Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XII tema

Šalis "Baltas rūkas"...
user posted image
Atsakyti
baltasis thumbup.gif , is kokiu siulu ir kiek sunaudojei kutams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 07 rugsėjo 2011 - 10:16
QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 10:10)
Šalis "Baltas rūkas"...

Nu Romap tempai ka tik sokoladinis, dabar grazuolis baltas thumbup.gif .
Any- idomi skraiste, nematytu formu thumbup.gif
Rugiaveideee -dailus salis, ir spalva reta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 09 05, 10:21)
Rudas šalis "Šokoladinės muselės" blush2.gif

QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 11:10)
Šalis "Baltas rūkas"...

wub.gif man museles Nr.1 niekaip negaliu atsiziuret i jas smile.gif pati jau ketvirta sali baigineju muselini smile.gif ir dar neatsibodo smile.gif

QUOTE(anny @ 2011 09 07, 08:23)
Moheros ir merino vilnelės skraiste (man kiek mažoka, trūksta pilno vaizdo)

Idomi ir nematyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 09 07, 10:15)
baltasis  thumbup.gif , is kokiu siulu ir kiek sunaudojei kutams?

Aš tai jau užsiciklinau ties muselėmis... bet visgi nutariau - kad tokio tipo šaliams tai pats geriausias raštas... jo praeita savaitė buvo produktyvi - trys šaliai... Ir baltas, ir rudas megzti iš Kid moher, o kutams tai nepasakyčiau, kad labai daug siūlų suėjo... aš iš pradžių labai skeptiškai žiūrėjau, bet kad jau toks pageidavimas buvo.. bet rezultatas nenuvylė biggrin.gif
Atsakyti
anny, labai ačiū, viskas aišku.
Atsakyti
aš dabar žalsvą savo pirmą musinuką baiginėju, na niekaip neįveikiu, virbalai 5 nr.
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 11:10)

o jūsų gražuolis kai megztas tai kiek eilių po muselių padarymo mezgat gerosiomis? nes aš tik 1, o jūsų atrodo daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 07 rugsėjo 2011 - 18:44
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu nusimegzti muselinį šalį su šilkinio siūlo pramezgimais. Niekaip nesuprantu kaip jį megzt. Būkit geros paaiškinkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 07, 18:45)
aš dabar žalsvą savo pirmą musinuką baiginėju, na niekaip neįveikiu, virbalai 5 nr.
Papildyta:

o jūsų gražuolis kai megztas tai kiek eilių po muselių padarymo mezgat gerosiomis? nes aš tik 1, o jūsų atrodo daugiau

viena gerosiomis ir mano.
Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2011 09 07, 18:51)
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu nusimegzti muselinį šalį su šilkinio siūlo pramezgimais. Niekaip nesuprantu kaip jį megzt. Būkit geros paaiškinkit blush2.gif

man tai gražiausia tą eilutę kitokiu siūlu išmegzti išvirkščiosiomis - labiau išryškėja..
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 02, 11:13)
Kribut - ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif tikrai mėgink - nieko sunkaus bent jau šitoj tikrai nėra.
O ČIA turiu sudėjus įvairių skarų smile.gif, pasirinkimas tikrai nemažas.

Butumet puiki pardaveja! lotuliukas.gif As ir ilgai nesiryzau, bet paskaiciau si posta ir Gail'e jau ant mano virbalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 07, 21:27)
Butumet puiki pardaveja! lotuliukas.gif  As ir ilgai nesiryzau, bet paskaiciau si posta ir Gail'e jau ant mano virbalu doh.gif

Smagu, kad bent vienai padėjau apsispręst thumbup.gif thumbup.gif , o pardavėja šiaip sau būčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
gal esate mezgusios SITA sali kuri? bigsmile.gif
nesuprantu zenklu kai kuriu sad.gif
user posted image
Atsakyti