manau, kad daugiau įvarios info rasite čia http://www.supermama...?...760575&st=0