Šalis "Baltas rūkas"...
baltasis , is kokiu siulu ir kiek sunaudojei kutams?
QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 10:10)
Šalis "Baltas rūkas"...
Nu Romap tempai ka tik sokoladinis, dabar grazuolis baltas .
Any- idomi skraiste, nematytu formu
Rugiaveideee -dailus salis, ir spalva reta
QUOTE(Romap @ 2011 09 05, 10:21)
Rudas šalis "Šokoladinės muselės"
QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 11:10)
Šalis "Baltas rūkas"...
man museles Nr.1 niekaip negaliu atsiziuret i jas pati jau ketvirta sali baigineju muselini ir dar neatsibodo
QUOTE(anny @ 2011 09 07, 08:23)
Idomi ir nematyta
QUOTE(villyte @ 2011 09 07, 10:15)
baltasis , is kokiu siulu ir kiek sunaudojei kutams?
Aš tai jau užsiciklinau ties muselėmis... bet visgi nutariau - kad tokio tipo šaliams tai pats geriausias raštas... jo praeita savaitė buvo produktyvi - trys šaliai... Ir baltas, ir rudas megzti iš Kid moher, o kutams tai nepasakyčiau, kad labai daug siūlų suėjo... aš iš pradžių labai skeptiškai žiūrėjau, bet kad jau toks pageidavimas buvo.. bet rezultatas nenuvylė
anny, labai ačiū, viskas aišku.
aš dabar žalsvą savo pirmą musinuką baiginėju, na niekaip neįveikiu, virbalai 5 nr.
Papildyta:
o jūsų gražuolis kai megztas tai kiek eilių po muselių padarymo mezgat gerosiomis? nes aš tik 1, o jūsų atrodo daugiau
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2011 09 07, 11:10)
o jūsų gražuolis kai megztas tai kiek eilių po muselių padarymo mezgat gerosiomis? nes aš tik 1, o jūsų atrodo daugiau
QUOTE(mazge1979 @ 2011 09 07, 18:45)
aš dabar žalsvą savo pirmą musinuką baiginėju, na niekaip neįveikiu, virbalai 5 nr.
Papildyta:
Papildyta:
viena gerosiomis ir mano.
Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2011 09 07, 18:51)
Sveikos mezgėjėlės, labai noriu nusimegzti muselinį šalį su šilkinio siūlo pramezgimais. Niekaip nesuprantu kaip jį megzt. Būkit geros paaiškinkit
man tai gražiausia tą eilutę kitokiu siūlu išmegzti išvirkščiosiomis - labiau išryškėja..
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 02, 11:13)
Kribut - ačiū tikrai mėgink - nieko sunkaus bent jau šitoj tikrai nėra.
O ČIA turiu sudėjus įvairių skarų , pasirinkimas tikrai nemažas.
O ČIA turiu sudėjus įvairių skarų , pasirinkimas tikrai nemažas.
Butumet puiki pardaveja! As ir ilgai nesiryzau, bet paskaiciau si posta ir Gail'e jau ant mano virbalu
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 09 07, 21:27)
Butumet puiki pardaveja! As ir ilgai nesiryzau, bet paskaiciau si posta ir Gail'e jau ant mano virbalu
Smagu, kad bent vienai padėjau apsispręst , o pardavėja šiaip sau būčiau